Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Fala ti za porakata, sega znam deka ne si me zaboravil, deka mislis na mene i deka konecno ke bideme zaedno!!!!!!!!!:love1: :love2: :love1:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
А сега одете си сите сакам да сум сама не би ме разбрале ни да ви раскажам....:pipi:

N

NeMiRnA

Гостин
Neznam sto da ti kazam....znam deka sum zagubena vo sopstvenite misli i deka ne sum vo sostojba da se izjasnam sto sakam i kogo sakam...se nadevam ke me sfatis,se soocuvam so najuzasnoto nesto vo zivotot koj mi stanuva prekratok...(poslednovo samo ti ke go sfatis znam)

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Deka voopsto ne i e milo so ke ides za amerika ama toa e tvoj izbor srce.Sakam da znaes deka nema da te prevaram i deka postojano ke mislam na tebe sonce moe....TE SAKAM i misli i ta na mene dodeka si tamu

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Se nadevam deka cuvstvovo vo mene naskoro ke umre, ti si edinstveniot koj moze da go ubie zatoa pobrzaj te molam........... a jas samo ke si vetam sebe deka nikogas poveke nema da sakam!!!

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Најлошото нешто што можеш да си го ветиш е тоа!
Ај пробај со ова-ке те заборавам зашто ти не си за мене..не ме заслужуваш!!

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Не помисли на мене кад те стигну успомене и не труди се да знаш где и с ким сам ја...:wink:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Те сакам премногу , и многу ми е тешко шо сме толку далеку... :cry:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
За моја среќа а за твоја несреќа сакам да ти кажам дека Те заборавив срцка!!
Гледаш дека можам и без тебе...престани да мислиш дека се се врти околу тебе!:wink:

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
...дека те сакам:wub:и сакам да те видам пак...едвај чекам...:wub:и целата сум ваква:wub:.

S

Sith_Lord

Гостин
...Ќе плачеш ти по мене. Ај, ќе видиш. Па ти не си нормална ма. Се испушта ли дечко како Сит, а? :lud:

Sith​

С

Сатори

Гостин
Те сакам најмногу на свет, и знам дека ти мене ме сакаш, така да :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

N

NeMiRnA

Гостин
Dali denes ti stana jasno kolku mi nedostiga ona tvoe staro Jas,dali ti e jasno kolku te sakam i mi nedostigaat onie stari zaednicki momenti koga se bese beskrajno ubavo,potopeni vo ljubovna glazura,bevme samo jas i ti i nemase oci ni srce za nisto drugo.Sakam da znam dali stana svesen so napravi od nas,me nabuta vo eden kos kade nemozev da disam i stanuvase zbor samo za ona sto ti sakas,a ne jas.....ama sega e poinaku...mozebi stanav slaba,ama ne zaboraviv koja sum....sepak te sakam...a ti potrudi se da me zadrzis zasto ne si posleden....ne mi go pej tose so oci kako zvezi da najmalku moeto srce kako na juda....mi se gadi....

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
А ти си некаде кај што нема да те допрам!!!И само празнина ми остана од тебе!!! :( :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom