Дали им верувате на гатачките (гатање)?

Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
veruvam i to kako(da ne ve natera makata da odite po takvi raboti) inaku ima i takvi sto lazat za da zemat nekoj denar

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
ne veruvam go osporuvam toa ne piam kafe a imam sposobnost da gledam na kafe...sekakvi sliki mi se pojavuvaat pred oci koga ke ja dopram soljata kafe od personata koja piela od nea

toa e cudo! sto nemozam da go opisam

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Darkwind напиша:
Боже сачувај какви гатачки бре
најголеми глупости што постојат... Е онаа Глорија на шутел што ја имаше праеше муабети како
„Г: Ти работиш?
Ј: па не средно сум уште.
Г: А па да гледам дека си средно еве на картите.
Ј: Стварно?!?!?!?!
Или исто...Се јавува кај Глорија маж во години и...
Глорија: Ти имаш две деца.
Мажот: Не, едно.
Глорија: Машко е?
Мажот: Не е машко.
Глорија: Женско е.
Мажот: Да.
Глорија: Видиш како знам. :tapp:

Абе Глорија е лудница. :zver:

Иначе за кафе... Секако дека не верувам дека малку прошаран талог во превртена шоља може да ти ја предвиди иднината. Си гледаме понекогаш онака за заебанција, и тепање време. :)

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
закон е Глорија стварно
како може бе луѓе да трошат толку пари на глупости живи... на замотани жени што немаат попаметна работа

Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
еднаш гледав на српската национална тв во 8 сабајле недела,се запрепастив по тоа што го слушнав од јавувачите и гледачката ! незнам дали уште трае емисијата
е заборавив и да напишам дека од јавување беше 50 евра

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Не само што не верувам туку и сметам дека тоа е дебилштина на кило. :helou:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Исто и кај нас имат една, не знам дали ја знајт тој шо е од Охрид ама за 100 денари ”се’ ќе ти погодит” (сеј жити се’) и то најчесто одит вака:
Таа: имаш сестра
Една другарка: не, немам
т: а да немаш сестра, брат имаш
д: немам брат, сама сум
т: а да да да немаш немаш гледам овде, немаш
д: (се смејт под мустаќ и едвај чекат да си заминит)
т: имаш дечко и ко ќе завршиш средно ќе те побарат за жена
д: па немам дечко
т: па да де, немаш, то и ти реков :tapp:
итн да не продолжвам, иначе ова на сите им го кажвит само различно распоредени се ”претскажувањата” :tapp:
иначе јас ”многу вервам” како не, тикви вервам, само губење време ти е то, а то шо викате со другарки заебанции ова она си прајме и ние, колку да не ни е досадно :devojce:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
KOlku so mene mi vervat deka mozam da letam :)) tolku i jas vervam vo gatacki

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ај еве малку сериозен пост и од мене зошто имав критика дека не сум бил сериозен. :)
Госпоѓа Диксон (Џини Диксон) во 1952 година, единаесет години пред смртта на американскиот претседател Кенеди, била во Катедралата Свети Матеја во Вашинтон, кога и се покажал ‘‘ликот на еден синоок демократ како влегува во Белата куќа‘‘. Го видела и датумот: 1960 година. Видела и предупредување-дека претседателот ќе биде убиен.
За нејзиното претскажување навреме биле известени властите, но тоа било заборавено. Еднаш (после неколку години) додека седела со нејзините пријатели, одеднаш го прекинала нивниот разговор и рекла: ‘‘Ќе го убијат‘‘. Кога тие ја прашале КОЈ? Таа рекла: ‘‘Претседателот се разбира‘‘. Во следните две недели пробала да го предупреди Кенеди, но без успех. Тогаш на 19 Ноември Џон Кенеди бил убиен во Далас, Тексас.
Повеќето од вас сигурно нема да веруваат (се знае тоа :)) ама шознам секаде го пишува. :):):)

GraFusion

Мрчало Примус Максимус
Член од
21 јуни 2005
Мислења
116
Поени од реакции
0

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
Martin$ напиша:
Ај еве малку сериозен пост и од мене зошто имав критика дека не сум бил сериозен. :)
Госпоѓа Диксон (Џини Диксон) во 1952 година, единаесет години пред смртта на американскиот претседател Кенеди, била во Катедралата Свети Матеја во Вашинтон, кога и се покажал ‘‘ликот на еден синоок демократ како влегува во Белата куќа‘‘. Го видела и датумот: 1960 година. Видела и предупредување-дека претседателот ќе биде убиен.
За нејзиното претскажување навреме биле известени властите, но тоа било заборавено. Еднаш (после неколку години) додека седела со нејзините пријатели, одеднаш го прекинала нивниот разговор и рекла: ‘‘Ќе го убијат‘‘. Кога тие ја прашале КОЈ? Таа рекла: ‘‘Претседателот се разбира‘‘. Во следните две недели пробала да го предупреди Кенеди, но без успех. Тогаш на 19 Ноември Џон Кенеди бил убиен во Далас, Тексас.
Повеќето од вас сигурно нема да веруваат (се знае тоа :)) ама шознам секаде го пишува. :):):)

Абе да има дешавки вакви на кои сигурно не верувам ама ова се верски фанатици кои халуцинираат и мислат дека им се појавуваат светци и ги предупредуваат а ова сто посто искочило после смртта на Кенеди како прича за да се прослави жената. Незнам ни на вакви работи не верувам дури и во Нострадамус не верувам :toe: глупаво ми некој со просечен мозок да направи нешто што науката неможе да го објасни:)

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Има луѓе што стварно имаат таква способност да гледаат...ми имаат гледано и ми имаат и погодено некои без да знаат многу за мене.Многу често знам да си седнам со другарките и да си гледаме, чиста занимација ништо поише.Али никад не би отишла на гатачка за да ми гледа.Глупо ми е...може нешто ќе погоди, не викам не али сепак не верувам во такви луѓе

Член од
17 март 2007
Мислења
40
Поени од реакции
1
лично ни одам на гатачки ни па сакам да ми гледаат на кафе ама верувам и тврдам дека има луѓе што се навистина гледаат во иднината и нешто што многу ме нервира се женскиве кои цело време си гледаат на кафе и одат на гатачки. мислам стварно е претеризам

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Какви гатачки бе глупости живи ама народов наш...
а иначе многу ми е интересно и секогаш го вртам на шега кога ми гледаат на кафе другарки и братучетки lol

Kajgana Shop

На врв Bottom