Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
niz oci taga mi se preliva,nokva za tebe solza blesnuva,bez tebe vreme ne pominuva,srce so pamet vojni vojuva!miss ya

Член од
13 март 2006
Мислења
245
Поени од реакции
1
епа ке видиш вецер со ке те снајде,само ако те начекам.....лонгур еден,

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
„ ...И кога срцето ќе престане да чука, заборавот за тебе нема да се случи! И Гралот на долговечноста го одбивам....ако не можам да го испијам со тебе, бидејќи не ми е потребен вечен живот...ако не сум во твоите прегратки....„

:nesvest: :nesvest: :nesvest:

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Одиш, одиш и толку... оп препрека... лево, десно на крај по средина.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Во врска со љубовта сакам да кажам дека е најубавото нешто на свет!

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Сеа се ми е “Топ“ !!! И раскинав на девојката затоа што ми се “допаѓаше“ друга, арно ама “другата“ ми даде не корпа туку контињер така да сеа ми е се како сол сронето и знам дека нема да се помирам со тоа што сум Kick-нат али тоа е тоа! :(:(:(

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
odamna ne sum go videla..mnogu mi nedostiga..ali ne sum zaljubenа vo nego

N

NeMiRnA

Гостин
Mi nedostigas...zasto mislis deka cel svet se vrti okolku tebe?Mislev deka samo mene vo slucajov gordosta mi e nedostatok(ok u nekoj slucaj i ne e) ama ne bilo taka...odi si cim si resil,nema da te molam NIKOGAS!I onaka neznaese da me sfatis za nisto,dosta me lazese,smaceno mi e samo ke ti kazam "Ti znaes kolku vredam,no nisto ne ti znacev jas..."

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Дека иако не сакаш да ти се обраќам, ќе ти кажам дека не вреди повеќе да ми продаваш муда за бубрези. Не раснев во саксија, на пенџере од некоја селска куќа во некоја пустелија. Дете од скопскиот асфалт сум.
THE END

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Срц, денес 6 месеци...а ти си таму... се журкаш... се пијанчиш... а ја овде скапувам од досада... Грррррр
Леле кога ќе се вратиш.... мммм....

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
vo vrska so ljubovta...momentalno sum vljubena, ama nesto moram da kazam...se uste go sakam XXXXX i toa mnoooooooogu poveke!!! mislam deka nikogas i nema da prestanam!!! Ako samo ne bev tolku "zelena" i razmislev malce, sega ke bevme zaedno!!!! Zastoooooooooooooooo?!!????!?!?!?!??!?!:cry::pijan:

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
sakam da kazam deka mi e krivo sto popi korpa na 28.06.2005....togas ne te sakav...no sea...sea omilena pesna mi e -Eh da mozam da go vratam vremeto...:/

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
...те запознав случајно, се заљубив нечујно, а сега копнеам по твојот лик што живот ми значи. Многу ноќи преседав слушајќи ги приказните на Охридските бранови, барајќи те тебе во нивната јасност, и не верувајќи во нивните приказни. Сега верувам...навистина постоиш љубен...

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Tesko mi e da te gledam sekoj den znaejki deka nemozam da te imam pokraj mene...a jas tolku mnogu te posakuvamkako porano koga bevme zaedno...sakam ednostavno bliska da sum so tebe i ednas vo zivotot da me gusnes silno,najsilno no toa e samo moja fantazija koja tesko ke se ispolni vo realnosta...barav nekoj kako tebe i najdjdov i bevme zaedno no naseto zavrsi brzo i sega sme samo edni odaleceni dusi...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom