Вие и вашите другари/пријатели

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Имам двајца добри другари со кои сум цело време и праеме муабет за се, а пријатели имам многу

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
На кои можам апсолутно се` да им кажам и во кои имам доверба, ги имам најблиски 4. Со нив секој ден се гледам.
Тука ја ставам и другарка ми со која помалку се гледаме (бидејќи сме во различни градови), ама со ноќи не спиеме кога ќе се видиме за да си кажеме се` што се случило во меѓувреме.

Пријатели имам премногу и тоа ме прави најсреќна.

Дружељубива? Мноооогу:vozbud:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Онака вистински еднооо 7 души :)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Со секого добар, со никого близок!

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Имам многу другари и другарки. отприлика некаде 5-6 се онака вистински, а кога велам вистински мислам на она стварно Вистинки, знам дека се секогаш тука за мене.
Што се однесува до мене, дружељубива личност сум. Брзо можам да се спријателам со некој, но тешко да добијам целосно поверение во тој некој.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Па ај вака, имам 2 дружини од по 6 луѓе.
Едната од реален живот (рокери)
И една од кајгана форумоф, Синдикатот (клабери)

Највеќе доверба имам во 2 другари.

п.с. треба да ги спојам двеве друштфа некој ден.

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Неам нешо голем круг на пријатели,освен соученици и колеги.
Инаку имам 4 најдобри другари.

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Ехеее иам милион луѓе што ги знам и што излегувам со нив ама доверба имам само во 4ца.

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Паа, порано бев најдружељубива на цел свет, а во последно време како да сум станала намќор...Енивеј, познаници многу, некогаш мислам дека се и премногу, пријатели поголем број од потребното, а вистински и искрени другарки...2 што ме знаат буквално цел живот, 3 што ми се нај,нај од забавиште и со кој сум по цели денови, 3 од клас и уште 2 што се спешл...значи 10 најдобри и најблиски :)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Се движам во голем круг на пријатели, од кои само 4 се вистински-онака шо секој ден сум заедно со нив, а со една шо е Шведска али по цели вечерни сме на Скајп или МСн сеедно, и знае се ама баш се исто како да е со нас!
Сакам да запознавам многу љуѓе, и тоа задоволство! И да... дружељубива сум многу според мое мислење!

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
pa mozam da kazam deka porano mi bese mnogu pogolem krugot na prijateli, drugari i ednostavno poznanici, ama sega nekako kako poveke covek ,,staree" tolku poveke mu se stesnuva krugot na prijateli, se sveduvaat samo na onie sto si blizok so niv...
vistinski, najdobri prijateli imam 2-3 tie se onie na koi mozam da im kazam ama bukvalno se, koi se sekogas tuka za mene i licnosti na koi im veruvam najmnogu.
a za druzeljubiva, pa mislam deka sum druzeljubiva licnost, brzo mozam da se sprijatelam so nekogo i sakam da zapoznavam novi lugje...

Член од
27 февруари 2007
Мислења
195
Поени од реакции
3
Navistina imam golem krug na prijateli,so site si se postovam...A isto taka imam i drugarki sho stvarno sme mn bliski za raslika od drugite sho gi znam..A za vistinski drugari...Hmz..mozam da gi racunam samo moite doma kao vistinski drugari oti samo niv mozam da mu vervam i kazvam nekoi tajni sho znam deka nema da se proshirat....aaaa isto taka sakam da mi se shiri krugot na prijateli oti mn sakam da se druzam i da zapoznavam novi novi i samo novi luge bez razlika na pol vera boja itn itn...:toe::salut:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Познаници- колку ти душа сака, од секаде, има многу.:) Пријатели, луѓе со кои се дружам секојдневно, се гледам често, ни иде комуникација, заедно искачаме... Па и тие се многу, ама со нив многу лесно згаснува контактот.:) А вистински другари, блиски личности... Од секое друштво имам по неколку.:) Не знам, еве некои 7-8 нека се вистински пријатели...
Дружељубива сум инаку, некогаш и премногу, ама не со секого и не секогаш.:)

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Еден добар другар ми рече: Кога го запознавам човека,тој добива 100% акции кај мене,а следно е,тие само му се намалуваат..како го запознавам подобро,се` повеќе и повеќе!
Имам малце повеќе познаници (живеам во мал град шо да се прави,сите со сите се знаеме),ама си знам кои ми се најблиски...Луѓе кои што знам дека ќе ме поддржат во се`! т.е. барем мислам дека знам...
Проблемот е што помагам и на тие што ги знам,и на тие што не ги знам..посилно е од мене тоа,а после не знам дали можам да го очекувам истото од нив...
Сепак тие што се покрај мене подолго ме знаат добро,и знам дека и покрај добро и покрај лошо нема да ме остават на цедило...
Малку се,ама вредни се!!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Епа сега многу се , али само 8 луге со кои сум по цел ден , инаку така ги има ептен мн .

Kajgana Shop

На врв Bottom