Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Или во Преспа:smir:јас бојкотот не го поддржувам кој неке во охрид нека оди во грција
Или во Преспа:smir:јас бојкотот не го поддржувам кој неке во охрид нека оди во грција
После ќе ми каже некој дека политиката не е навлезена предлабоко во нашите нормални и секојдневни животи. :uvo:јас бојкотот не го поддржувам кој неке во охрид нека оди во грција
Ете зашто си го сакашЈа Охрид ногу си го сакам..Ама таму неам никоаш отидено на одмор..Секогаш одам на море..Сепак..Цените им се астрономски..Услугата не баш сјајна..И ладна е водата бе луѓе..Хехе..Смрзнувачка..А така да одам на 2-3 дена да си видам другарите другарките ОК..:wink:
Фантоме... Ај ем вит ју! Се зезав со претходниот пост. А и тие цени шо ги пишав не се скапи.Како тука шо се па и поевтино можда.Хепа Куба Либре е ова гарант.
Трк до Стилс (До Андреа кафичон, а Андреа е до Славица), па кажви. :back:
Фантоме стварно е 200 денари лежалка во Куба ЛИбре???Хепа Куба Либре е ова гарант.
Трк до Стилс (До Андреа кафичон, а Андреа е до Славица), па кажви. :back:
Т.Е. кажуваш Ак не ви чинит, не идајте позз4е:back:Ќе бојкотирате охридскиот туризам а? Скапи се цените на пијачките, сместувањата, лежалките, паркингот... добро бе само на скопјаните им се скапи а?
Јас од Охрид сум и ако на скопјанецот(го зеам него за пример пошо глеам тие најпојке се бунет) му е скапо кој е овде во ОХ за 2 недели шо да кажам јас шо живеам тука и цело лето требит да ги плаќам истите цени за пијачки, лежалки... или мене гратис ми ги даваат?
И на крајот од краиштата тие се цените бе кој сака идет седит и уживаат на кој не му се свигат не идат и крај. Не е начин само да се убедуваме по форуми.
А вервете никој не трчат по никого да молит да дојт во ОХ.
За цените како шо растит популарноста на градот и туризмот во него така и растат цените...едноставно нели???