14ti Avgust, Vcera za mojot rod.. Se naprajv STATIVA bukvalno, I legnav na treva, decko mi da me topli i trezni onaka do mene legnat me imase gusnato, on ne bese pijan, i ide taa so mi e najdobra drugarka isto drvo pijana, I pocnuva da vika: Sakam dada da stane, Simona stani weee.. I takvi stvari, A ja pa pustata sila nemaf da stanam i samo i vikav: Dado Ok sum, aj ja pratile posle nea doma, I doaga eden drugar i go prasuva decko mi dali mu se jade, A on mrtov gladen, i otisol kupil hamburger, A i tipov chat pat kamen, ali ne kolku mene, I sea najinteresnoto.. Stanuvanje decko mi da jade hamburger tamu, ja sum pocnala da placam i da vikam: Go nema Boroooo, Boro dojdiiiii, I odma me gusnal, me smiruval, ja ni da slusnam, Sum vikala deka ne e on pa toa ti e.. A sabajlevo toj drugar mi mi rece deka i on pocnal da place.. Pricinata: Na tipov mu teknalo deka ja placam zs Boro stanal da jade, i deka ustvari on bil kriv za toa, zs on mu go kupil jadenjeto.. I on pocnal da place zaso kao spored nego ja sum placela radi nego :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2:
E aj meri ni um?
P.S. Boro e muz mi