Дали им верувате на гатачките (гатање)?

albanian_boy

pershendetje te gjitheve
Член од
14 април 2006
Мислења
252
Поени од реакции
10
abe so se zamarate so vakvi raboti ne mi e jasno a i ne mi e jasno i so gubite vreme za vakvi raboti,jas ama ni 0000000000000000000.1% ne im veruvam od edna prosta pricina posto samo Gospod znae so te ocekuva posle 5 minuti ili utre ..............ovie samo si treskat neso gluposti abe ostaj begaj glupava rabota eve eden primer na drugarka mi i gledase na kafe edno devojce i pazi onaa e mazea a ovaa i vika demek te ceka nekoj decko so si piele poveke kafe i so si raskinala so nego pa posle onaa raboti a taa i vika deka za dva meseci ke najdes rabota i nekoi trista gluposti so nemase vrska so realnata sostojba vo koja se naogase drugarka mi ,uste edna da povtoruam ne im veruvam ni 000000000000000000000000.1%

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
Iskreno,do pred nekoe vreme ne veruvava vo takvi raboti voopsto,mislev deka se samo izmisleni prikazni,megutoa edna vecer slucajno otidov kaj edni drugari vo studentskiot vo stvif,imase sobrano pogolem broj na decki i uz muabet doznav deka nekoj od niv znael da gata ,ja kako i sekogas na zafrkancii pocnav da go zezam,belkim toa mu e samo finta da upeca nekoja devojka i sl i on od so se iznervira me sedna sproti nego i vika sea gledaj i slusaj ako ne mi veruvas i deteto koa pocna da zbori i da mi kazuva sum se fatil za glava kako mozese da znae tolku mnogu za mene koa me gleda prv pat,aj sea od prvin mislev deka pogaga od sreka megutoa podocna koa mi kaza nekoj karakteristicni raboti za mene i moeto semejstvo ostanav bez zborovi,po so mi ostanuvase edinstveno da mu se izvinam so go ismejuvava.
Taka da sea navistina ne znam dali da veruvam ili ne, definitivno ima nekoj luge koi imaat natprirodna mok, no gi ima mnogu poveke onie koi go pravat toa so nekoja cel.

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Верувам дека постојат луѓе кои можат да ја претскажат иднината..До сега, немам слушнато за некој таковниз Скопјево што навистина има таква дарба.. Се се некои лажги за само пари да соберат...

А гледање на кафе со другарките тоа чисто го правам за забава... Важно се што ми кажале кој и да ми гледал не ми се исполнило :icon_lol:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Тие гатања мислам дека се тотално безвезе,секој си го сфаќа и поврзува тоа што ќе му кажат на свој начин.Не верувам во такви работи,а и језиви се,што има некој да ми кажува што ќе ми се случи?

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
има луге кои имаат стварно такава дарба да гатаат ама сепа колку и да верувам не е возможно некој да успее да ти погоди се што ке ти се случи едноставно неможе некој да ти го предвиди целиот живот

Член од
20 мај 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
ne veruvam vo gata4ki ama bash i4, nekogas na kafe koa si gleam tocno e deka ke si povrzam nekoj raboti, i koa se mi ide na ubavo, si vikam daj da se slu4i, a koa ke mi kazat loso, vikam au pa ova ne e vistina...Iskreno mislam ne moze nekoj da mi predvidi so ponataka...a i ziveam za denes a ne za vcera i utre

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Абе никој гатач нема да ти ја кажи вистината со конкретни зборој. Ќе ти посери пет реченици шо нема да ги сфатиш и ќе си ја најдиш после вистината сам. Разликата меѓу добар и лош гатач ти е способноста да збора а да не кажи ама баш ништо. Друго нема, ни Носрањедамус не предвидел ништо и сите предвидувања се само протолкување на некој веќе случени настани во неговата поезија. Чоеко пишел поезија немал намера да предвидва нешто.

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Ne ne i ne. Toa se zivi glupostiiiii :).Lele kako moze nekoi lugje a da se tolku prosti i da frlaat pari za takvi glupavi raboti ...ne razbiram iskreno

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Еве ви еден случај: Читам во хороскоп ми пиши дека ке добиете тел. повик кој ке ве израдува. И стварно. Добив тел. повик кој многу ме израдува. А инаку во хороскоп не вервам којзнае колку.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
*angelce* напиша:
Ne ne i ne. Toa se zivi glupostiiiii :).Lele kako moze nekoi lugje a da se tolku prosti i da frlaat pari za takvi glupavi raboti ...ne razbiram iskreno
Ushte ti e bela kozata, nemash nishto oseteno! Mlad si ,ajde ajde, ke svatish eden den deka ne e rozov svetot!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не,не верувам,на гледање кафе или на карти гледам само како забава,за да пројде побрзо времто и чисто за малце смеење

DBG

Член од
26 март 2007
Мислења
212
Поени од реакции
6
Гатам на графчиња

Kajgana Shop

На врв Bottom