Ви се случила некоја натприродна работа?

Член од
5 октомври 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
OVAA PRIKAZNA E VISTINSKA<I MN LUGJE SE IMAAT ISPLASENO PORADI OVA

Vo Veles,VO NASELBA PREVALEC. potocno,ima edno drvo,crnica,KAJ TOA DRVO SE ZBORUVA DEKA E SAMOVILSKO DRVO. TOCNO VO 12 CASOT SE POJAVUVAAT ZENA I MALECKO DETE OBLECENI VO BELO.
BTW SLUCKATA VAKA IDE.EDEN COVEK,23-24 GODINI,GO ZNAM LICNO,BILE SOBRANI SO DRUGARITE,I KOGA SI ODEL,MISLEL DEKA KE MU BIDE POBLISKU AKO POMINE OD TAMU,KOGA MINEL KAJ DRVOTO VIDEL ZENA I DETENCE,A DETE4NCETO MU VIKALO DAJ MI RACE,
COVEKOV IM REKOL KOJ STE VIE I STO BARATE VOLKU KASNO NAVECER OVDE,I NE MOZEL DA GI VIDI BAS UBAVO NA FACA,ZEMAL ZAPALKA,JA ZAPALIL DA GI VIDI POUBAVO DA GI VIDI KOJ SE,KOGA JA ZAPALIL ZAPALKATA,ZENATA I DETENCETO ISCEZNALE,COVEKOV BIL CELOSNO STRESEN I KOGA JA KIDNAL DA BEGA,TEZOK UPLAV DOZIVEAL,ODEL I NA BAJACKI,NA RAZNI MESTA.

ISTO TAKA SE IMA SLUCENO I KAJ PRUGATA DA SE POJAVUVAAT LUGJE,BIDEJKI PRUGATA NE E MN DALEKU OD DRVOTO.
EVE KAKO BESE RABOTAVA,2 DECA OD PREVALEC NA VRAKANJE OD CARSIJA I SI ODAT PO PRUGATA,POBLISKU IM E OD TAMU,KAJ 12 CASOT NOKTA,I KOGA ODELE PO PRUGATA,NA DEL OD PRUGATA IMALO 2CA LUGJE SEDNATI,EDEN NA EDNATA STRANA OD PRUGATA,DRUGIOT NA DRUGATA, POMINALE DECAVA I SLUSNALE DEKA LUGJEVO SO SEDELE REKLE "NE SE OVIE",DECAVA POMINALE NEKOJ METAR SE SVRTELE I LUGJEVO GI NEMALO....

ISTO TAKA SE IMA POJAVENO I ZENA KAJ PRUGATA NA ASFALTOT,OBLECENA VIO BELO KAKO LEZI.

IMA USE NEKOLKU SLUCKI,AMA TIE DRUGPAT,A POVRZANI SE SO OVA DRVO

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Значи, името на темава е - ВИ се случила ли некоја чудна работа? Зборувајте ако на вам ви се случило такво нешто, затоа што од рекла - казала на сите ни е доста. Можеби нараторот што ви кажувал дека тоа му се случило имал некој промил повеќе алкохол во крвта. Вака, вие си знаете.
Александар, исклучи капслок :).

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
1
strasna tema se ezam dodeka citam.jas mislam deka najdobro mi e voopsto da ne zboram za ova i da ne razmisluvam zosto posle nesto vakvo nemozam da se "vratam" so denovi

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
lol брат и мене истото ми се дешава.

Пример: Онака си легнав да спиам, и незнам како и зошто се присетив на професорот од основно по физичко, и онака си се сеќавам на некои интересни часови од физичко сто сум ги имал со него.
и еве го тоа: другиот ден бев на Англиски, и да си идам накај дома, чекам Автобус и онака го гледам професорот по физичко во кола.

и не само личности, било какви појави или слично на кој што ќе 'Помислам' во следните неколку дена ке ми се појават во живо

луда работa.... о_0
И мене исто, но не е многу чудно.

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
интересно е ова за календаров, ако е вистина, а може како посебна тема да се стави

а мене ми се има повеќе пати случено да си пеам песна во памет и одеднаш тој/таа до мене да е да почне на глас да ја пее таа песна

пред некој ден идеме накај фах со другарките и го немав пуштено радиото кај мене у кола али ја пеев ја још спавам од цеца. и после почнува предавањето и пак почнав да ја пееам у себе зашо не можев на глас, и колегата до мене воедно другар од средно почна да глас да пеее ја још спавам по навици у твојој маици у твојој маица ја још спавам.Ја и другарка ми се погледнавмве чудно и му кажавме за песната.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.446
Поени од реакции
84.835
пред некој ден идеме накај фах со другарките и го немав пуштено радиото кај мене у кола али ја пеев ја још спавам од цеца. и после почнува предавањето и пак почнав да ја пееам у себе зашо не можев на глас, и колегата до мене воедно другар од средно почна да глас да пеее ја још спавам по навици у твојој маици у твојој маица ја још спавам.Ја и другарка ми се погледнавмве чудно и му кажавме за песната.
Истенчениот вкус за уметноста отсекогаш бил карактеристика на академските граѓани во Македонија.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Мене често ми се случува ова.

Исто така на момент подсвесно ќе помислам на некој филм или сцена на филмот и после неколку дена мора да го даваат тој филм на телевизија.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Слично и мене ми се има случено со сестра ми. Јас во кујна, си ја потпевнувам од Тоше Лејди, ама онака, тивко, нешто пишував. Сестра ми се бања, излегува од купатило, и запејува- И велам лејди...имаш очи ѕвезди...?????
Многу често си ги довршуваме речениците, или пред да ме викне,имам влезено во соба, и прашано, кажи што е?
Веројатно блиска енергија коа циркулира на мал простор лесно се пренесува, барем јас така си го толкувам:)

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Neodamna edna moja drugarka mi kaza eden nacin kako da doznaes na kolku god ke se omazes i imeto i prezimeto na tvojot maz:wink::wink:
Zeme burma i stave ja na lanceto i vo casa do polovina polna so voda stave go lanceto so burmata,postabe go prasanjeto i drze go mirno.
Za nekolku seundi burmata pocne da se mrda i da udara vo casata.
Broe kolku pati ke udre i na tolku godini ke se omazes:smir::smir::smir:
A ako sakas da go doznaes imeto na maz ti broes i koja brojka ke ti ispadne racunas koja bukva e po red od azbukata i toa e prvata bukva pa posle broes za vtorata bukva i se taka.
Najprvin ne mi se veruvase ama otkako mi izgleda pocnav da veruvam.
Znam deka e cudno ama ako ne e tocno zaso ispaga celo ime a ne ispadnat nekoi bukvi bezvrska.
I kolku pati i da go povtore se istoto ime ispaga.

Член од
3 јули 2008
Мислења
88
Поени од реакции
1
Чудна работа...епа на 16.10 вечерта имаше нешто чудно на небото кај мене...светеше силно Бела светлина..мислев декка е некоја звезда (венера) но сепак чудно беше што е толку близу до земјата....и тогаш кога се приближи до земјата..јас викнав по другарот мој..и тоа си отиде.......

:jaj::jaj:

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Neodamna edna moja drugarka mi kaza eden nacin kako da doznaes na kolku god ke se omazes i imeto i prezimeto na tvojot maz:wink::wink:
Zeme burma i stave ja na lanceto i vo casa do polovina polna so voda stave go lanceto so burmata,postabe go prasanjeto i drze go mirno.
Za nekolku seundi burmata pocne da se mrda i da udara vo casata.
Broe kolku pati ke udre i na tolku godini ke se omazes:smir::smir::smir:
A ako sakas da go doznaes imeto na maz ti broes i koja brojka ke ti ispadne racunas koja bukva e po red od azbukata i toa e prvata bukva pa posle broes za vtorata bukva i se taka.
Najprvin ne mi se veruvase ama otkako mi izgleda pocnav da veruvam.
Znam deka e cudno ama ako ne e tocno zaso ispaga celo ime a ne ispadnat nekoi bukvi bezvrska.
I kolku pati i da go povtore se istoto ime ispaga.
А може да се провери на колку години ке се оженам? Баш сакам да видам што чудо е тоа. А каква треба да е бурмата, машка или женска?

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
А може да се провери на колку години ке се оженам? Баш сакам да видам што чудо е тоа. А каква треба да е бурмата, машка или женска?
Nema vrska kakva e .....mislam deka nema.
A jas probav i nekoi drugi moi drugarki i na nas ne saka da se mrda burmata.
Neznam zaso....:nesum:

Pa brobaj ti pa ako ima nesto kazi

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Veke nekolku meseci mi se slucuva cudna rabota. Skoro sekogas ne velam sekogas ama okolu 80-90% koga ke poglednam vo casovnik mora da bide na pr. 10:10 ili pak 17:17, 12:12...veruvajte mnogu cudno mi se slucuva, casot i minutata da bidat isti!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.413
Поени од реакции
25.305
Veke nekolku meseci mi se slucuva cudna rabota. Skoro sekogas ne velam sekogas ama okolu 80-90% koga ke poglednam vo casovnik mora da bide na pr. 10:10 ili pak 17:17, 12:12...veruvajte mnogu cudno mi se slucuva, casot i minutata da bidat isti!
Обично тоа им се случува на луѓе кои им е досадно и нон-стоп се обидуваат да го гледаат часовникот. И мене ми се случило некогаш тоа, не е многу чудна работа.
Relax:costumed3

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Вчера, легнав да спијам малце порано накај 1 бев капнат...и само шо легнав угасив све у соба, компјутер, тв...само шо затворив очи, звучниците ми се уклучија сами, мислев нешо од надвор таков чуден звук имаше и пак задремав..не поминаа 7 - 8 минути и пак се уклучија..на кратки интервали се палат и одма се гасат за 2 3 секунди..и тоа се деси некој 6 - 7 пати и сварно ми дојде мн језиво се наежив...станав исклучив од стурја кабелот и легнав пак...после 2 минути се деси тоа само уште еднаш..и цела ебана вечер се убедував дека е некој краток спој:nesum: мн се усрав у пм:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom