Вие и вашите другари/пријатели

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Постои сигурно. Јас си имам другарка која живее до мене и од ко знам за мене знам и за неа.):):) Таа нема браќа сестри исто и јас. Ако е поголема од мене 17 (уште малце) сепак уште се дружиме. :) А има и некои шо ми се праеле другари (од корист се разбира)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Пријателството постои. Без пријатели сме никој и ништо! Пријателите се секогаш со тебе и во добро и во лошо.. па и тогаш ќе ги видиш вистинските пријатели. Јас имам многу пријатели (другари), но се разбира дека не можеш со секој да живееш на ист начин, да го сакаш, почитуваш, да делиш се со нив. Барем за мене јас сум сигурен дека имам неколку добри пријатели, кои ме сакаат почитуваат и знам дека ќе бидат со мене во секој момент. А и тие знаат дека и јас истото би го направил за нив.

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
rekle ednas "ako sakas da se vidis sebesi, vidi si gi prijatelite na edno mesto"
ako gi nema niv te nema ni tebe, da da sekako postoi prijatelstvo, iako mnogupati ke se razocarame, sepak da se najde vistinskoto.
postoi... :back:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
62
Поени од реакции
0
Da sekako deka postoi ja ne mozam da ziveam bez drugari

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Imam dvajca najdobri drugari, so niv sum od koga znam za mene, a imam i drugarka, so nea se druzam dve godini, i ja sakam najveke na celiot svet... Znam deka iskreno drugrastvo ne moze da se sozdade za mnogu kratok period, ama ete:toe:... Ja obozavaaaaaaaaam

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Вашиот круг на другари и пријатели?!

Значи колкав ви е кругот на пријатели и другари!?

Колку од тие другари и пријатели ви се искрени, вистински другари (пријатели)?

И колку сте дружељубива личност?

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Аууу, имам многу другари, другарки, познаници:toe:

ама искрени ........ би можел да речам тројца само

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Голем круг на пријатели другари пријателки другарки имам...
Нормално со некој се дружам секојдневно односно со најблиските..со др. остануваат видувања по кафиња кафичи навечер журки преку викенд .
Во главно знам мн. мн. луге кој ме почитуваат и респектираат и нормално јас нив исто..Понекогаш добивам критики како немам време за сите нив но тоа е тоа..
Особа сум која се дружи со мн. луге сакам да запознавам нови луге.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Мојот круг на пријатели не е голем (да разјаснам помеѓу пријатели/ки и познаници/чки - овие ги имам бајаги повеќе)
Значи пријатели/ки имам едно 10-тина од кои 2ца ми се најдобри

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Абе цел свет ми е пријателче !

Не шала настрана, многу сакам луѓе секакви, и гледам што повеќе време да мианм во муабети :) имам многу многу многу пријатели и познаници.
А другарчињата, малце се, ама вредни се, има некои и по форумов се шеткаат... :helou:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Dark Angel напиша:
Абе цел свет ми е пријателче !

Не шала настрана, многу сакам луѓе секакви, и гледам што повеќе време да мианм во муабети :) имам многу многу многу пријатели и познаници.
А другарчињата, малце се, ама вредни се, има некои и по форумов се шеткаат... :helou:

Слично и тук, многу познаници и пријатели, само шо ја не ги сакам баш сииите и им го покажувам тоа *cute*.
Aма затоа тие шо ги сакам, а тоа се сепак едно 5-10-15-20 човеци, колку и да се, ги сакам највише на свет! :vozbud::je:
Чу ли мори ти над мене, сандак еден:smir:

Понекоаш не ги комуницирам доволно или многу мрчам ама сепак се сепнуваат и им текнува дека сум чудна и им ги тестирам границите :):)
Е, тоа е лошо кога намерно сакам да ги изнервирам. :icon_lol:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
U princip sum druzeljubiva i sakam luge, imam golem krug na prijateli sto gi pocituvam i cenam. ali vistinski onie pravi drugarki imam samo tri, vo ova vreme tesko e da opstanat vo celost golemi drustva.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Познаници имам...дружељубива сум многу(на почеток додуша малце срамежлива ама нема везе),ама имам мал круг на вистински пријатели,кои мнгоу ги сакам имам 100посто доверба во нив и секогаш сум подготвена да им помогнам или да ги посоветувам

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Голем ми е кругот на другари и пријатели, дури и преголем, ама вистинските пријатели ги делам во две групи.... Во првата спаѓаат 3 другари од детство со коишто се гледам еднаш месечно или поретко, а во втората група спаѓаат две другарки со коишто сум по цели денови заедно....

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
imam mn drugari,drugarki ama samo dvajca od niv gi smetam za vistinski,samo oni se so mene i vo dobro i vo zlo,tuka se sekogas da mi pomognat i soslusat a i jas niv.si gi spodeluvame najgolemite tajni i dosega me nemat razocarano a se nadevam deka taka ke ostane i vo idnina.po priroda sum druzeljubiva ali ne se zblizuvam so sekogo mnogu

Kajgana Shop

На врв Bottom