Гласај: Бојкот на Охридскиот туризам: Сложно, да "неидаме"!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Чисто да се преброиме, колку луѓе се подготвени да го бојкотираат.

• Вкупно гласачи
    247
Статус
Затворена за нови мислења.
јас бојкотот не го поддржувам кој неке во охрид нека оди во грција

После ќе ми каже некој дека политиката не е навлезена предлабоко во нашите нормални и секојдневни животи. :uvo:
Ало бе! Само Грција ли постои како земја во која може да се оди на одмор покрај Охрид? Светов е огромна тркалезна топка на која има две земји кои се викаат Македонија и Грција?
Аман веќе од вакви постови!

Дефинитивно не одам во Охрид оваа година а и во блиска иднина не ми се верува дека ќе појдам како турист.

јас 13 години немам идено во охрид и не планирам да идам.
абе од море поубаво нема.:salut:

Абе многу скап бил Охридов бе!!! Еден коњак 8о денари,пиво 100 денари,макијато 60 денари....на што личи тоа????:pos2:

Хепа Куба Либре е ова гарант. :)

Трк до Стилс (До Андреа кафичон, а Андреа е до Славица), па кажви. :back:

Ја Охрид ногу си го сакам..Ама таму неам никоаш отидено на одмор..Секогаш одам на море..Сепак..Цените им се астрономски..Услугата не баш сјајна..И ладна е водата бе луѓе..Хехе..Смрзнувачка..А така да одам на 2-3 дена да си видам другарите другарките ОК..:wink:

Ја Охрид ногу си го сакам..Ама таму неам никоаш отидено на одмор..Секогаш одам на море..Сепак..Цените им се астрономски..Услугата не баш сјајна..И ладна е водата бе луѓе..Хехе..Смрзнувачка..А така да одам на 2-3 дена да си видам другарите другарките ОК..:wink:

Ете зашто си го сакаш :)

Плус,ај утињате поентата на темата,и туристички не сте едуцирани.

Демек,ако јас нејќам да одам во Охрид,само Грција останува.

Фантоме... Ај ем вит ју! Се зезав со претходниот пост. А и тие цени шо ги пишав не се скапи.Како тука шо се па и поевтино можда.

Фантоме стварно е 200 денари лежалка во Куба ЛИбре???

Од тие од бамбус шо се, со душеци, по 200.
Тие пластичните лево и десно по плажата, по 150.

Ќе бојкотирате охридскиот туризам а? Скапи се цените на пијачките, сместувањата, лежалките, паркингот... добро бе само на скопјаните им се скапи а?
Јас од Охрид сум и ако на скопјанецот(го зеам него за пример пошо глеам тие најпојке се бунет) му е скапо кој е овде во ОХ за 2 недели шо да кажам јас шо живеам тука и цело лето требит да ги плаќам истите цени за пијачки, лежалки... или мене гратис ми ги даваат?

И на крајот од краиштата тие се цените бе кој сака идет седит и уживаат на кој не му се свигат не идат и крај. Не е начин само да се убедуваме по форуми.
А вервете никој не трчат по никого да молит да дојт во ОХ.

За цените како шо растит популарноста на градот и туризмот во него така и растат цените...едноставно нели???

Ќе бојкотирате охридскиот туризам а? Скапи се цените на пијачките, сместувањата, лежалките, паркингот... добро бе само на скопјаните им се скапи а?
Јас од Охрид сум и ако на скопјанецот(го зеам него за пример пошо глеам тие најпојке се бунет) му е скапо кој е овде во ОХ за 2 недели шо да кажам јас шо живеам тука и цело лето требит да ги плаќам истите цени за пијачки, лежалки... или мене гратис ми ги даваат?

И на крајот од краиштата тие се цените бе кој сака идет седит и уживаат на кој не му се свигат не идат и крај. Не е начин само да се убедуваме по форуми.
А вервете никој не трчат по никого да молит да дојт во ОХ.

За цените како шо растит популарноста на градот и туризмот во него така и растат цените...едноставно нели???
Т.Е. кажуваш Ак не ви чинит, не идајте :) позз4е:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom