Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
С

Сатори

Гостин
~*~

Ако напишам само уште еден стих, уште една реченица за тебе ... конечно го средив животот, уште ти фалиш надвор од замокот.

Оди си, те молам, оди си!

Член од
26 февруари 2007
Мислења
145
Поени од реакции
2
Без љубов нема смиссла светов...
шуќур што ја има инаку Ниче ќе беше у право.
само љубав ни је прошла, само љубав још спава испод нога, испод чизма, као телеча глава.(ЕКВ)

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Сакам да те гушнам силно сега,ама баш сега!Ахххх....Те сакам:taa:

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Малку што имаше се изгуби,сега е готово веќе не постои ништо....Никогаш више

N

NeMiRnA

Гостин
Леси,врати се каде што беше до пред извесно време,подобро ќе биде.Никогаш не помислив дека ќе се оствари она што го посака онаа грда ноќ,а верувам не помисли ни ти...колку лошо нели,а сети се што посака...да бидам ли толку лоша?!Не,оди си по патот и не ме барај веќе,немам што да ти понудам,не сум одмаздољубива како тебе и не сум толку злобна како што си мислел...
Леси...патев,ти кажав,нема да ти дозволам пак...
Немора да ми потенцираш дека си сменет,ниту пак да ми потенцираш дека и јас сум сменета,знам...но сменети се и моите планови во кои тебе никаде те нема...нема да ти дозволам да ми ги смениш како што го направи тоа некогаш...оди си вишок си ми...
Престани да ги споредуваш нашите карактери,НЕ,НЕ СМЕ ИСТИ,НЕ НЕМАМЕ ЗАЕДНИЧКИ ЖЕЛБИ,НЕ СМЕ ЕДЕН ЗА ДРУГ... ќе ти поминам исто како некогаш и што после...?
Да,ја вртев главата на страна кога поминував од кај тебе,си го забележал тоа,но не затоа што ме болело заради тебе како што впрочем мислев и јас,туку затоа што таму имаше нешто мое,кое сега го вратив,единственото позитивно нешто во ова твое враќање.
И да не ми се јавувај,како што не постоев за тебе до скоро,пробај да биде пак така...и знаеш што,мило ми е што си нервозен во мое присуство и што ти се потат рацете,осети како е,научи нешто и ти,доста ти беше да бидеш сакат...и да не ми е грижа ако си одмаздољубив,нема како да ми се одмаздиш,имуна сум на тебе...

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
i dont know if life is longer than death but im certain love lasts longer than both

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Знаев дека не требаше да гонаправам сношти, али пак го напраив... Зашто?

*збунета*

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Благодарам.Убаво ми е кога има кој да ме ислуша,да ми даде мир,да ми каже дека не е се така црно,иако можеби е...иако макар сето тоа го прави и само по телефон.
Мразам шо цел викенд не бевме заедно,ама добро,заврши викендот,еве идам за некој саат...и мразам шо мораш нонстоп да ги слушаш моите проблеми,се осекам како некое разгалено девојче,глупо ми е,навикнат сум јас да слушам проблеми...ке ти надоместам кога ке дојдам,и тоа big time,веруј ми....:pipi: :pipi: ....huuuuug&looooooove 4 u...and this flower...

Attachments

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Que tan largas han sido mis noches
Que desde un instante cambiу mi vida
Que de ciertas, que largas las horas
Apenas mirarte, que tonta нronia
Si es mitad y mitad lo de la soledad
Tal vez sientas lo mismo que yo
Que distintas que son las maсanas
Despierto en mi cama abrazado al sol
Que distintas que son las maсanas
Denudo en mi cama, desnuda en tu cama
Unidos los dos...

Ах мило најубаво е !

:wub: :wub: :wub: Те љубам:wub: :wub: :wub: :wub:

M

**MEMORY**

Гостин
Good morning sunshine!

Нека ти започне овој ден со мисла дека си најсакан на оваа планета и пошироко и дека некој е постојано со цело срце и душа со тебе. Мачор те сакам.

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Бебе фала шо ми ја стискаше раката вчера дури мочкав од страв. :icon_lol:

B

black angel

Гостин
te mrazam,znaes deka dlaboko me povredi me usrami i mi sozdade kup problemi kako da nemav dovolno pred toa....znaese deka mi znacis,voopsto ne se ni svrte da me poglednes koga zaminuvav....:cry:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Не не не....Одбивам да го приватам тоа!!! Неможе да заврши на овој начин.Те молам остани. Згрешив.Знам. И си плаќам за тоа.:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom