Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.033
- Поени од реакции
- 83.466
Нема везе, песните не се навредливи. Ти ги мрзиш Грците оти се Христијани и шириш омраза. Параноичен си.По втор пат грчката армија пее фашистички песни против : албанците , турците и македонците , и тоа не некаде во некоја планина туку сред Атина , за време на воената парада.
Мене овие песни повеќе ми личат на песни поврзани со економски теми.
Овде на пример, они не им се обраќаат на Албанците како народ, како луѓе, туку на свињите од Албанија. Веројатно увезле свињи од Албанија, за прехрана и вероватно си имаат issue со овие животни. На крајот на краиштата и вие Муслиманите си имате issue со свињите.1.Грк се раѓаш не бидуваш , твојата крв ке ја пролееме , свињо албанска.
Е ова ти си го измисли дека им го викаат на Турците. Од кај ти таква идеја? Може да биде за било кои неверници. Мене ми личи дека ова е повеќе наменето на тибетанските Будисти.2. Ке биде кланица , ке се одмаздиме , се додека не верувате во црквата и крстот. ( за турците)
Што има тука навредливо. Напротив, ова е најава за економска соработка: грчката армија ќе увезува кожа од кај нас, сигурно им треба за елементи од униформите. Дури треба да бидеш среќен, бидејќи најавуваат соработка со скопски фирми на Албанци (тоа е зашто нас Македонците не не сакаат, заради името).3. Ги викаат Скопјани , ги викаат албанци , моите алишта ке ги шијам со нивната кожа.