Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
E

`EsCaPe`

Гостин
..знаеш оној ден..кога бевме заедно излезени , на роденден , кога беше пијан ( ок и јас бев:) )кога за прв пат ми пријде...ееееее..и кога после се правеше наудрен дека на ништо не се сеќаваш --си бил пијан ( ма дај молим те )...е тогаш.. кога веќе почнав да чувствувам нешто за тебе..негирав...ми изгледаше толку препотентно , што кога помислував на тебе , ме фаќаше страшна нервоза..затоа што мислев дека немаме никакви шанси...и не сакав да признаам дека осеќам нешто....ама еве сега седам , враќам филмот ..и не ми се верува еј...кој би рекол човече дека сега ќе ТЕ САКАМ повеќе од себе ? :wub:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Епа... од кај да почнам... ај од почеток...

Се почна на 20ти Април 2007 година... кога јас и ти дојдовме до некој личен меѓусебен контакт... нашето упознавање... се помина супер, од тогаш почнавме редовно да се дружиме, почнуваше да ми стануваш секојдневие... после некое кратко време се заљубив во тебе, почнав да чувствувам нешто за тебе, иако таа љубов подоцна не беше возвратена... беше возвратена на друг начин... после подолго време престанав да те сакам, знаејќи дека немам шанси кај тебе, ми стана најдобра другарка, бев спремен за другарство, иако неодамна дознав дека сеуште сум затрескан во тебе... Често во нашето дружење имаше некоја повлечена љубов, чувствував и јас, но сепак пред се, се сакавме многу како другари...

Се случи што се случи, те повредив најмногу, иако немав намера, признавам крив сум многу... "извини" за ова нема знам, пробував, но болката е преголема сфаќам... Неможам да се помирам со тоа дека сепак не сме тоа што бевме порано, двајцата мрднати будали(како што не нарече pcjodamaster) кои вечно ќе останат најсакани и најверни другари... згасна се тоа, многу ми е криво, најмногу, ПРЕМНОГУ... беше дел од мене, најголем дел од мене, ми беше секојдневие, те сакав многу, те сакам сеуште и ќе те сакам... Тој ден, кога се видовме, кога те гушнав, сакав вечно да останам така, цел ден плачејќи го поминав, не ми се веруваше што се случува, и сеуште не ми се верува...

Неможам веќе ништо да направам, ми кажа и самата, повеќе од обично другарство нема да има... :(:(:(

Најмногу ми е мило што беше дел од мене, што ти дозволив да влезеш во мојот живот, а јас во твојот, ќе ми останеш засекогаш во срцето... верувај...

ТЕ САКАМ!
I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...

that it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothing new - yeah
I loved you with the a fire red-

Now it's turning blue, and you say...
I'm sorry like an angel
heaven let me think was you
But I'm afraid...

*and that's all...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Те Сакам срценцееееее :back:

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Партеак ТЕ ЉУБАМ НАЈМНОГУ НА ЦЕЛИОТ СВЕТ!:back:

П.С. презиме е:pos2:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Srekna,zadovolna,ispolneta,nasmeana SEGA pokraj tebe....se ispolni dolgo ocekuvanoto...:back:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Сакам да ти кажам дека те сакав те сакам и ке те сакам и знаеш дека се сум спремен да направам за тебе али ти тоа не го цениш и жал ке ми биде што касно ке ти текне што си изгубила али веќе премногу шанси ти дадов.Збогум

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
верглам бе... дај некој нека ме поттурне!

С

Сатори

Гостин
~*~

:cheeky2: Момче, момче, момче ... ти си /лост ин спејс плавуша ... но, зарем не сум исто и јас?:back:

Член од
25 септември 2007
Мислења
154
Поени од реакции
1
Ти благодарам што си тука за мене..........п.с.Си знаеш ти нели?-повеќе од тебе.......

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Дали срцево го прави она спротивното од мојот разум?

Не сакам, не сакам пак да ми биди така.... Уф глупави моменти!

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Намирисувам болка за себе...но намирисувам и нешто друго, посебно, го видов вчера, прекрасно искажано :)
У курааац, го сакам ова!

Хеј мачорче, со тебе предвидувам само 2 можни емоционални дејства: или ќе се вљубам највеќе на свет, или ќе завршиш мртов од моите раце.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Сакам да те:back:...Ама и да те :kickbox:!!
Дај бе не биди толку љубоморен. Твоја сум. Со тебе сум. Тебе те сакам, не него.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Гори мојто срце в ноќва студена,
сал за тебе збори...

Те љубам бе најмило:baknez1:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop