Вие и вашите другари/пријатели

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Висртински? 4-5 а сите други ми се другари/ки ама не им се доверувам баш баш...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Иам многу другари и другарки,ама не сите ги гледам еднакво,само 3 ми се најдобри,на нив најмногу им верувам и ги почитувам,има взаемна доверба и искреност.

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Од толку многу другари и пријатели,со текот на годините дојдоа нови се поретко ги гледам старите,али би издвоила една другарка со која сме заедно од Средно,останало она вистинското!Право другарство!
Сите други би ги ставила во втор ред!
Вики,ако прочиташ,поздрав!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Вистинска пријателка, во која верувам целосно и безрезервно, по секоја цена, да не речам до крајот на животот, имам една и единствена. Само една. Soul mate friends, што би рекла она. :)
Се` останато се добри другари и познаници кои ги има многу. Се обидувам со сите да комуницирам и градам пријателски односи, колку што можам.
Имам по другиве градови кај нас, во соседниве држави... Со нив се познавам лично, ама преку интернет си правам муабет, кога доаѓаат или одам таму редовно си се гледаме... И така.

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Немам другарки блиски со кои сум од бебе заедно. Кога бев малечка се дружев со братучедките и братучедите. Другарки почнав да запознавам кога почнав да идам во школо. Ама онака другарки многу, немаше некоја посебно да се изделува. Во основно запознав две девојчиња, многу се зближивме и ми станаа најдобри другарки. Почнавме се да си кажуваме, се да делиме, да си помагаме, станавме како сестри. Со едната другарството ни висеше на конец поради една работа која многу ме повреди и некако се оддалечивме оттогаш, иако сеуште сме блиски другарки. Со другата останав до крај, мислам до сега сме ОК и не верувам дека ќе се смени тоа :) Имам уште неколку другарки што така ги почитувам многу, што си ги сакам премногу и спремна сум во секое време да им помогнам...Па две од нив ќе ми бидат здравје и цимерки :), а една другарка имам што замина да живее во друга земја, но никогаш нема да престане да ми биде најдобра другарка и секогаш ќе ја сакам. Многу си ги сакам другарките, зависна сум понекогаш од нив, секогаш барам совети и нивно мислење за некои работи, забавно ми е во друштво кога сме... Се надевам дека никогаш нема да ме разочараат :)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Како мала имав две така подобри другарки. Едната од нив се пресели во Нов Зеланд но сеуште контактирам со неа. Другата кога си фати дечко реши да престане да комуницира со сите кои ги познава. Не се скаравме едноставно престанав да зборувам со нејзе.
Во средно се запознав со мојата best friend. Таа е единствената личност која знае се за мене и секогаш била тука за мене како и јас за неа.
Она што сакав да кажам... Не е пријател некој кој го познаваш цел живот, пријател е оној на кој можеш да сметаш во секое време.

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
паа јас и моите другари и другарки сме многу гомемо друштво, но тоа не ми пречи воопшто напротив многу убаво се дружиме, забавуваме итн ....
многу ги сакам и навистина неможам без нив.секогаш ме подржуваат и ме прават среќна :3:

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Ууууууууу......јас сум човек кој многу сака да се дружи.Имам многу другарки,другари,пријатели....Е сега,со некои помалку,со некои повеќе се дружам.Си имам другарка од прво одделение што се дружиме и многу си ја сакам,почитувам и ќе направам се за да ни остане пријателството до крај на животот.Од средно пак,си имам две најдобри другарки кои исто така мн.си ги сакам и едноставно не можам без нив.Добро сега,имам и полно другари,другарки со кои се дружам,онака колку да помине време и сл.

Член од
4 мај 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Imam dosta drugari i drugarki ama normalno ne mi se site isto bliski. Imam 4 najdobri drugarki i mnogu mi e strav da ne gi izgubam so noviov zivot (faks i takvi gluposti) zaso site ideme na razlicni strani i najverojatno ke bide tesko da se odrzi drugarstvoto na isto nivo kako i do sega no se nadevam deka ke ostanat do mene a i ja do niv use dooooooolgo vreme.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Е неможам да си го замислам животот без другари/ки ги имам доста али оние најблиски кои ми се се одприлика 5-6 со кои можам да направам муабет за све и кои се секогаш тука за мене а и јас за нив.
Неможам да разберам како некој нема другари,нели е досаден животот така,да немаш на кого да му се довериш едноставно тоа некако не ми е сватливо
Сум имал случаи кога некое другарство траело од основно со години и кое сум го скратил поради XXX причини и не сакам да се навраќам на тоа(и не жалам поради тоа,затоа што видов до кај можев да дотуркам со нив,само на дно нигде на друго место,беа и останаа шупаци) сум сватил дека едноставно некој неможе да биде другар со некого или можеби несака па со сила убавина не бидува,но никогаш не сум дозволил да бидам сам не дека не сакам-него неможам без другари
-Wherever u are whatever u do I'll be always there for u-за моите најмили другарчиња кои се сега дел од нив во Калифорниа и ми фалат многу

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Вистинските ми се ретки, како тартуфчиња, ама затоа вредат најмногу

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
ne se slozuvam so toa deka vo sekoe vreme mozes da najdes prav drugar...drugarstvoto e nesto sto se gradi so godini godini godini i godini...so 4 te najdobri drugarki sum od 6 to odd (7 god.) znaeme edna so druga kako disime ..do sea se nemame razocarano edna so druga..se nadevam taka i ke ostane:pipi:

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Јас многу сакам да се дружам и имам многу другарки.Неколку пати сум се разочарувала од некои нивни постапки,со некои сум го изгубила контактот....Сега во средно си имам другарки со кои сум многу блиска,но само една би можела да ја издвојам како најдобра и на неа можам се да и кажам и никогаш нема да ми суди,ќе ме ислуша и ќе ми даде совет...Кога не сме заедно подолго време многу ми е тешко...

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Скоро сите другарки ги фати некој лош период од пубертетот и ретко на која можам да се потпрам со доверба.Имам една навистина добра со која имаме и доста сличен карактер и која секогаш е тука за мене.И сега во последен период имам уште 2-3 онака што сум блиска не до толку ама знам дека можам да се потпрам на нив.

M

Mario Gómez

Гостин
Па имам голем круг на другари и другарки но во последно време немам доверба во никој.Како причина е моето лошо однесување последниве месеци, и некако се оддлалечив од нив.Не се со свое време тие сепак се мое друштво и се ќе се врати во нормалата.

Kajgana Shop

На врв Bottom