mystery girl напиша:На кафе си гледаме во друштво за забава понекогаш и ми погодиле неколку пати, ама сепак не верувам
a so ti pogodile na kafe
Нема грешка. Гатачо ако е некој добар ќе ти кажи нешто бесмислено и ти после ќе си го поврзиш со нешто шо ќе ти се случи. Тука е финтата.Bacillus gagous напиша:Гатачки и гатање е за тие што немаат попаметна работа во моментот па си прават бајрам на паметот. Инаку има еден друг аспект на целото претскажување, а тоа е дека кога некому нешто ќе му кажат што треба да му се случи човекот автосугестивно тежнее кон тоа да му се случи.
Јас рекоф така да се смени темата ама ќе ме „истепаше“ таму некој од администраторите. Вервам во гатачки факат е дека постојат ама не му вервам на нивните изблувотини.P.Overdrive напиша:Скул..
Имаше некој напишано на претходните страни.. нешто како "верувам во гатачки (ене ги, по телевизии), не верувам во гатање". Додајте го на ова муабетот на Гаго за автосугестија, и ставете една голема, дебела точка на крајот
И ајде сега па верувај ако немаш друга работа!!!Скулгрл напиша:Пред некој ден ја гледам Сабина или како и да се вика...битно е гатачка на Амазон телевизија.
Се јавува една жена и и вика:„Сакам да знам за маж ми”.
Сабина:„Супер ви е, многу сте блиски, ама ти нешто се сомневаш”
Жената:„Па не сме баш блиску, не е он тука веќе...”
Сабина (претпоставила дека маж и е во странство):„Аааа...видим јас тоа, не се секирај, ќе одиш ти набргу кај него, пак ќе бидете под еден кров”
Жената:„Во затвор е.”
Се умрев од смеење кога го слушнав тоа, ама битно интегритетот на Сабина, Глорија, Боба и уште не знам ти која ни малку не се нарушува и сеуште има зелени главчиња што трошат пари за да ги лаже некоја бабускера.
Ако де, битно добар сеир паѓа.