Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Do dgavola sve
Do dgavola sa mnom
Odlazim ,a volim te
Ljubavi jedina na svjetu
ne krivi me....

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Љубовче, сакам да сум до тебе. Да те гушнам силно и да ти кажам дека секогаш ќе бидам покрај тебе, дека можиш да се ослониш на мене и дека секогаш ќе ме имаш.:pipi::bac:

aquarius

sweet child
Член од
20 октомври 2007
Мислења
170
Поени од реакции
0
Секогаш си во моите мисли и во моето срце.И нека збори кој што сака,ТЕ САКАМ и МЕ САКАШ...........
Ништо друго не ми е важно,ништо друго не ми треба.
Јас и ти,заедно........
Најсреќни.........има ли нешто поубаво од тоа?
ТЕ.................

S

Sweet666

Гостин
Пјер и Марија Кири. Ајнштајн и Милева. Јас и ти. Ќе бидеме најсовршениот пар генијалци...Само ако ми дозволиш!!

--**ЕмА**--

take me as i am
Член од
14 ноември 2007
Мислења
380
Поени од реакции
11
очигледно така ни било судено а ? мислам дека долго време бегавме од вистината и сеа таа не најде и искрено БОЛИ ... МНОГУ БОЛИ :*(

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Zovem da ti cujem glas da te potsjetim na nas da te pitam kako si? sto je novo ljubavi? zovem da ti kazem sve da sam tvoj i volim te i da nemam nikoga osven tebe jedina.....

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Те сакам тоа е јасно...Но еве сега во овој момент се прешувам зашто мене мора да ми се дешаваат работи на кој во животот сакав да ставам точка и да не се секавам затоа што ми го скршија срцето...Зошто мене ми се случува она бедно ДЕЖА ВУ...Зошто баш со тебе...зошто...ќе има милиони прашања од овој тип Зошто Како но никогаш нема да добијам одговор затоа што сите сме препуштени на судбината...тешко е...верувај ми...те сакам и несакам да престанам да се осекам убаво...сакам да престане да ме малтретира оној беден филинг...и уште еднаш ке се запрашам зарем е можно да се поврзав толку со тебе да знам секогаш што е и како...тој феномен нема да си го објаснам...ааххх

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Ехх, чилллллллл.
Пак ме изврза у нов филм.
Тао тоа.
Прекрасно ејјјј:).

E

`EsCaPe`

Гостин
E znam da bese na moe mesto deka ce reagirase isto kako sto reagirav jas denes..i nemoj da se pravis zrtva molim te ne ti lici..i sto sakase drugo be ? ..da ti cestitam ? abe ajde molim te..

...a da ce zaboravev Te Sakam
..whatever..

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Навечер го гледам небото пред да си легнам и среќна сум затоа што знам дека иако си далеку ме сакаш,а наутро те замислувам како си до мене и ме бакнуваш сонливо и несвесно и слатко за добро утро:love2: :cheeky2:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Imam potreba da me guska i bacnuva nekoj so ke me saka i ke go sakam:nesum:Sakam da sakam nekogo sto go zasluzuva toa...sakam.....:nesum:!

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Боли шеќер, стварно боли.. Али не се секирај, уживам во болката..
Живели за неа, и за тоа што некогаш бевме. Минато свршено

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom