Дали им верувате на гатачките (гатање)?

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
Абе на маката на народот туку... Инаку ако имате гледано на Discovery емисијата се вика "Psychic Witness", и за луѓе што изчезнале, овие личности им помагаат да ги најдат. Нели полицијата нормално не верува, но кога нема каде им се обраќа на овие луѓе. Инаку во циганки што земаат пари за гледање или гледање на кафе ич не верувам.
 

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Ama voopsto ne veruvam vo takavi glposti!!!!!!!!1
 
Член од
4 март 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
јас не верувам во такви глупости иако со другарки на седенки демек си гледаме на кафе ама чисто за забава.Сепак кај мене дома има идено гледачка која ми кажа некои работи за мојата иднина и страв ме фаќа кога некои работи се случуваат како таа шо рече шо знам можеби и има луѓе кои поседуваат такви некои способности, незнам:toe:
 

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Верувам во способноста што ја имаат некои луѓе да предвидуваат!
Пред 3 години бев кај еден човек со другар,чисто од курташах,што сме слушале муабети!Не ми се верува што се ми изнакажа за минатото,а за иднината како што поминува времето така се повеќе останувам без зборови!:uvo:
 

inquisitor

ИДИОТ
Член од
22 март 2007
Мислења
833
Поени од реакции
3
hmmmmmm.... interesna tema :) .. site znaeme deka postoi nesto nadrealno, nesvatlivo za nas, neobjasneto (barem seuste ne)... iskreno jas, ne veruvam, iako okolu mene svedok sum na raboti sto navistina imaat smisla.. koga covek ima maka reshen e da proba se.. stvarno ne znam..mozebi odredeni lugje imaat nekoja darba, ne vikam ne.. no i da ja imaat, so nivnata komercijalizacija po niskobudzetni vesnici, stvarno ja gubat smislata deka se vistinski :)
 
Член од
29 јануари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
Ednas veruvav i iskreno gadno se poebav zatoa vise NE!a inace i veruvam na drugarkami koa mi glea na kafe zoso mi pogaga ali toa e zoso znae sve za mene inace ne i veruvam:baeh:
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.694
Поени од реакции
13.332
ancient hocus pocus! ne veruvam.
 

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
СпаЈдеР напиша:
Верувам во професионални гатачки иако не сум отишол кај никоја,верувам дека некој имат можност преку разни предмети да ти предвидат нешто од иднината...едноставно верувам,а од забава да си гледаме меѓу пријатели,тоа се глупости:toe:
и јас мислам така,само што тоа меѓу пријатели е тепање време повеќе,а и ипак малку се оние професионалните кои ти ги спомна...повеќето се тука само за да излажат и да ти ги приберат парите
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Еднаш бев кај жена што гата на карти, ми предвиде убава и интересна иднина. “Ти ќе се омажиш до 18 години, бегалка ќе одиш во странство, некаде на исток„. Мхм, океј. :nesvest:

Имам уште еден месец и три дена да поживеам немажена. :pos: Ќе се вратам на 27ми следниот месец, да ви кажам дали верувам во гатачки. :wink:

Ако била во право и се оствари пророштвово, ќе се вратам и ќе и џитнам молотов коктел во двор. :pos:

Една друга па, ми гледаше на рака, демек според цртите... Ми рече дека ќе се омажам од љубов, ќе имам едно машко дете, кое подоцна во животот ќе ми прави многу проблеми зошто ќе биде наркоман. :nesvest:

Абе лудило се гатачкиве. :pos:

Одбивам да верувам во нив. :nenene:
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Ееее мене какви глупости ми изнакажа една жена, уште се чудам како можев да одам. Убо, интересно ни беше, се договоривме со една другарка и ќе одиме да ни гата:nesvest:

Си ми рече дека факултетот ќе го завршам до 23 години, ми кажа дека ќе се омажам на 24 во градов со црн дечко од градска фамилија (боже кај и` се виде ова, уште презиме фалеше) и ќе имам три машки деца до 30 години. Само, не ми кажа дали е сериозна за тоа што го кажува:toe:

Да да, верувам во тоа што го кажуваат гатачките:smile2:
Се` ми се исполна како што предвиде, секоја чест. Работам по струка, се омажив баш со црн дечко (не ви го кажувам презимето), кај да е ќе правам 26 години и треба да го родам второто синче, па веднаш потоа одиме на трето.
 
Член од
28 јануари 2007
Мислења
24
Поени од реакции
2
Fortune напиша:
Само, не ми кажа дали е сериозна за тоа што го кажува:toe:

.
Немаш представа колку ме изнасмеа...:pos2::pos2::pos2:

На форумов имам напишано дека верувам во надприродни сили, интуиција и слично, но гатачкиве ме се неспоредливи со тоа. Колку ги има што си прават бизниси само затоа што имаат купено тарот карти и изгледаат чудно со марами и слични ситници за декор. Не , не верувам во гатачки, но ништо неможам апсолутно да негирам, можеби и во тоа има некој вистина.
 
Член од
20 февруари 2007
Мислења
97
Поени од реакции
0
pa i jas bev kaj edna zena sto gleda na kafe so drugarki........i so znam se mi iznakaza,ke sum zavrsela fakultet,ke sum se mazela za nekoj mnogu ubav i dobar decko i bogat.na 26 godini ke sum imala ogromna sreka.........i taka nataka.....aj koa ke se ispolni ova ke vi kazam,za edno 10 godinai(hahaha)
ama jas ne veruvam bas vo vakvi raboti,taka da ke vidime........
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Глорија: Ти имаш 2 ќерки,така?
Јавувач: Не,еден син.
Глорија: Па да,гледам овде ама да прашам.Разведен си?
Јавувач: Не,оженет сум веќе 30 години.

И како да им веруваш на вакви?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom