B
black angel
Гостин
pa ne bas
Или исто...Се јавува кај Глорија маж во години и...Darkwind напиша:Боже сачувај какви гатачки бре
најголеми глупости што постојат... Е онаа Глорија на шутел што ја имаше праеше муабети како
„Г: Ти работиш?
Ј: па не средно сум уште.
Г: А па да гледам дека си средно еве на картите.
Ј: Стварно?!?!?!?!
”
Martin$ напиша:Ај еве малку сериозен пост и од мене зошто имав критика дека не сум бил сериозен.
Госпоѓа Диксон (Џини Диксон) во 1952 година, единаесет години пред смртта на американскиот претседател Кенеди, била во Катедралата Свети Матеја во Вашинтон, кога и се покажал ‘‘ликот на еден синоок демократ како влегува во Белата куќа‘‘. Го видела и датумот: 1960 година. Видела и предупредување-дека претседателот ќе биде убиен.
За нејзиното претскажување навреме биле известени властите, но тоа било заборавено. Еднаш (после неколку години) додека седела со нејзините пријатели, одеднаш го прекинала нивниот разговор и рекла: ‘‘Ќе го убијат‘‘. Кога тие ја прашале КОЈ? Таа рекла: ‘‘Претседателот се разбира‘‘. Во следните две недели пробала да го предупреди Кенеди, но без успех. Тогаш на 19 Ноември Џон Кенеди бил убиен во Далас, Тексас.
Повеќето од вас сигурно нема да веруваат (се знае тоа ) ама шознам секаде го пишува.