Дали грицкате нокти?

Грицкате ли нокти?

• Да

Гласови: 43 50,6%
  • Не

Гласови: 42 49,4%

• Вкупно гласачи
    85

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
ne -
ama dosta lezlivo mi e koga nekoj gricka mislam deka podnokticata ke mu ostane vo usta :)
luge so naviki i "odviki" sto ke pravis :)
.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Моментално сум во ХХХ обид за одвикнување,па ќе видиме,инаку кога ги грицкам (а тоа количински е многу) на луѓето околу им делувам како мн да си го сакам тоа,да ми даде човек уште кечапче,лепче,доматче и уживанција:)!А всушност 90% од времето сум несвесен кога ги грицкам,пример правам нешто друго(гледам ТВ,играм компјутер)и се заборавам...

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Од денеска вртам нов лист, веќе не ги грицкам ноктите!

WindChill

3NitY
Член од
13 февруари 2008
Мислења
138
Поени од реакции
2
И јас веќе долго време грицкам нокти :toe: Многу пати се обидов да се одвикнам, али што знам изглеа не сум доволно упорна. Ништо чудно наскоро да го посетам местово :icon_razz

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
Jas ne grickam ama po se izgleda ke treba da pocnam ne mozam noktarce da zavrtam site gi gubam :)

|-|3L1X

|= an alternating one =|
Член од
19 февруари 2008
Мислења
50
Поени од реакции
2
Не, никогаш не сум ни грицкал.Си имам доволно лоши навики и без тоа.
Самото грицкање на нокти зборува многу за несигурноста на личноста, а во одредени случаи зборува и за немањето грицкалица :baeh:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
чат пат ги грицкам, се трудам да се одвикнам и добро ми оди...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
ц ц ц со ноктот во уста го видов насловот на темава :pos::pos: ептен ги грицкам најлоша навика

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
ооооооооо да да грицкам нокти. Но има периоди мислам дека 2-3 пати да се заинатам и да пуштам нокти. Ете во моментов имам прекрасни долги нокти но до кога :( ако ми се скрши еден барем знам одма почнувам и ги грицкам и другите :vozbud: ете синојка гледајки фудбал од греота да не ги грицкам ноктите си ги изгрицкав кожичките и тоа не приметно не ни сваќам дека грицкам. лоша навика лоша :toe:

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! :nenene: :nenene: :nenene:
Грицкање нокти - најгнасна навика. :costumed2 :nesvest:
Грицкав како мала и од тогаш кога престанав немам нокт ставено во уста. Грозно! :pov:

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
porano gi grickav, sega ne

Koga si staviv fiksna proteza morase da se oducam, sega ja izvadiv i fala bogu nepocnav pak da gi gickam :)

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Не! А и гнасно ми е да гледам како некој грицка. Некој одкога ги изгицка ноктите гризе кожички од прстите... Уфф гнасно

Член од
20 јануари 2008
Мислења
119
Поени од реакции
6
Ne ne grickam i mislam deka toa e edna grda i gnasna navika. Grickav koga bev mala ama moite me mavaa po mucka stom ke go stavev prstot vo usta pa taka uste ednas ne mi tekna!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom