Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
ufffffffffffffffff!!!!!!!!!!

Nikogas ne baraj da se zaljubis vo nesto sovrseno..tuku zaljubi se vo nesto obicno i napravi da ti bide sovrseno!!!!!!

Zlato ne si svesen kolku te sakam...ednostavno mi trebas kako vozduhot sto go disam..

******Ke go naucam vetrot da go sepoti tvoeto ime,denot da mirisa na tebe,zvezdite da sjajat kako tvoite oci...
taka zasekogas ke bides okolu mene******

THERE WHERE TIMES IN MY LIFE WHEN I THOUGHT THAT THE TRUE LOVE WASN'T REAL OR AT LEAST NOT ONE OF THOSE THINGS MEANT FOR ME...
BUT THEN YOU CAME ALONG AND I FOUND MY BEUTIFUL DREAM...I FOUND YOU...THE LOVE OF MY LIFE!!!!!!!:wub:

:love3:

Sonuvaj go onoj sto kopnee po tvojot nezen pogled.Toj sto te saka ke te saka i mrtov zatoa sto mrtvite sakaat so dusa, a dusata nikogas ne umira!!!!!

BIDI ZELBA I KE TE ZAMISLAM...BIDI LJUBOV I KE TE ZASAKAM...NO NEMOJ DA BIDES BOLKA NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM!!!!

TE OBOZAVAM!!!!!!!!!:wub::wub::wub::wub::wub::wub:

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Сакам да ти кажам дека одамна те неам видено,и сакам да те видам,и зошто си толку глуп и си го изгубил мобилниот???

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Srekna sum , ke odam na Tose na koncert, a uste posrekna sum zasto ke odime zaedno :wub: te sakam

Член од
19 јануари 2006
Мислења
257
Поени од реакции
0
Znam deka ke sfatis (mozebi i sega se ti e jasno samo ne sakas da priznaes) samo sto se mi se cini deka togas ke e kasno...mnogu kasno....

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Хтела си само промене, па макар биле и надоле, сада од руке ти ништа не иде...100 посто кад си с њим ти мислиш на мене... :bip: :je:

UnMistakable

Love's divine
Член од
16 февруари 2006
Мислења
342
Поени од реакции
1
Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... mnogu mi e zal za sve loso sto imam napraveno, mnogu poveke za toa sto morase toa sve ti da go prezivees zaedno so mene. Sakam da ti kazam deka premnogu sum ti blagodaren na istrajnosta koja ja imase so mene, na celata pomos pruzena od tvoja strana vo moite najteski momenti. Sakam da ti kazam deka mi e zal sto ne bev na vreme svesen deka nekogas i tebe ke ti zdosadat nekoi raboti, deka mi e zal sto te izgubiv-mojata sigurno ne prva, ama ubeden deka prava(vistinska) ljubov. Sakam da ti kazam deka sekogas ke ostanes edna i edinstvena bez ogled na se. Sakam uste mnogu raboti da ti kazam, ama se nadevam deka temava nema da odi pod kluc taka da ke imam povtorno i drugi priliki da se doiskazam.... ako postoi moznost za takvo nesto bidejki ima tolku mnogu raboti sto sakam da ti gi kazam.... taka da ne veruvam deka tolku dolgo ke opstojuva forumov...

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
nekam da bidam pateticen demagog (nema da dozvolam da se povtori toa) ali jebiga... pak osekam neso so lugeto (valjda) go vikaat ljubov... i znam deka ke pomine, koga togas... i nesakam da pomine, ama jebiga, i toa... bitno sea mi e super:) nema da zabeguvam vo `sto bi bilo koga bi bilo` filozofii...

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Sakam da kazam deka niedna ljubov ne trae vecno !!

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Ме изнервира максимално! Фала мене лесно ми е ти заебавај се на моја сметка...

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
Сакам да ти кажам дека: THERE IS NO TURNIN' BACK kaj 4i4oti Trancer4e ako ednas projde.....zamina zasekogas!

ke dojde vreme koa ke me baras...ali nikad ne ke moes da me najdes

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Da zaboravim sve sto bilo je
i da smijem se kada boli me
kao ti, nisam kao ti
da se okrenem kad te ugledam
i da pravim se da se ne sjecam
kao ti, nisam kao ti..

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Vo vrska so ljubovta sakam da kazam deka............ me boli tocno onolku kolku sto me pravi srekna. Dali ova imase smisla?

Член од
16 јуни 2006
Мислења
97
Поени од реакции
1
Tek kada izgubi nesto dragoceno, covek shvati koliko mu je to znacilo! Nemoj da dozvolis sebi da me izgubis, da bi shvatio koliko me volis!!!
Te Sakam!

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Ночас звијезде падаче једна од њих наша је, једна носи утијеху ко у сну, волио бих да си ту...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom