Дали им верувате на гатачките (гатање)?

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Ама ич не верувам бре, ич... На кафе си гледаме во друштво за забава понекогаш и ми погодиле неколку пати, ама сепак не верувам :) И многу ме нервираат гатачки и такви работи, а најмногу ме нервираат оние по телевизиине што ги има во последно време... Аман, не знам што да речам... не знаат луѓево како да заработат пари, па ај ќе гатаме :):):):):)

Член од
27 март 2007
Мислења
91
Поени од реакции
1
На кафе си гледаме во друштво за забава понекогаш и ми погодиле неколку пати, ама сепак не верувам :)

a so ti pogodile na kafe:pos::pos::pos::pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
mystery girl напиша:
На кафе си гледаме во друштво за забава понекогаш и ми погодиле неколку пати, ама сепак не верувам :)

a so ti pogodile na kafe:pos::pos::pos::pos:

Ти ми погоди мааа... и датум дури! :):):):)

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Гатачки и гатање е за тие што немаат попаметна работа во моментот па си прават бајрам на паметот. Инаку има еден друг аспект на целото претскажување, а тоа е дека кога некому нешто ќе му кажат што треба да му се случи човекот автосугестивно тежнее кон тоа да му се случи.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Bacillus gagous напиша:
Гатачки и гатање е за тие што немаат попаметна работа во моментот па си прават бајрам на паметот. Инаку има еден друг аспект на целото претскажување, а тоа е дека кога некому нешто ќе му кажат што треба да му се случи човекот автосугестивно тежнее кон тоа да му се случи.
Нема грешка. Гатачо ако е некој добар ќе ти кажи нешто бесмислено и ти после ќе си го поврзиш со нешто шо ќе ти се случи. Тука е финтата.
Иначе зборо ти је Блаже Конески од газо да си касни ко ќе го прочита.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Пред некој ден ја гледам Сабина или како и да се вика...битно е гатачка на Амазон телевизија.:pos:

Се јавува една жена и и вика:„Сакам да знам за маж ми”.

Сабина:„Супер ви е, многу сте блиски, ама ти нешто се сомневаш”
Жената:„Па не сме баш блиску, не е он тука веќе...”
Сабина (претпоставила дека маж и е во странство):„Аааа...видим јас тоа, не се секирај, ќе одиш ти набргу кај него, пак ќе бидете под еден кров”
Жената:„Во затвор е.”

Се умрев од смеење кога го слушнав тоа, ама битно интегритетот на Сабина, Глорија, Боба и уште не знам ти која ни малку не се нарушува и сеуште има зелени главчиња што трошат пари за да ги лаже некоја бабускера.
Ако де, битно добар сеир паѓа.:pos:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Скул.. :pos: :pos:

Имаше некој напишано на претходните страни.. нешто како "верувам во гатачки (ене ги, по телевизии), не верувам во гатање". Додајте го на ова муабетот на Гаго за автосугестија, и ставете една голема, дебела точка на крајот :)

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Искрено до сега не сум била кај гатачка и не ни сакам да одам,бидејки по малку ме плаши тоа што ке ми кажат,подобро кажано,не сакам да знам.А инаку имам слушано од луѓе кои што биле,дека многу работи им погодиле.Е до сега само на кафе ми имаат гледано и тоа другарки,и не знам нешто многу да ми погодиле,ама сепак интересно е сето тоа,барем на мене.:icon_lol:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
P.Overdrive напиша:
Скул.. :pos: :pos:

Имаше некој напишано на претходните страни.. нешто како "верувам во гатачки (ене ги, по телевизии), не верувам во гатање". Додајте го на ова муабетот на Гаго за автосугестија, и ставете една голема, дебела точка на крајот :)
Јас рекоф така да се смени темата ама ќе ме „истепаше“ таму некој од администраторите. Вервам во гатачки факат е дека постојат ама не му вервам на нивните изблувотини.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Ne slushaj Gatalec!!! Slushaj Patalec!

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Скулгрл напиша:
Пред некој ден ја гледам Сабина или како и да се вика...битно е гатачка на Амазон телевизија.:pos:

Се јавува една жена и и вика:„Сакам да знам за маж ми”.

Сабина:„Супер ви е, многу сте блиски, ама ти нешто се сомневаш”
Жената:„Па не сме баш блиску, не е он тука веќе...”
Сабина (претпоставила дека маж и е во странство):„Аааа...видим јас тоа, не се секирај, ќе одиш ти набргу кај него, пак ќе бидете под еден кров”
Жената:„Во затвор е.”

Се умрев од смеење кога го слушнав тоа, ама битно интегритетот на Сабина, Глорија, Боба и уште не знам ти која ни малку не се нарушува и сеуште има зелени главчиња што трошат пари за да ги лаже некоја бабускера.
Ако де, битно добар сеир паѓа.:pos:
И ајде сега па верувај ако немаш друга работа!!!
Ова беше,незнам...паднав од смеа:pos::pos::pos::pos:

SkYw4lk3r

The last Jedi
Член од
20 февруари 2007
Мислења
324
Поени од реакции
7
Mnogu im veruvam na Gatackite, osobeno tie na BTR i SHUTEL :pos::pos::pos::pos:

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Абе какви гатачки какви бакрачи, тешки глупости.. Прашај паталец а не гаталец.

Kajgana Shop

На врв Bottom