Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
е ај де нека биде така...

несакам да се замарам со тебе...и онака си едно обично дете :smir:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Срцко... па каде ти без мене денес? Знаеш дека ќе ми фалиш вечер? А знаеш дека правиш да се чуствувам како што одамна не сум се чувствувала? :wub: Ми се допаѓаш. Многу. И многу те мислам. И... нешто друго што ќе ти го шепнам...

С

Сатори

Гостин
~*~

Добро и што сега јас и ти?
Убаво ти велам, некоја како мене не ти треба, јас комплицирам, не знам што сакам, се губам во милион и една ситуација, имам премногу другари, имам премногу и другарки до душа ... јас сум една голема компликација во сечиј живот.
Оххх леле ... дете, ти ќе се зезнеш со мене, туку ај.

Боље е да си седиме сите мирни.
Грешка во изразувањето ... некој како тебе мене не ми треба!
Наздравуваме во твое име ... со мартини!

Бац!

E

`EsCaPe`

Гостин
I feel you
In every vain
In every beating of my heart
Each breath i take.
I feel you . :wub:

леле колку ТЕ САКАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:back:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Е да знаеш каков поклон сум ти купила за роденден! Бомбонааа

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Срцко... па каде ти без мене денес? Знаеш дека ќе ми фалиш вечер? А знаеш дека правиш да се чуствувам како што одамна не сум се чувствувала? :wub: Ми се допаѓаш. Многу. И многу те мислам. И... нешто друго што ќе ти го шепнам...
а знаеш дека вечерва ми фалиш повеќе отколку што можеш да замислиш? Ми требаш, ми требаш, проклето многу ми требаш!!! Ај пиши ми нешто... Или јави се утре!!! Куче едно... Ќе ти кажам ја на тебе убаво!!!

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Wherever u go, whatever u do..♥
I will be right here waiting for u..
Whatever it takes, or how my heart breaks,♥
I will be right here waiting for u..♥

Ќе те чекам, колку и да е потребно, ако треба цела вечност, ќе те чекам оти те сакам. Оди, ама врати се..Без тебе не би можела да живеам. Те сакам и не го заборавај то. И кај и да одиш имај го на ум.♥

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Бебенце мое најслатко колку убаво само си спиеше во моите прегратки...
Леле гледајќи те како спиеш ми беше најубавиот момент во мојот живот! :wub:

Те љубам сонце мое најслатко и едвај чекам пак да те бакнам вечер :wub:

S

Sweet666

Гостин
Љубов со љубов се враќа, а не со твоето размислување и ладнокрвност. Ова што го чувствувам спрема тебе ми создава само осаменост, во која научив полека да уживам.. Барем ми даваш инспирација!

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
Ми го врати сонот...:pipi:
Те љубам... :wub:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Sekoj moment mi nedostigas.Navecer ja gledam slikata i sakam da si do mene.Sakam da legnam i da se razbudam vo juli i da te vidam do mene kako spies i nesvesno vo sonot me baras mene.Moeto srce ti pripaga tebe.Misirce moe najslatko:wub: :love3:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Да посајсниме
1.Те сакам
2.Те сакам
3.Те сакам
Јасно е?

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Лош си. Стварно. Треба и јас да почнам да се понашам како тебе за ти да профукционираш? Нели ти е смачено да си играме игрички како што си игравме во основно??? Епа, деца сме сеуште, ама дотолку НЕ! Ај малце почни да се однесуваш ко човек! Зошто можам и јас да се сменам, да знаеш! :nerv:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Хаос!
Секој ден нов почеток! Секоја секунда нова патека! Секој поглед ново значење! Секое движење нова приказна! Секоја мисла нова димензија! Секој допир нова емоција!
Што се случи пред само еден месец? Секое делче јасно го гледам пред мене и сфаќам дека сепак не знам како никнавме! Уморно се насмевнувам и ми тежи чувство како да поминале цели години! Сува топла среќа! Што се случува во твојата глава во овој момент? Колку е различно од она што се случувало пред 4 дена?
Наеднаш, денес, го сфаќам вистинското значење на се што си ми кажал на самиот почеток, сега сфаќам колку било прекрасно!
А што ли ќе се случи утре? Те сакам!

Го живеам она што отсекогаш го градев само во мисли!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom