Вие и вашите другари/пријатели

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
....ги почиувам оние другари и другарки кои ме почитуваат.
Среќен сум што имам луѓе,за кои можам да речам дека ми се другари, многу сум посреќен во нивно присуство.
А оној кој може да живее бе з пријатели, секоја чест за него.

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
само едно ќе кажам на денешен ден нема другар ова од искуство го кажувам зашто мн ме заебале и нејќам пак да ме заебат

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
ac|d напиша:
само едно ќе кажам на денешен ден нема другар ова од искуство го кажувам зашто мн ме заебале и нејќам пак да ме заебат

Си немал среќа брачко што да ти кажам , не се разочарувај барај и понатаму други другари и не си го земај веднаш при срце и ако те напушти нема да ти е толку криво и нема да се чувствуваш толку мизерно. И секогаш претпазливо кај познаници и другари прво глеј на себе дан е си се повредиш па после глеј другарот да не си го повредиш бидејќи само себе си ако не се почитуваш никој нема да те почитува

skorpija^m

seven & seven
Член од
5 мај 2006
Мислења
492
Поени од реакции
4
Дали постои пријателство!?

Јас мислам дека не постои пријателство, сепак тоа е мое мислење!

п.с. извинете ако темава е дупликат , прв пат ми е .

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
:):) ако е дупликат јас па ке си пишам :)

Постои приателство ама она вистинското е мноооооогуууууу ретко.....

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Sekako deka postoi!!! Sum imala sekakvi "prijatelstva", pa posle ispagalo deka i ustvari ne se pravi drugari..ama ova sto go imam denes...Mi znaci mnooooooooooooogu!!! Sigurna usm deka e vistinsko i veruvaj tesko e da se cuva! Mnogu mnogu tesko...

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Jas porano mnogu veruvav vo toa deka imam najdobri dugarki no otkako site me ispolazaa i ispozae*aa ne veruvam vo toa...postoi priatelstvo ali za najdobri drugarki neznam...retki se

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
пријателство како може да не постои, добро вие немате пријатели?
е сега она вистинското јако пријателство може е ретко ама она пријателство од секојдневие постои неможе никој да каже не

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
Ја мислам дека сепак вистински пријателства постојат ама мн. ретки се...

Член од
16 февруари 2006
Мислења
191
Поени од реакции
0
вистински пријатели кои навистина се покрај вас кога ви требаат се мнгу ретки а тие секојдневните кои праат лице ги има па еден куп околу нас.

skorpija^m

seven & seven
Член од
5 мај 2006
Мислења
492
Поени од реакции
4
bosab напиша:
вистински пријатели кои навистина се покрај вас кога ви требаат се мнгу ретки а тие секојдневните кои праат лице ги има па еден куп околу нас.
паметно напишано , најпаметно.

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Mislam deka postoi prijatelstvo.megutoa pogolemo i potrajno e prijatelstvoto pomegu masko i zensko bidejki kaj niv ne postoi onaa ljubomora sto go rasipuva sekogas prijatelstvoto pomegu drugarkite!!Edinstveno samo sto smeta nekogas e deka tie prijatelski odnosi megu masko i zensko najcesto preminuvaat vo ljubov!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
МоНа` напиша:
Mislam deka postoi prijatelstvo.megutoa pogolemo i potrajno e prijatelstvoto pomegu masko i zensko bidejki kaj niv ne postoi onaa ljubomora sto go rasipuva sekogas prijatelstvoto pomegu drugarkite!!Edinstveno samo sto smeta nekogas e deka tie prijatelski odnosi megu masko i zensko najcesto preminuvaat vo ljubov!
Ova e tocno! Od licno iskustvo znam. Samo sto moeto se uste ne preminalo vo ljubov i se somnevam deka nekogas ke se sluci i toa :kajg:. Ona obicno, sekojdnevno prijatelstvo megu drugarki i ne e tolku silno. Ne vikam deka ne postoi, ama retki se takvite. Dve drugarki mozat zaradi eden obicen decko da se ispokaraat, a ne...

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
postoi prijatelstvo...samo gi ima onie mal milion prijateli so koi se znaete i nisto povekje i postojat vistinski prijateli koi se tuka koga ti trebaat,koi sakas da bidat pokraj tebe sekogas i koi ti go razubavuvaat zivotot...retki se za naogjanje ali gi ima,sekako deka gi ima :)

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Emma напиша:
Ova e tocno! Od licno iskustvo znam. Samo sto moeto se uste ne preminalo vo ljubov i se somnevam deka nekogas ke se sluci i toa :kajg:. Ona obicno, sekojdnevno prijatelstvo megu drugarki i ne e tolku silno. Ne vikam deka ne postoi, ama retki se takvite. Dve drugarki mozat zaradi eden obicen decko da se ispokaraat, a ne...
Milo mi e so se slozvas so mene:) Ama skoro sekogas e taka so drugarkite(poveketo) ke se skaraat za nekoi gluposti za deka im se dopagalo isto momce pa ovaj te saka tebe oti ne mene..i nekoi takvi raboti ili pak ljubomorenje koj poveke kupil koj poubavo kupil..kaj prijatelstvoto so maskite nema da se pojavi nikogas vakov problem pomegu masko i zensko ne postoi ljubomora!!

Kajgana Shop

На врв Bottom