Дали им верувате на гатачките (гатање)?

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
Дефинитивно не...али поштувам жени што не зимаат пари за гатање

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
порано не верував во гатање, ама во последно време сум во фаза да го променам моето мислење

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
veruvam vo lugje koi imaat takva darba da gledaat, da pomognat za nekoi raboti, vo toa da, a vo gatacki onie cigankine sto odat po ulica i sakaat da ti gataa na raka ne veruvam :) za gledanje na kafe pa i vo toa nekogas veruvam, se clucilo da mi pogodat :)

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Абе седи таму, гатачки драпај си мео. Има раја паѓа и на такви глупости ама шо да се прај.

И ако ми го спомни некој ушеднаш Нострадамус, ко ќе го манам еднаш. Не туку се прајте тука научници ако го немате читано Нострадамус во оригинално издание. Чоеко пишел поезија шо била двосмислена и сеа некој се занесват ја толкуват од ко ќе се случи нешто, демек ја погоде. Да прочитате оргинален текст од него ќе речите шо туку траска овај на босо рандом зборој неврзани. Се е до интерпретацијата, а тој дека бил видовит фнуците да си ги лажите.

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
ма какви гатачки! се што ни се дешава во животот зависи од нас самите-шо ке посееш-тоа ке жнееш!1:pos2:
ич не верувам точка

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Не верувам. Не сакам ни да одам никаде за гледање... не ме интересираат такви ствари.

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
Ne nema sansi. Najcesto toa se pametni luge sto so prevara sakaat da dobijat pari, a za sekojdnevnoto gledanje na kafe site bi sakale da se ispolni posto toj sto gata znae se za nas taka da pak ke kazam ne ne i ne!!!!

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Верувам. Посебно во ова:
„ Имаш пат... можно е да одиш ама може и нешто да те спречи :icon_lol:. Тебе те сака некоја црна (плава или смеѓа) личност, ти не знаеш ама има таква :uvo:. Аааааа кокошки гледам, ова ќе се караш со некого :angry1:.
Туууу некој болен во фамилија :tapp:....„

Абе ајде :pos:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Не. Финта е тоа на лаиците да им земаат пари.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Јас само на Сашо-Фактор X му верувам. Ептен ми се свиѓа неговото решение за сечиј проблем(блага погача, седум свеќи, бла,бла).А плус е и мулти-талент дечкото( и фризер и пророк ):tapp:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Не верувам. Тоа е само залажување и пари трошење. Па некогаш од толку работи може и случајно ќе се погоди нешто.

Во една емисија во живо се јавува еден човек и на оваа „гатачката“ и вика:
„Имам проблем веќе неколку години сум во брак а не можам да имам деца“
И оваа му дава совети зошто било така онака, судбина бла бла. И на крај човекот ја изрезили зашто емисијата одеше во живо и рече:
„Извинете госпоѓо има врска немате од гледање ниту пак личи цела јавност што ја лажете, среќно оженет сум, имам две деца а се јавив само да им докажам на луѓето дека не треба да паѓаат на вакви гатачки како вас.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
walker_girl напиша:
Не верувам. Тоа е само залажување и пари трошење. Па некогаш од толку работи може и случајно ќе се погоди нешто.

Во една емисија во живо се јавува еден човек и на оваа „гатачката“ и вика:
„Имам проблем веќе неколку години сум во брак а не можам да имам деца“
И оваа му дава совети зошто било така онака, судбина бла бла. И на крај човекот ја изрезили зашто емисијата одеше во живо и рече:
„Извинете госпоѓо има врска немате од гледање ниту пак личи цела јавност што ја лажете, среќно оженет сум, имам две деца а се јавив само да им докажам на луѓето дека не треба да паѓаат на вакви гатачки како вас.
Хахах Добро значи ја наместил.. Јас да ви кажам не верувам а не ни лагам да одам на такфи работи .. :helou:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Не верувам на тие глупости. Баш вечерва гледав една, Сабина или така нешо на АТВ мислам беше... тешки лажги човече. Па како можат да веруваат! На секој втор му викаше: ааа еве гледам треба нешто, документ, на писмено сте потпишале(и некои слични срања).. ПА ДОКУМЕНТ АЛООО! ДОКУМЕНТ НА ПАМЕТ ИМА?!; ти еве си била болна, и оваа одговара-Да,да... и шо? ИМ КАЖУВА СТВАРИ ШТО ГИ ЗНААТ!! ништо не кажа за во иднина! omFg... каква измама еј.. па уште има народ што верува. Мислам викаа вака: Додека има овци, ќе има стрижење(ако грешам, нека ме поправи некој)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Верувам дека има луѓе со такви дарби, но не сум сретнала некој таков. А за општо ... интересно ми е било кој да ми гледа на било што, но не верувам. Кај да верувам кога некој ќе ме праша неколку работи, па врз тоа ќе си направи цела приказна? Или па на некои општи работи како што се имаш змија демек душманка, имаш очи некој сака да те види или сакаш да видиш некого, имаш 6-ка значи ќе легнеш нешто итн? Не, не ... :igra:

Kajgana Shop

На врв Bottom