Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Mило ми е што си повторно среќна,
Мило ми е и покрај се што поминавме пред скоро 1 година, беше како совршенство, рај за мојата душа, што заедно имавме падови и подеми,
Но нашето совршенство се распадна, сега заслужуваш повторно да си среќна, и да те исполнува друга нова машка љубов,
Чувај го и сакај го дечкото моментален, како што го правеше тоа со мене
Ти посакувам се најубаво, најискрено сум премногу среќен што повторно има некој за кој, стануваш и легнуваш и целосно те исполнува :)
Се најубаво моја златна екс девојко :smir:

П.С. а јас понатаму ...
.... не е важно..!?

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Некој пат стварно ми е криво шо не сум хомосексуалец...жими мене...баш ке ми беше фино,немаше да се мачам со комплицирани суштества...

R

reactive89

Гостин
Зашто не ми дозволуваш да ти објаснам зашто после карањето неделава ја оставив на мирување малку....

но како и да е, ти си знаеш најдобро!

само знај ми недостигаш премногу :nesum:

п.с. и самата знаеш оти неможам да ти се налутам, само малку ти замерив, но таа замерка помина кај мене, знаеш оти не држам лутина многу многу, но тоа ти си го стави во главата и сеа тешко дека ќе го извадам, али ќе пробам :nesum:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Уште 7 дена. Уште една недела тажни погледи и видувања проткаени со скришни солзи, и болни воздишки. Иако се заврши брзо, сепак болката се шири - таа не може тукутака да исчезне. Ќе ми недостигаат оние слатки моменти, оние предвечерни прошетки, тогаш кога ти ми се насмевнуваше, разубавувајќи ми го животот од ден за ден. Ќе ми недостигаш. Многу.

K

**KukLi4ka**

Гостин
Za J....
Znam deka preteruvam..:(..ednostavno takva sum komplicirana..nekogas pravam raboti koi ne sakam da gi napravam,i kazuvam raboti sto ne gi mislam uopste!...znam deka te povrediv,i znma deka mozebi nikogas nema da mi prostis...samo sakam da znaes deka mi nedostigas premnogu...i deka te sakam mnogu!...:(... please Forgive me!:(...

A tebe debelo,fala ti najmnogu za podrskata i vnimanieto...Te sakam!:back:

С

Сатори

Гостин
&

Прохујано с вихором.
/Ајм ту јанг ту лав ју, ту олд ту хев ју, ајм џст ту факт ап ту би вит ју.

П.с. Престани да ми ги сликаш очите!:sakas_ust

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Мнооооогу ми недостасува ... а и не ми кажува кога, а и дали ке си дојде за мојот роденден ... :) Mi Luv Ma QBETH :)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Ме стега срцево кога те гледам, а го правам она спортивното од она што ми го наредува! Мора ли вака секогаш? Тешко ми е многу! :(

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Знам дека боли таа слика, али од тебе ја видов прво, и глумеше ептен фраер, па и ја сакав да бидам фраерка и ете сеа фрки...:pipi:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Mila, najmilija, divna, najdivnija
milijun razloga je medju ljudima
a za nas dvoje stvarno ni jedan
da zivimo kako zivimo, jedno bez drugoga

Mila, najmilija, nezna, najneznija
milijun razloga nas dvoje razdvaja
a da li jedan stvarno je vredan

Nocima gubim dah i tesko disem, tesko pisem
vicem u nebo „dodji i ostani“
jer mi smo kao pesma bez reci
nota bez takta, prica bez smisla
dodir bez daha, oci bez lica
jato bez ptica smo ti i ja
jedno bez drugoga

K'o oficir bez cina, voz bez sina
kao bez grane drvo, k'o bez poslednjeg prvo
kao vulkan bez lave, k'o heroj bez slave
smo ti i ja, jedno bez drugoga

Mila, najmilija, nezna, najneznija
milijun razloga je medju ljudima
a za nas dvoje stvarno ni jedan

Nocima gubim dah i tesko disem, tesko pisem
vicem u nebo „dodji i ostani“
jer mi smo kao pesma bez reci
nota bez takta, prica bez smisla
dodir bez daha, oci bez lica
jato bez ptica smo ti i ja
jedno bez drugoga

K'o oficir bez cina, voz bez sina
kao bez grane drvo, k'o bez poslednjeg prvo
vulkan bez lave, k'o heroj bez slave
smo ti i ja, jedno bez drugoga
толку имам јас да кажам...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Сакам да те видам, да те гушнам, да те бацам...

Ми фалиш бе па...:nesum:

Те сакам.:mmmm:

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Епа... од кај да почнам... ај од почеток...

Се почна на 20ти Април 2007 година... кога јас и ти дојдовме до некој личен меѓусебен контакт... нашето упознавање... се помина супер, од тогаш почнавме редовно да се дружиме, почнуваше да ми стануваш секојдневие... после некое кратко време се заљубив во тебе, почнав да чувствувам нешто за тебе, иако таа љубов подоцна не беше возвратена... беше возвратена на друг начин... после подолго време престанав да те сакам, знаејќи дека немам шанси кај тебе, ми стана најдобра другарка, бев спремен за другарство, иако неодамна дознав дека сеуште сум затрескан во тебе... Често во нашето дружење имаше некоја повлечена љубов, чувствував и јас, но сепак пред се, се сакавме многу како другари...

Се случи што се случи, те повредив најмногу, иако немав намера, признавам крив сум многу... "извини" за ова нема знам, пробував, но болката е преголема сфаќам... Неможам да се помирам со тоа дека сепак не сме тоа што бевме порано, двајцата мрднати будали(како што не нарече pcjodamaster) кои вечно ќе останат најсакани и најверни другари... згасна се тоа, многу ми е криво, најмногу, ПРЕМНОГУ... беше дел од мене, најголем дел од мене, ми беше секојдневие, те сакав многу, те сакам сеуште и ќе те сакам... Тој ден, кога се видовме, кога те гушнав, сакав вечно да останам така, цел ден плачејќи го поминав, не ми се веруваше што се случува, и сеуште не ми се верува...

Неможам веќе ништо да направам, ми кажа и самата, повеќе од обично другарство нема да има... :(:(:(

Најмногу ми е мило што беше дел од мене, што ти дозволив да влезеш во мојот живот, а јас во твојот, ќе ми останеш засекогаш во срцето... верувај...

ТЕ САКАМ!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Да де... Која сум па јас да ти се мешам, да се грижам и интересирам за тебе? Не па да се надевам дека (ќе) имам било какво место во твојот живот. Никоја, кратко и јасно. Само доволно глупа да мислам дека МОЖЕБИ ти значам нешто... Ништо ново...

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
vo vrska so ljubovta sakam da ti kazam....:
koja ljubov be daj ne letaj u oblaci spusti se na zemja so vreme​

Статус
Затворена за нови мислења.