Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
N

NeMiRnA

Гостин
ti teknuva koga mi ja prati unbelivable?Mi rece ovaa pesnicka e za tebe,nejziniot tekst i muzika cuvaj gi vo srceto,taka sekogas ke znaes deka mislam na tebe,ha ironcino!Sega sakas da znaes koj del od tekstot go nosam vo srce:
When I think of what I have, and this chance I nearly lost,
I cant help but break down, and cry.
Ohh yeah, break down and cry.
Da toa!Sega dojde nekoja od nikade,glumejki naivnost i dobrina,a vsusnost vo ocite od sekogas i gorela ljubomora i sakala da rasipe se,se ona sto jas go sozadavav i sonuvav...dali e fer?Ljubov preku histerija ne se pokazuva,dali znae taa?So koe lice mi go prizna toa,nejzinite zborovi go doprea dnoto na moeto srce,mislam deka preku nea ke naucam da mrazam.Taa nisto ne sozadavse,nitu se trudese da sozdade,taa ne ti gi brisese solzite,ne bese pokraj tebe,a sepak sega si dade za pravo se da mi zeme.Ako navistina ti znacam ke se vratis...ako ne odi i nikogas ne se vrakaj da me poglednes vo oci i da mi reces ova se najsjajnite oci sto sum gi videl!:music5:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Da znaes kako go cekam denot koga ke te vidam lele ne mozam da docekam.Veruvaj toj den e mnogu blizu, ne mi se veruva pak ke te pregrnam i baknam pak ke bida srekna...

Член од
15 март 2006
Мислења
20
Поени од реакции
2
Zosto na ovaa tema progovori samo zenskiot(sekoja cest na ,,retkite,, mazi diskutanti), forumaski kajganaski del? demek nie sme pohrabri vo iskazuvanjeto na ljubovnite cuvstva, ili pak sme si ,,cminzdri do nemajkade,,? Ama navistina mie milo sto taka zdruzno i brzopotzno temava se razvila(jas docnam na temava dva meseci, a navistina mnogu mi se dopadna). Bravo devojki, pravi ste, me voodusevivte.

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Морав некаде да напишам.... не можам да ги најдам поточните зборови.... некои што досега не сум ги користел.... или пак некои што најубаво ке објаснат.... таман кога мислам дека сум најзаљубен (на пример 1 милион... 400 илјади.... 900 стотини... и 5)..... испаѓа дека уште позаљубен сум.... (на пример --||-- ... и 6)... и секој ден така :wub: :wub: :wub:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ме повредуваш! Зошто ти е толку тешко да го сфатиш тоа?!

N

NeMiRnA

Гостин
Znaes te sakam,pa ne te sakam,pak te sakam pa pak ne te sakam.Ehhhhhhh sto mi pravis...MA TE SAKAM KAKOV I DA SI!Samo da znaes deka si gjubre golemo,nisto od ova ne zasluzuvas...

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Како да го променам светот за да можам да бидам со тебе кога сакам и колку сакам?

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

Те сакам

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Сакав да ти кажам нешто,ама зае*и.Никогаш нема да ги чуеш тие зборови од моја уста ! :nerv:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
You will never know how my heart yearns for you. Every night I go to sleep, I shed a tear on both sides of the bed. Gloryfing the memory of you. But im afraid, that is what you have become. A memory....and nothing more....I curse the day when the voice of reason spoke to me! I was better living amogst delusions and lies. At least they gave me satisfaction. Now....now I have nothing...only...only a friend...a word that reeks with blasphemy so great, that even Lucifer himself will raise his eyebrow and question his decisions!

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Срц ќе биде, само немој да се откажеш, јас нема и биди покрај мене сега зашто премногу ми требаш... ТЕ САКАМ

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Ич не ми е гајле шо не ме вервиш, ама ја те сакаааааааааам!

И ке додје моето време коа ти ќе трчаш по мене, ама ке си јајш стапот:pishtoldz :nerv:

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Не знам кај си сега, а и нејќам да знам... и не знам уште колку јас ќе издржам :mist:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
mi veti deka ke se vidime pak, i ne znam zasto ama kolku sto e poblisku toj den, se pomalku veruvam deka ke dojdes...a ako sum vo pravo, prvoto nesto sto ke go napravam istiot den...aj jas si znam...

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Kao malo vode,na mom dlanu ljubavi!Cuvala sam ono,sto nisi hteo vidjeti..onog malo zara,u kaminu ljubavi..pustio si da se tako lako ugasi!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom