Љубовче, сакам да сум до тебе. Да те гушнам силно и да ти кажам дека секогаш ќе бидам покрај тебе, дека можиш да се ослониш на мене и дека секогаш ќе ме имаш.:bac:
Секогаш си во моите мисли и во моето срце.И нека збори кој што сака,ТЕ САКАМ и МЕ САКАШ...........
Ништо друго не ми е важно,ништо друго не ми треба.
Јас и ти,заедно........
Најсреќни.........има ли нешто поубаво од тоа?
ТЕ.................
Zovem da ti cujem glas da te potsjetim na nas da te pitam kako si? sto je novo ljubavi? zovem da ti kazem sve da sam tvoj i volim te i da nemam nikoga osven tebe jedina.....
Те сакам тоа е јасно...Но еве сега во овој момент се прешувам зашто мене мора да ми се дешаваат работи на кој во животот сакав да ставам точка и да не се секавам затоа што ми го скршија срцето...Зошто мене ми се случува она бедно ДЕЖА ВУ...Зошто баш со тебе...зошто...ќе има милиони прашања од овој тип Зошто Како но никогаш нема да добијам одговор затоа што сите сме препуштени на судбината...тешко е...верувај ми...те сакам и несакам да престанам да се осекам убаво...сакам да престане да ме малтретира оној беден филинг...и уште еднаш ке се запрашам зарем е можно да се поврзав толку со тебе да знам секогаш што е и како...тој феномен нема да си го објаснам...ааххх
E znam da bese na moe mesto deka ce reagirase isto kako sto reagirav jas denes..i nemoj da se pravis zrtva molim te ne ti lici..i sto sakase drugo be ? ..da ti cestitam ? abe ajde molim te..
Навечер го гледам небото пред да си легнам и среќна сум затоа што знам дека иако си далеку ме сакаш,а наутро те замислувам како си до мене и ме бакнуваш сонливо и несвесно и слатко за добро утро:love2: :cheeky2:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.