Само сакам да ти кажам дека те сакам! Ми недостигаш, ми недостигаш премногу... Сакам сега да си покрај мене, да те гушнам и бакнам! Се надевам утре ќе се видиме, се надевам ќе сватиш дека те сакам највеќе! :wub: П.С. Зошто јас морам да искачам 1000 планини да стасам до тебе, а се што ти треба да направиш да стасаш до мене е да ми се насмевнеш?
mozebi napravi se za mene...mozebi netrebase da zavrsime vaka..mozebi seuste te sakam i seuste mi nedostigas..no edno znam Sakam da go prodolzam zivotot BEZ tebe!
p.s.premnogu se sakavme no vo pogresno vreme src!
Еј мило сега спиеш! Знам дека си убав кога спиеш
Ај кога ќе се разбудиш јави ми се, само сакам да ти го слушнам гласот и да ти кажам дека те сакам бескрајно!
Не се збунувај срцко, што било поминало, сврти се кон иднината. Само погледни пред тебе и ќе видиш личност која неизмерно те сака, која не може без тебе, на која си и се.
Вчера немав можност да ти кажам,дека и јас те сакам и ми фалиш.Мислев денес ќе се јавиш,а тебе те нема и малку ми е мака.АКО И УТРЕ НЕ СЕ ЈАВИШ,ТЕ ОТРУВ!!!
A little less conversation,
a little more action please
All this aggravation ain't satisfactioning me
A little more bite and a little less bark
A little less fight and a little more spark
Close your mouth and open up your heart and baby satisfy me
........bubu
Que si me muero sea de amor
y si me enamoro sea de vos
y que de tu voz sea este corazоn
todos los dias a Dios le pido
que si me muero sea de amor
y si me enamoro sea de vos
y que de tu voz sea este corazоn
todos los dias a Dios le pido.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.