Гоч
33 1/3 rpm
- Член од
- 17 мај 2009
- Мислења
- 1.417
- Поени од реакции
- 47
Znachi ako Grujo potoni da go povlechi i drugite ili vo smisol kako site bea za pa i jas so niv.Ovoj pat odgovornosta e na Grujo kako saka neka se vleche i vadi.Ili kje go reshi sporot so imeto i kje ja integrira drzhavata vo NATO i EU ili kje ostavi kako shto e da skapuvame odvnatre.
Nema nemozhe nema da ne go reshi,mora ovaj pat,kje vidish i zoshto kje praime muabet po 2 nedeli.:smir:
Za da potoa reche narodot go promeni imeto ne Grujo?A od kaj si ti siguren deka bash kje se izglasa protiv promena na imeto?Si ja zemal vo predvid podelenosta?I plus zavisi kako kje se formulira referendumot
Sakam od 2 prichini.Najodgovorno sakam da se smeni za da Grujo ja plati kaznata za ovoj ambis od 3godini i sakam za da se integrira drzhavata vo EU i NATO da dobieme podobra sigurnost i stabilnost na regionot.Ova e mojot stav a ponatamu vashiot kje go vidime.
Ako go reshi sporot kje vidime kako kje si pomine so chlenstvoto,pa neli go chitash forumot i patriotite?
Si fativte gledam drugi temi kako povtorno SDSM da bidi kriv. Ne vi se komentira gledam za kompromisot shto kje go pravi Grujo a? Pa ushte so tendencija na natamoshno reshavanje. Kako toa da mu se sluchi na ekonomskiot patriot,pastir,mesija i ekspert?
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:Abre naivni vmrovci.Koga predupreduvavme deka kje Grujo kje vitka kichma i kje bara nachin da ja prefrli odgovornosta t.e. site krivi a toj ne reakciite vi bea ko chovek pesok vo ochi da vi frlil.Eh Grujo, Grujo, namesto za drzhavata, ti za rejtingot svoj se grizhish. I ko kje te bapne po glava taa tvoja samobendisanost, togash kje te prasham shto kje pravish.
По сите овие постови можам да забележам нешто. Ти батка не си од СДСМ. Ти си ВМРО-вец кој го имаат платено да тресе вакви глупости на форум, за да на луѓето да им се згади од СДСМ опцијата. Толку време Грујо во уста не го држи ниту Мартин Протуѓер....