Една вечер се деси нешто кое ке го памтам цел живот!!!
Беше неделен ден и така заседнавме на кафе/муабет и дојде време да се приберам дома накај 1ч по полноќ,а знаев дека вечерта ке ја поминам сам во куќата (ништо необично).ја така поспан облакам пижами, палам ТВ на музички канал и го темпирам да се угаси за 20мин. По 20сеттина минути остетив како се угаси ТБ`то и реков ајде ке пробам без музика да заспам пошто ме мрзеше да станувам така по едно 2-3мин осеќам некаков притисок(тежина)во кичмата(иначе стомак позиција спијам)која почна да се шири према главата,али јас толку се усрав што си го заборавив името.кога дојде точно на грбот осетив огромна тежина која ми ствара тешкотија при дишењето(чуство како да се наоѓаш во базен длабок 100метри и неможеш нормално да дишеш).по некое време осетив како се помина и мислам се препородив,тоа чуство нема никогаш да го заборавам,тотално си неспособен и само чекав да осамне и да факам магла от тоа место.по 2дена кога си дојдоа моите им раскажав па повикавме Поп кој ни е семеен пријател и отпеа таму и каза демек вечерта кога сум се враќал успат сум нагазнал накој залутана душа па демек таа ме следела да ми се освети
Друже тоа не е залутана душа, тај серкото дома што ви е пеел и си заминал едноставно си заработил пари за читање книга.Да не веруваш во попови никако,ама апсолутно никако.
Мало објаснување.
Тоа што тебе ти се дешавало, му се има случено на многу луѓе.
Највеќе се дешава кога телото е преплавено од Космичка енергија,што при процесот на празнење на таа енергија, се случува да налета било какво астрално тело, и се обидува да го завеземи телото.
Е сеа во превод.При смртта човекот го напушта телото, и ретко кој знае кај е што е и зошто е се до реинкарнацијата.Тогаш доколку залута случањо душата,станува изгубена и се обидува да го завеземи секое тело што има поголем вишок на енергија.иако не свесна за тоа мислејќи дека сонува и се обидува да се разбуди,сепак душата се обидува да го превземи телото.
Иначе тие ствари не се опасни освен ако се повторуваат секоја ноќ и траат повеќе од 2 минути што ретко кој би издржал толку долго.
Доколку некој има таков проблем,околу креветот кај што спие нека истури сол,нека заобиколи, и пред влезната врата доколку е на исток или прозорец во собата што е на исток.Тогаш прекинуваат тие ствари.
иначе тоа се случува само на спиење кога човекот заспива душата заминува во астралниот свет, за кој сите мислат дека само....сон.
Предвидување смрт на друг
Човек кога ќе осети дека умира се однесува малку чудно.Тоа го осеќаат и неговите блиски.Воедно такви ствари се дешаваат кога со некого си многу близок.
Обично кога некој умира целата негова Аура се распрснува,а највеќе стигнува до оние што мислел на нив во последен момент.
Така се случува во Сон, кога сте во астрален свет да ги видите последните мисли или пораки на човекот.