Вие и вашите другари/пријатели

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
пријателство постои него дали постои вистинско пријателство????
јас мислам дека постои и дека многу многу тешко се наоѓа она вистинското али го има, е сега работата е кога ќе го најдеме да не го пуштиме, така да ако го најдете потрудете се да не го изгубите

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Jas mislam deka postoi prijatelstvo, iako e retko. A prijatelstvo megu masko i zensko, ne postoi.

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
JeCILaDy напиша:
Jas mislam deka postoi prijatelstvo, iako e retko. A prijatelstvo megu masko i zensko, ne postoi.
Tuka gresis postoi prijatelstvo megu masko i zensko samo so vo pogolem broj slucaevi preminuva vo ljubov!!

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
МоНа` напиша:
Tuka gresis postoi prijatelstvo megu masko i zensko samo so vo pogolem broj slucaevi preminuva vo ljubov!!
eпа тогаш значи не постои???:):):)

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Да има вистинско пријателство потребно е многу да се биде искрен па дури и да се лупа во фаца за да искочи вистината,да не се лажеме.Јас досега сум имала само една најдобра другарка.Иам 6 што најмногу се дружиме ама само една од нив ми е најдобра,бидејќи со неа се најдов некако и само на еден може да му се каже се.Мислам дека има иако е многу ретко и тешко да се зачува и да остане така.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Postoi da, ama vistinsko tesko e da se najde...A za drugarstvo pomegju masko i zensko DA . Iam drugarki i nikad ne mi teknalo neso ljubov ova ona.

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
Abe maskite se podobri drugari odkolku zenskite! Zenskive za se ljubomorat...i nema zensko so ne laze..primer i ja si podlazuvam...primer...sea nesto lazam....a sto?! eeee toa go znaat samo poedini lugje od forumov...nego sto sakav da kazam?! aaa da.. znaci muskite se 100 puti bolji od zenskite! U SE!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
MaLe4kA напиша:
Abe maskite se podobri drugari odkolku zenskite! Zenskive za se ljubomorat...i nema zensko so ne laze..primer i ja si podlazuvam...primer...sea nesto lazam....a sto?! eeee toa go znaat samo poedini lugje od forumov...nego sto sakav da kazam?! aaa da.. znaci muskite se 100 puti bolji od zenskite! U SE!
Е ова ми се свиѓа искрена е мале4ка
Женските само оговараат !

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
ako zenskite ogovaraat ne mora toa da znaci deka nemozat da bidat vistinski prijateli!!
postoi prijatelstvo iako go neam onoa vistinskoto,ne sum nasla uste srodna dusa za prijatel!

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
G e G o напиша:
Е ова ми се свиѓа искрена е мале4ка
Женските само оговараат !
Epa znaci sepak prijatelstvoto megu masko i zensko e pogolemo i potrajno?!

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ретко,ама сепак мислам дека може да се најде.Некако сите дружења се од корист последно време

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Постои дефинитивно!Имам тројца другари и се дружиме веќе 14 години од кога излегов прв пат на улица!!!Знаеме се еден за друг и би направиле све еден за друг!!!Така да дефинитивно постои пријателство!!!

princess

DaRe tO DrEaM
Член од
8 јуни 2006
Мислења
245
Поени од реакции
0
sekako deka ima samo treba da ja imas taa sreka i da gi najdes... jas na primer imam nekolku najdobri drugarki i drugari duri od osnovno i iako site ucime vo razlicni skoli sepak sekogas se gleame, slusame, iskacame zaedno. isto taka znam deka sekogas koga mi treba neso mozam slobodno vo sekoe vreme da gi pobaram,a tie se sekogas tuka za mene! :angel1:

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Има....иако во денешно време е многу потешко да се најде, али сепак ПОСТОИ!
Имам ВИСТИНСКИ пијатели, на кои можам во било кое време да им се јавам и да побарам совет или што и да е! Имам доверба во нив и праваме се за да го издржиме ова тешко време кога се се гледа од интерес и другарствата се расипуваат! Иако има периоди да не се видиме недела дена, зошто не сме во исти школи, ама обавезно се слушаме!Со моите дома не сум блиска, ама другарките ми се тука СЕКОГАШ кога ми е тешко и кога ми треба некој близок...како сестрички сме:je: си ги сакам мнооооооогу........

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Ретко, но сепак постои. Ама не знам на што се мисли, пријателство, другарство... различно е.
Среќни се оние луѓе што го нашле вистинскиот пријател/другар покрај себе. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom