Причината зашто пијам све поретко у задње време. (За среќа на ова последново не се сеќавам, ми го раскажаа, или можда боље да не ми го раскажеа никад
)
Ја и братучедка моја тука во Белград, дознав дека е и она тука ај да се најдеме да излеземе. Дое кај мене, земавме литро водка а ја не пијам подолго време. Ја испивме водката ја више камен.. И ајмо у провод.. 7ми март према 8ми ladies night сегде. Првото место тука кај мене на 5 мин од стан. Идеме таму. Е сеа.. Таму јас повторувам СРЕЌА па не се сеќавам - Сум ја соблекла маицата на СРЕД ДИСКОТЕКА
и сум и рекла на братучедка ми дека ме нервира, она за среќа потрезна, она ја соблекла нејзината и ми ја дала да ја облечам ( пошто нели ми смета мојата), (битно прошол еден добар момент за мушкатап опулација, две девојки без маици
) по некое време..и пришол неа тип коа зимала УШТЕ вотка, и го искулриала и као тргнала накај мене овој муабет да го запознае со мене нит памтам нит ништо го памтам онака низ магла дечкото - Она ми кажа само сме размениле здраво, здраво и следниот момент бил лапање.. После сме паднале на земја двајцата на СРЕД ПОДИУМ и сме се лапале таму
, доека она и другар му пробуеле да не станат. Ни тоа не се сеќавам. Излеговме надвор да си идеме и ја видов црнци и ми станаа интересни нешто и ај со нив у кафана ам не ми беа интересни се предомислив викам ај назад ќе идеме кај неа да пиеме. НО у меѓувреме пошто она го изгуби бројчето за гардероба ја бев УБЕДЕНА дека тоа не е мојто капут (3 пати се враќав и го мењав)
Тие од обезбедување полудеа. И ај добро, стигнавме кај неа, неа и се јавуе другар на типот со кој шо се смував ја (пошто ние бевме пре пијани па они беа курири као
) - Као да продужиме со провод она вика ај кај неа пошо сама нек дојдат. Мавнавме уше пола литро водка и само знам дека се разбудив ЗБУНЕТА до максимум и мамурна. Битно ми рече убав бил типот и дур сум била потрезна ми се свиѓал мн. Едино сум му праела топло ладно у погрешен фазон - се лапаме пол саат и по пола саат ја као - ај бе бегај замараш
и после пак лапање и пак исто.. Хаоси живи
Не, не пијам више
Бар не толку многу
[DOUBLEPOST=1394435092][/DOUBLEPOST]
Брат ја пред да ги избришам неговите броеви у не ТЕШКИ фази на пијанство, него онака - само на него мислев и пошто един начин ми беше да му се јавам за да го чујам - Телефонот ми беше најбитен у моментот. Највише го сакав коа бев пијана