Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Под кожава живеам за нас. Не сонувам. Го живеам својот сон. Те сакам! Ме сакаш... Не сакам никогаш балансот јинг-јанг, да се исполни. Сакам да е вакво, совршено секогаш.:back:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
чекам да се јавиш не се јавуваш. ѕвонам...чекам да кренеш слушалка ми спушташ...каде си што правиш, мислиш ли на мене..? прашања без одговор
еве уште едно...
МЕ САКАШ ЛИ????

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Ќе трескам глупости знам, убо ми рече да се напијам аналгин.. до глава е.
Најубавите денови ги поминав ноќе [прва глупост]. Да можев да го вратам времето или да го запрам. Сеа уште се смеам од ова вечерва шо беше...последната и најубавата вечер и нормално со Александар Тарабунов,тој со наочарите[втора глупост за која само ти ќе ме разбереш, црна јас..]Можда и малку ја претерав вечерва,хм ни јас незнам шо ми стана.. [emberasing]
Уште не сум свесна дека е толку... нема Канео,нема староно пристаниште.. Ашшш! Ќе се свестам утре убо, сега уште сум во импресии од цела најубава недела..
И све ова шо трескам е толку глупо за читање, ај барем за некои работи ти ќе разбериш и оние два збора шо ти ги кажував[се надевам и ќе ги докажам], сакаш уште? Епа еве: Све шо требаше да ти кажам, знајш... [трета глупост].
Ти текнува на песните...за чкембарите? За Мислим? За Марко Србинчето?
Ќе ми недостигаш премногу, and now.. ти го посветувам рефренов:

Ja imam nekog ko ljubav zeli a on je daleko
Svi snovi moji za njega zive za jedno leto

Маљо мое најубо...

Stan The Man

ADRENALIN
Член од
17 август 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
malecka, dve nedeli nemam mir otkoga mi kaza tivko i vozbudeno zdravo, so nezen i plasliv pogled, kako da ke se rasplaces
i mene mi doaga kako da ke se rasplacam od ubavina mislejki na tebe
fala ti malecka, povtorno veruvam vo ljubov
kade li si malecka moja

S

SSS-Stolica

Гостин
Ах.............
Уште од првиот момент кога те видов почувствував нешто посебно...кога требаше да се најдеме на тоа местото а седевме од спротива...
Се срамев(таков сум по природа)ама со тек на време ти ме опушти...првиот бакнеж не ни го очекував...т.е кога седна до мене и кога почнавме да се гушкаме очекував дека ќе се деси нешто...
Секоја вечер кога ме прашуваше каде ќе идеме јас ти велев кај ќе ме носиш таму само да не ме изгубиш...пошо по тоа шо се случи предходната ноќ малце изгубен бев...
Ни двајцата не го очекувавме ова не бевме свесни, а сите окулу нас велеа дека ќе има нешто помеѓу мене и тебе...само јас и ти не верувавме...
Се осеќам како некое бебе кое само сонува...кога најмалку очекувавме тоа се случи...
Ќе ми недостасуваат сите тие работи...ноќта кога се бакнувавме на убавите романтични песни од мојот телефон...ќе ми недостасува вечерта кога го виде тоа портокаловото(не знам дали се исплаши) и веднаш дојде кај мене во прегратки...
Ќе ми недостига кога ми викаше да не влегувам од прва(знаеш)...ќе ми недостасуваат сите моменти со тебе...уште го чувствувам твојот мирис...си мислам дека си до мене...
Ги допре оние делови од моето тело кои што ги сакаш најмногу...(ти си првата после мајка ми што ме допрела...стомачните(кои ги неам баш) очите што ги сакаш најмногу и задникот...)воопшто не ми сметаше...
Ти си мојата девојка од соништата...баш онаква каква што посакувам...ти го кажав тоа...заедно ќе го поминеме овој период...знаеме дека си недостигаме еден на друг...ама ништо нема да не спречи ако се сакаме...усниве знаеш какви ми беа...како да сум пиел сок од вишни...
Ми фалиш бе маљооооооооо...вечерва ќе ја гушкам перницата место тебе...
No me doy por vencido(знаеш шо значи, важи и за двајцата)
:wub:

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
Немам ништо да ти кажам... чекам ти да спомнеш нешто. Доста јас зборев.. ми фати пена устава, си идам на 4-годишен одмор!:sakas_ust:/

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Одјеби спушти се на земја ова е болно што се дешава...

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Те сакам,ме сакаш.Тоа ми е доволно.Кога не бев тука сфатив колку те сакам и нејќам да те изгубам.Се надевам дека тоа нема да се случи во скоро време зошто незнам што ќе правам без тебе.Те сакам !!!!!!!!!!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Anche oggi tu mi manca troppo. E il risponde per la tua domanda e Si... Volgio stare con te, voglio prende il baccio come tu mi presi quatri giorni fa. Mah l`amore grande non si describa.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Толку малку инспирација ми треба од тебе, за толку многу нешта да сакам да ти кажам. Дали за хармонијата која ја чувствувам во себе, кога од другата страна си ти, со твоите очиња, насмевка, бакнежи, прегратки? Дали за немирот кој во мене бурно реагира на секој нов ден, но по старо поминат без тебе? Или за среќата која ме исполнува кога твојот лик го исполнува насмевка, а твојата душа задоволство? Но и за тагата која ме прати кога знам дека нешто те измачува. Чудно е што по подолго време дозволувам нечие туѓо секојдневие паралелно да биде дел од моето. Уште почудно што дозволувам нечии туѓи чувства паралелно да бидат и оние кои моментално ме карактеризираат и мене. Но знаеш што е најчудно? Што и покрај овие, навидум "непознати" промени и прилагодувања кои се случуваат кај мене, јас сум тој кој паралелно и ужива во нив. И искрено, не би сакал ова уживање да престане, барем не сега, кога е на прагот да се претвори во нешто толку силно, безрезервно и искрено, нешто што делуваше како изгубено и неповратно во извесен период од минатото... Но, тука се појави ТИ! :pipi:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Três meses, trois mois, drei Monate...Абе кажи си убаво...три месеци. Толку време го издржуваш ова говедо што пишува , до тебе :). Досега поминатото време со тебе ми предизвикува чуство на задоволство и среќа. Милион пати сум ти кажал дека те сакам, и дека ме правиш да се чуствувам убаво. Од моја гледна точка, 3 убави, љубовни месеци, исполнети со гушкања, бакнежи, насмевки и уште мал миљон убави работи. "Нек се угоде" што би рекол Цацко, и да знаеш дека секој ден те сакам се повеќе. :back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Никој не може да ме разбере како ти, никој не може да ме убеди дека е случајно сево ова, никогаш нема да поверувам дека си на ,,краток кампинг" овде. Те сакам!:back:И не се плашам.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Zarem i samata ne si svesna kolku te sakam barem ja mislim deka mnogu pati sum ti pokazal i dokazal deka si mi se sto imam.I odednas se pojavuaa ljudi so ne gi znaes ti ja punat glavata i sve toa so go gradevmo se rusi kako kula od karti:nenene:a najtragicno u celava ovaja situacija e sto istite tija so ti ja punea glavata sea se povlekoja toa mi e najcudno:nesum:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Иако сме одалечени еден од друг сепак те чуствувам многу блиску до мене секој ден.Живеам за деновите кога ке те видам, неможам да замислам еден само еден ден да не ти го слушнам гласот.Не мислев дека некогаш пак вака ке сакам ама ете се случи.Инспирација голема ми стана заради тебе се променив и тоа на подобро.Можеби во иднина далечината ке си го направи своето, но сега во овие моменти максимално ке уживам со тебе бидејки ми исполнуваш ме правиш срекна ......:back:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Убави три месеци!:back:
Многу музика, фотографии, храна, водење љубов, соништа и дожд!
Кај те најдов не знам, кај ме најде ни тоа не знам.:pipi:

Те сакам... И многу повеќе од тоа што може да значи!
И си ги добив најубавите старки на свет! Ретро, со душа, со љубов и со дел од она што си ти... Мојата прекрасна половина :)
Ајде да го смениме светот!:smir:

Те сакам!

Kajgana Shop

На врв Bottom