Груевски повика на обединување за државните и националните интереси

Член од
5 јуни 2007
Мислења
890
Поени од реакции
9
Толку многу измешани чувства :( навистина жално..
Знаете, најверојатно сте во право кога велите дека само Груевски со неговите постапки може да го врати БЦ на власт.. но што е од другата страна на медаљонот на оваа теза? Дека само БЦ и моменталнава опозиција може да го направат Груевски диктатор наподолг период???
Свесни ли се и СДС-то и моменталниве нивни медиумски мегафони по каква ивица на каков тенок мраз одат??? Мислам ти во очај да посегнеш кон инструмент за реинкарнација на Љубчо и промоција на неговите ставови ...
Којзнае можеби од целиов овој хистеричен притисок како што вели братот па и ќе излеземе посилни и навистина обединети.. само треба да се издржи до првите сончеви зраци и мразот да напукне ...

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
Толку многу измешани чувства :( навистина жално..
Знаете, најверојатно сте во право кога велите дека само Груевски со неговите постапки може да го врати БЦ на власт.. но што е од другата страна на медаљонот на оваа теза? Дека само БЦ и моменталнава опозиција може да го направат Груевски диктатор наподолг период???
Свесни ли се и СДС-то и моменталниве нивни медиумски мегафони по каква ивица на каков тенок мраз одат??? Мислам ти во очај да посегнеш кон инструмент за реинкарнација на Љубчо и промоција на неговите ставови ...
Којзнае можеби од целиов овој хистеричен притисок како што вели братот па и ќе излеземе посилни и навистина обединети.. само треба да се издржи до првите сончеви зраци и мразот да напукне ...
Bravo!!!!

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Почитувани Македонци, ако не сакате да се обедините во интерес на Македонија, тогаш барем до крај разединете се за да може грција барем поединечно да ви ги задоволи вашите мазохистички комплекси. Така ќе направите две добри работи, ќе и помогнете на Македонија со тоа што ќе и покажете дека треба да бара други спасители, а на грците ќе им овозможите кулминација во ејакулација.

Господе ако те има горе на небото и ако Македонија е библиска земја зошто мислиш дека со нејзината саможртва ќе дојде спасението!

Член од
12 септември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
42
Sakam od 2 prichini.Najodgovorno sakam da se smeni za da Grujo ja plati kaznata za ovoj ambis od 3godini i sakam za da se integrira drzhavata vo EU i NATO da dobieme podobra sigurnost i stabilnost na regionot.Ova e mojot stav a ponatamu vashiot kje go vidime.

Ako go reshi sporot kje vidime kako kje si pomine so chlenstvoto,pa neli go chitash forumot i patriotite?
jas sakam da gi vidam kopilinjata kako tebe po banderi kako visat ama jebi ga :toe:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Груевски да не кења многу, туку да посочи на какво обединување тој повикува веќе три години ?

1. На обединување за решавање на спорот со Грција.
2. На обединување за неменување на името.

Преку онаа работа ми се веќе неговите дебилни и шифрирани повици за единство, кои најверојатно и тој самиот не ги разбира што значат.
ama zatoa so flota vozila doagja doma na rucek.....mislam deka ni Obama ne se dvizi so takva pompa.... smesna drzava sme stanale......epten se ufilma deteto.... :)

jas sakam da gi vidam kopilinjata kako tebe po banderi kako visat ama jebi ga :toe:
eh nemanje fantazija...do banderi samo????....koga vikam smesen narod...mi se smeete...:)

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Мене тука 2 работи не ми се јасни.

1. Бранко Црвенковски е диретно виновен за срамната референца БЈРМ и изворот на проблемот.
2. Ако Груевски го шитнел името, односно пардон ако префрлел одговорност.
Па тој во ниту еден момент тоа не го криеше, излезе на избори дека народот на референдум ќе одлучи за решението на спорот.
СДСМ се утепувавме од прашања, како ќе не внесете во НАТО и ЕУ за 3 месеци, како мисири ќутеа.

Ние имаме нездрава опозиција и како таква таа наместо да го корегирам системот на владеење, таа го деформира.

А причината за сето тоа е испраните кондоми по 6 пат со кој сакате повторно да го сексате народот.

И за Грујо.
Мрдне ли од Нема промена на Устав ради промена на име и готов е за сва времена, до Љубчо го ставаме одма.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134

1. Бранко Црвенковски е диретно виновен за срамната референца БЈРМ и изворот на проблемот.
Па тој во ниту еден момент тоа не го криеше, излезе на избори дека народот на референдум ќе одлучи за решението на спорот.
СДСМ се утепувавме од прашања, како ќе не внесете во НАТО и ЕУ за 3 месеци, како мисири ќутеа.

Ние имаме нездрава опозиција и како таква таа наместо да го корегирам системот на владеење, таа го деформира.

А причината за сето тоа е испраните кондоми по 6 пат со кој сакате повторно да го сексате народот.

И за Грујо.
Мрдне ли од Нема промена на Устав ради промена на име и готов е за сва времена, до Љубчо го ставаме одма.
Тебе другар најверојатно не ти се јасни многу повеќе работи од две.

Ај сеа продолжи со перењето на Груевски со ПАЗИ > неменувањето на уставното име.

Ццц......

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Тебе другар најверојатно не ти се јасни многу повеќе работи од две.

Ај сеа продолжи со перењето на Груевски со ПАЗИ > неменувањето на уставното име.

Ццц......

Пишан збор, програма, глас, одговорност.
За СДСМ тоа е научна фантастика со оваа постава.

Неменување на уставно име возможно е со модифицирана двојна формула.
Таму каде сме БЈРМ со РСевернаМ, таму каде сме РМ останува РМ.
За мене и тоа е неприфатливо.
Но Груевски кажа отворено, секое решение оди на референдум.
Поштувам тоа.
Повели ти со твојата демагогија, само напи се вода тоа плунката да ти издржи.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.489
Поени од реакции
18.516

И за Грујо.

Од на што го гледам последно, повеќе од јасно е дека ВМРО и СДСМ веќе имаат идентични ставови во поглед на името.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Од на што го гледам последно, повеќе од јасно е дека ВМРО и СДСМ веќе имаат идентични ставови во поглед на името.
dobro gledas...vo idnina ke vidis deka tie imaat identicni stavovi po sekoe prasanje

Член од
19 февруари 2009
Мислења
250
Поени од реакции
19
ma grujo da ne serit mnogu, tuku da izigrat umno , posle izbori vo grcija bujrum eden predlog na grcive, i to vo forma "take it or leave it"

aku ne prifatet, srekjen im pat i mirno more...

znaev(me) i do sega, ama ubo e vaka, sho javno si pokazvet kolku se odlepeni...

za imeto:

Sakam od 2 prichini.Najodgovorno sakam da se smeni za da Grujo ja plati kaznata za ovoj ambis od 3godini i sakam za da se integrira drzhavata vo EU i NATO da dobieme podobra sigurnost i stabilnost na regionot.Ova e mojot stav a ponatamu vashiot kje go vidime.
znaci, poradi omraza kon grujo, sakas da go smenime imeto, za grujo da ja plati kaznata sho ve napika vo ambis?:tapp:

ona so intergracija i drn drn ne ti go kupvit pokje nikoj, mnogu se pogolemi sansite da imat gragjanska vojna aku se smenit imeto.

a dali ke bidet razni slugi postedeni vo takva vojna - dumaj sam :toe:

jas bi te upatila na nekolku pesnicki, procitaj gi, beri um, dan ti go soberit nekoj drug :smir:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Значи комуњариве кои дегени се еј леле не ми се верува до оволку....
Се молат името да биде сменето за што побрзо да се вратат на власт :nesvest:

А што ти е чудно тоа толку,па тие немаат душа во нив да чувствуваат нешто кон државата,еве месијата се ти објасни што сака да биде од државата,а тоа ти е и став на неговата партија,па така единствени предавници во државата се тие и никој друг,а ако продолжат со тоа неѓирање на МАКЕДОНИЈА,ја би дал се од себе да ги уништам не само нив поединечно туку право цело поколение од старо до најмладо.

R

RAYTHEON23

Гостин
тоа е став на месаја не на СДСМ:toe:

таа влада која ке го промени името таа ке биде одговорна

Па тој во ниту еден момент тоа не го криеше, излезе на избори дека народот на референдум
ќе одлучи за решението на спорот.

И за Грујо.

НЕ...тупурко ве лаже за да одлежи помалце:toe:

до киро е....Б.Ц беше против!!!!

и сега опозицијата ја нема а го деформира системот...КАКО?????

ете тука е одговорноста НЕ СМЕЕ ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРОМЕНА НА ИМЕ....тоа ке биде мултиуниверзумски парадокс НЕВИДЕНО НЕШТО...ЈУНИК:vozbud:

dobro gledas...vo idnina ke vidis deka tie imaat identicni stavovi po sekoe prasanje
имаат и изедначени...мне само идентични...еве пример е криминалот:toe:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
тоа е став на месаја не на СДСМ:toe:

таа влада која ке го промени името таа ке биде одговорна

Ако Грујо го смени името,ќе биде осуден од народот на најлош начин,а што би се десило ако Грујо не попушти пред ЕУ која го притиска нашиот премиер за да се смени името,ако Грујо не попушти за името ЕУ ке му се спрема се знае што не сакам ни да помислам,а со тоа после се знае кој лиже моментално газ на ЕУ тој мора да биде и соодветно награден со власт во државата,па така брат тоа што мислиш дека е став само на Месајата многу гршиш,тоа ти е став директно на нивниот папа Б.Ц.

R

RAYTHEON23

Гостин
спорот со името е БИлатерален...не ја мешајте ЕУ или пак САД(кои уставно не признаа)

значи може слободно на фуере да му речат Е“““ се и точка....ако се патриоти и да си преговараат...каков притисок...нема притисок????

туку владата е во кор сокак...тоа а:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom