- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 558
- Поени од реакции
- 180
Од каде го купи?Од денес поседувам Casio MTP-1246D 1A.
![]()
Го купив 4000 денари.
Од каде го купи?Од денес поседувам Casio MTP-1246D 1A.
![]()
Го купив 4000 денари.
Пошо сум од Кочани,од Кочани си го купив.Го има во повеке продавници,но оваа е "лиценцирана" па затоа од таму.Од каде го купи?
Одличен избор, еден од најомилените од едефис серијата, колку го зема?
18 392,imal popust,inace bil 22 990Одличен избор, еден од најомилените од едефис серијата, колку го зема?
Види некој Casio.абе за 50 евра што саат би препорачале вие ако има воопшто за толку пари оти гледам сите по 15-20 илјади ама јас сум скромен некој по ефтин така....![]()
Не сум толку по саатовите, ама ете ѕирни овој, или нешто слично.Да прашам од поискусниве саатџии , нешто препорака за поевтин саат , нешто поедноставно барам неќам некој со стоперици глупости .
Нешто како на сликава ... да биде , едноставен со црно ремче , тоа внатре немора да биде црно. (минус фактот дека овој е женски)
Пробај да порачаш он-лајн на пример на Амазон, не би требало да те царинат за 50 евра. Инаку од бренд за тие пари би ти препорачал Timex или Fossil некој од поосновните модели. Има доста часовници кој се на попуст, па би можел да начекаш и нешто поквалитетно до кај 50-тина евра.абе за 50 евра што саат би препорачале вие ако има воопшто за толку пари оти гледам сите по 15-20 илјади ама јас сум скромен некој по ефтин така....![]()