О ненормален!јован:
Една година и две недели
Не дека нешто посебно ми значи времево, ама забавно е да си одбројувам...цџз.
Кога те запознав не ни помислив дека со тебе ќе споделувам....се.
Се навикнав на твојата хиперактивност прилично брзо, сеа знам како реагираш на се и знам шо може да очекувам од тебе.
Само сакам да знаеш дека те сакам најмногу на сите сфетофи.
Фала шо ме трпиш коа ијам параноични напади, шо си тука да ме смириш и да ми ја покажеш реалноста, да ме спуштиш на земја и да ми ја кажеш вистината иако знаеш дека ќе ме боли, што не ме лажеш за ништо, што може да сметам на тебе...
Особено последнава недела кога ни сама не се поднесувам од шо сум себична-сепак ти си тука да ме ислушаш као ти повторувам иста работа на 6 начина!
Да, да.
Шес!
Фала што ме поддржуваш за сите мои одлуки, знаеш дека ми значи многу.
Апсолутно те ставам во листата на личности за кои би го дала животот и не знам како би живеела без тебе..
И секако дека мислам се шо ќе кажам коа ми се јавуваш коа сум пијана...
И ајде доаѓај веќе во Скопје, треба да те чекам на фонтана пола саат и да ти праќам ретардирани смс за сите начини на кои ќе те повредам зашо касниш...
И коа ќе доеш да те глеам 15 минути со фацкава -.-:
И сум забораила да ти кажам за еден момент, ко не ти пишуав јас на мсн туку една од другарките, и коа позна дека не сум јас ...
И коа сфатив колку добро ме познаваш и коа сфатив дека се почувствував убаво ради тој мал незначаен настан...
И уше поубаво ми беше коа му реков на Воки да ти титне за да ми се јавиш а ти во истиот момент ми се ѕвонеше..
И коа ми рече дека јас сум ТЕЛЕ а ти ПАТИЈА...
))
И фала шо вчера се радуаше за мене и шо сакаше да го споделам секој момент...
И убаво ми е дека сум свесна дека се ама баш се може да споделам со тебе и дека нема да ми речеш дека сум забегана или да ми се скараш...
И не очекував дека некогаш во животов ќе те наречам нааајнајнајнај добар другар, ама сеа не можам да замислам да те наречам друкше, освен љубави, секако
И те сакам.лове: Знам дека знаеш ама нема везе
Излив на емоции изглеа...цџз.
(Л)