- Член од
- 3 декември 2007
- Мислења
- 3.718
- Поени од реакции
- 772
Не верувам во суеверија, сонови ниту пак вакви работи, како што не верувам дека има марсовци во ареа 51. Според мене мора да постои некое образложение за тоа што паѓале чаши и шитови....И не спомнува дека кога станала сабајлето имало скршено стакло шо значи ипак некој трип бил.... Сеа од кои причини тоа не се знае... Инаку да, сметам дека интересни ни се тие емисии од типот на unsolved misteries , арно ама емисијата е гарант 90% америчко срање за да добие гледаност...не веруем ни у Америка, али off тема е :helou:Е тоа е ,се случуваат некои мистерии кој никој не може да ги објасни,ама без гајле јас верувам во се.Не знам дали сте ја гледале UNSOLVED MYSTERIES на Сител ја даваја пред некое време,е тоа беше многу интересно за мене....? Некои работи едноставно не можеш да ги објасниш
p.s. забораив да додадам за овие гатачи бајачи глорија сонови итн итн дека ќе ја спалам мајка ми таква коа ке сања некој шубе сон одма иде го прелистава соновникот и се тресе цел ден и све шо ќе и се деси у текот на денот го поврзува со сонот... Лошото ако треба ќе си дое оно, туку за арно е работата... Не знам зашо толку се онади и се потресуе со тие соништа, бабини деветини!