Вашите пијани искуства :)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Не еднаш ми се десило да не можам да отидам во школо...ах времиња
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.694
Поени од реакции
13.332
Летово - за роденденов мој, земавме винце си излеговме на понта се наљокавме се напивме (не ги скршивме шишињата туку културно во канта за ѓубре) и така напиени се испофрлавме во море. После гледам нешто една другарка не може да плива ко да се дави и земам во час трезнење, дури се исплашив да не се удави ја вратив на понтата а оваа појма нема што се дешава дури утредента и ја раскажуваме случкава она се смее ко нездрава.
 
Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
кого и да прашате од друштвото мое можат да ви набројат околу 100 пијани дешавки поврзани со мене!
но една што мене ми звучи нај-пијано е оваа:
пред три години на одмор во Охрид!толку сум се направил крш што кога сум одел во вецето да повратам сум ја утнал собата и сум влегол кај газдата!сум му повратил во тањир со храна и сум си легнал до него!после тоа едно другарче ме вратило во собата наша!
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Пред неколку дена за прв пат во мојот живот пиев РАКИЈА и се направив статива. :nesvest:

Свечено изјавив, и овде ќе повторам, дека алкохол во уста не ставам до дипломска. silen:
 

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.425
Поени од реакции
7.798
значи Ифке коа ќе се иде за Кочани нема да пиеме од ракијата што требе а му ја однесам на дедо ми?! :)
 

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
monetlano stotuku doziveav edno takvo loso pijano iskustvo ili kako sakas reci go... edvaj zivi doturkav so rolerkite do doma... otsega po zurki i pijanenja striktno peski odam
 

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Samo ednas se imam nacukano epten i nemozam da vi kazam za toa zas ne se sekjavam:) U treta godina bese mislam.Ali samo togas.Inace pijam ama ne preteruvam.Sekad znam sto pravam.
 

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Бев камен минатата недела и не се сеќавам како се прибравме со другар ми до дома. Битно се сеќавам колку се ми беше смешно, како и секогаш :vozbud:
 

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Пред некој ден дојдоа дома другариве, (пошо моиве не беа дома таа вечер)...и праевме коктел..Fouth Of July се викат(кој пробал знае)
и се напрајвме алигатори...тресевме глупости, среќа никој не поврати(јак желудник)...само еден другар не беше напраен камен и тој колку можеше не контролираше...и јас со сиот ум другиот ден станав во 6 сатот да чистам....хехе...фала богу мама шо не примети ништо
 
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
вака: имам заспивано во веце во еден кафич влегов во една слаткара и сакав да крадам лимон(фанаа ме) бркав еден тип шо ми иде на живци бос по кал(декември беше) а на одмор се опив на плажа со уше 3 другари (од сакс џин) и за малку ќе скршев врата во хотел силекс(бевме на гости кај едни пријателки) оти бавно им идеше отварањето
 

JASNENCE

I'll fix it on my own way
Член од
15 август 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
eee i'm starting even i don't know from where i should . . . pijam so pijam i ne me faka ama ic . . . istreniran maratonec epten i se ubivam od pienje . . . i nareden den stanuvam doma i gleam sum legnala u cizmi itn . . . toa orbitce inz celata kosa po nozete modrici eden kup kojznae kaj sum pagala i se mi bese lost samo mob u djebot da go e***:) , ednas zaspav i doma u wcto , u skolo ednas na trifun mn go slavevme i povrativ edno 10 pati . . na new year skrsiv stol . . na se lici samo na devojce ne . . . :) odev po dozdot onaka sama mrtva ladna nakisnav i celo vreme sum si zboruvala deka mn me pece sonceto :) e najstrasno e so niso neznam so pram ne se sekavam pa posle mi raskazuvaat storiii i toa . . . sum imala i losi pijanki sekoj mi e kriv i site gi mrazam ama toa e retko u glavno se mi e rozovo i u centar na vnimanie sum , na 1 maj poso vrnese se setkav so cador ogromen ne od onie za na plaza ami od onie po kaficite :) i uste so ne ako prodolzam da pisuvam roman ke napisam !!! :cug::party2::party1::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov:
 

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
14ti Avgust, Vcera za mojot rod.. Se naprajv STATIVA bukvalno, I legnav na treva, decko mi da me topli i trezni onaka do mene legnat me imase gusnato, on ne bese pijan, i ide taa so mi e najdobra drugarka isto drvo pijana, I pocnuva da vika: Sakam dada da stane, Simona stani weee.. I takvi stvari, A ja pa pustata sila nemaf da stanam i samo i vikav: Dado Ok sum, aj ja pratile posle nea doma, I doaga eden drugar i go prasuva decko mi dali mu se jade, A on mrtov gladen, i otisol kupil hamburger, A i tipov chat pat kamen, ali ne kolku mene, I sea najinteresnoto.. Stanuvanje decko mi da jade hamburger tamu, ja sum pocnala da placam i da vikam: Go nema Boroooo, Boro dojdiiiii, I odma me gusnal, me smiruval, ja ni da slusnam, Sum vikala deka ne e on pa toa ti e.. A sabajlevo toj drugar mi mi rece deka i on pocnal da place.. Pricinata: Na tipov mu teknalo deka ja placam zs Boro stanal da jade, i deka ustvari on bil kriv za toa, zs on mu go kupil jadenjeto.. I on pocnal da place zaso kao spored nego ja sum placela radi nego :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2:
E aj meri ni um? :tapp:
P.S. Boro e muz mi :D
 

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Во прва година ми си има десено да раскажувам лекција анатомија у парк:)
 

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Моите пијани.....а? -ма моите убави искустава еве баш сега еееее водка.... од кога ја неам подружено
 

Kajgana Shop

На врв Bottom