Вашите пијани искуства :)

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Причината зашто пијам све поретко у задње време. (За среќа на ова последново не се сеќавам, ми го раскажаа, или можда боље да не ми го раскажеа никад :pos:)
Ја и братучедка моја тука во Белград, дознав дека е и она тука ај да се најдеме да излеземе. Дое кај мене, земавме литро водка а ја не пијам подолго време. Ја испивме водката ја више камен.. И ајмо у провод.. 7ми март према 8ми ladies night сегде. Првото место тука кај мене на 5 мин од стан. Идеме таму. Е сеа.. Таму јас повторувам СРЕЌА па не се сеќавам - Сум ја соблекла маицата на СРЕД ДИСКОТЕКА :facepalm: и сум и рекла на братучедка ми дека ме нервира, она за среќа потрезна, она ја соблекла нејзината и ми ја дала да ја облечам ( пошто нели ми смета мојата), (битно прошол еден добар момент за мушкатап опулација, две девојки без маици :вонзем::icon_lol:) по некое време..и пришол неа тип коа зимала УШТЕ вотка, и го искулриала и као тргнала накај мене овој муабет да го запознае со мене нит памтам нит ништо го памтам онака низ магла дечкото - Она ми кажа само сме размениле здраво, здраво и следниот момент бил лапање.. После сме паднале на земја двајцата на СРЕД ПОДИУМ и сме се лапале таму :нинџ:, доека она и другар му пробуеле да не станат. Ни тоа не се сеќавам. Излеговме надвор да си идеме и ја видов црнци и ми станаа интересни нешто и ај со нив у кафана ам не ми беа интересни се предомислив викам ај назад ќе идеме кај неа да пиеме. НО у меѓувреме пошто она го изгуби бројчето за гардероба ја бев УБЕДЕНА дека тоа не е мојто капут (3 пати се враќав и го мењав) :icon_lol:Тие од обезбедување полудеа. И ај добро, стигнавме кај неа, неа и се јавуе другар на типот со кој шо се смував ја (пошто ние бевме пре пијани па они беа курири као o_O) - Као да продужиме со провод она вика ај кај неа пошо сама нек дојдат. Мавнавме уше пола литро водка и само знам дека се разбудив ЗБУНЕТА до максимум и мамурна. Битно ми рече убав бил типот и дур сум била потрезна ми се свиѓал мн. Едино сум му праела топло ладно у погрешен фазон - се лапаме пол саат и по пола саат ја као - ај бе бегај замараш :icon_lol::tapp: и после пак лапање и пак исто.. Хаоси живи
Не, не пијам више :oops: Бар не толку многу :свиркам:[DOUBLEPOST=1394435092][/DOUBLEPOST]
Брат ја пред да ги избришам неговите броеви у не ТЕШКИ фази на пијанство, него онака - само на него мислев и пошто един начин ми беше да му се јавам за да го чујам - Телефонот ми беше најбитен у моментот. Највише го сакав коа бев пијана :pos:
Важно дечкото си го напрај кејфот то чекаше хахаха, тоа е бинго за секое машко да наиде на пијани девојки :D :D, со ова ме потсети пред 2 год кога јас и уште 2 другари кога бевме турција на одмор.. предпоследен ден со пари до нула бевме само за по една пијачка, одиме во hyana така се викаше ноќниот клуб 12 сатот, седиме на шанк после 30 мин на нас налетуват 3 камен пијани девојчина, ни побараја цигари им дадовме и почна играта .. почнавме со запознавање и по 10 мин кај нас во апартпан ние трезни тие камен пијани абе убајна: ), уше ко му кажавме дека ова ни последен ден, една од нив почна да плачи хаххахаха, и до ден денес пишам на фб со едната ко ке ми е досадно :))). истото се случи и вторио ден, само што овај пати ние му се пикнавме, тогаш само се мувавме во нокнит клуб ние бевме пијани камен девојките трезни, и никако не успевме да ги обедиме да дојдат кај нас не попуштија, ама се на се преубо поминат одмор, зезнато мн пари потрошивме едино за тоа жалам 9 дена бевме до 6 тио ден како се курчевме шишина по кафичи, ред були .... на лежалку пивцина се и сешто јадевме... ама последните 3 дена се осекјавме ко куртони јбг да не мојш пијачка да си купиш, по кафичи трезни со по една пијачка да не можиш да се опуштиш како шо треба.. дома си ојдов со 1е .. ама јбг тое детство :).... не ме сваќај погрешно ова е само мое искуство :DDD

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Последен пат кога бев пијана беше на Тиесто кога беше на саем пред некоја година. Имав пиено нешто пред да идеме таму (не ми текнува што) и таму Стела пиев. Фатена бев кога стигнавме ама Стелата ме докусурчи. Не памтам ништо од вечерта, а го имав позајмено апаратот на брат ми и ми паднал и му се изместил фокусот, па сите слики (врска немам ни дали јас сликав или другарка ми) беа матни и со полузатворена бленда, ко мојата меморија некако :pos: Утредента другарката ми кажа дека сум се смувала со некој рандом тип. А и возев назад накај дома :tapp: Другарка ми вика дека баш сум почитувала правила и сум застанувала на црвено и сум возела праволиниски, едино малку нагло сум убрзувала и кочела. Арно не сме направиле сообраќајка. Утредента не знаев колата кај ми е, требаше цел паркинг да го шетам :pos:Али најкриво ми е што ништо од Тиесто не слушнав....

Али најинтересно ми е првото, кога се начукавме со 2 другарки на Трифун пред едно 6/7 години, со оние малине шишенца со вотка. Точно 2 ипол ми беа доволни :pos: Надвор ништо посебно не се случуваше, се смеев многу. Али кога дојдов дома, ко за беља сите будни :icon_lol: И мајка ми ме гледа, вика Пијана си? Ја и викам МААААЛКУ покажувајки со прсти малку :pos: И остај што неможев да одам право, почнав да икам ко некој пијаница:pos: Моите дома паѓаа од смеење. Уште мајка ми иде во спална и му вика на татко ми дека сум пијана, татко ми ме вика таму и ја му се убацувам таква насмеана цела и он се гази од смеење :pos:

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Штом почнав да си ги кажувам глупостиве да пишам и овде една пијана приказна имало многу вакви и сеуште има али ќе издвојам една.

Се будам сабајле сам у соба со ужасна смрдеа. Првиод поглед од кревет долу има што да видам "свежа" шопска салата :confused: Станувам полека се гледам у фармерки, нагоре гол исчкртан цел, изгребан и цел со тетоважи од мастики. Како полека седнувам на кревет осекам како нешто ми се гмечи под гз, таков рипам и се факам за гз осекам нешо полно во заден џеб ја пикам ракава и осеќам нешо влажно, мрсно и ладно, срце ми застана таков полека ги вадам чудава од џеб што да видам јас гиро сум си спакувам за домче да не останам гладен, буквално гиро со сос, патлиџан и кромид размачкано насекаде по мојава задница!!!

Ова како се десило ми го имаат кажувано ден потоа пошо јас на ништо не се сеќавам таа пуста вечер.
Пред две год у охрид лето се секавам дека почнавме со салата и шотови ракија на екс натпревар кој појке може да испие....наааа вронг чоис!!
Сме пиеле и урлале така кај шо бевме сместени се дур не дошла газдарицата да не брка оти мн галама имало, и јас за да спасам ситуација сум ја гушкал газдарицата и јазикот сум и го пуштал да види колку ми бил голем :facepalm: и сум ја молел да не остави дека ќе сме биле мирни ко бубашваби. поминало со поминало тоа, сме искочиле у чаршија за ја да продужам да пијам и да се глупирам. Сум зел пенкало од шанк и на секој со поминал у кафич пред мене сум ги терал да ми се потпишат на раце, тука ме избациле надвор пошо сум бил неподнослив и како сме тргнале по пат така јас глупости, и како сме иделе по чаршија од трафика сум си купил цело пакетче мастики оние со тетоважи внатре и сум ја терал другарка ми да ми ги лепи по тело. После ова како сме се движеле по пат ритуал нели после секое искачање идеш на јадење така најслатко е, застанале сите да јадат нели и јас со нив сум си зел гирце, али пошо ми се гадело сум си го спакувал у џеб за утре сабајле. Од кога сме кинисале од таму идејки по пат накај апартманот по маало имало куќа така со средена градина цвекиња, саксии и јас сум дошол до идеја дека на газдарицата цвеќе треба да и се однесе за извинување овие будаливе кој ќе се расправа си пукаат сеир ме остаиле да крадам саксии за газдарицата, и тоа не било каква туку цел шутар оние големине саксии со стебло внатре, абе цвеќе ипол мала пажња за газдарицава :pipi:...... И така некако ме довлечкале у соба ме џитнале да спијам...после ова ракија не сум помириснал до ден денес.

А, да.... за чкртанициве по раце ако се прашувате имав највише к*рови нацртано :свиркам:

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.384
Eве, денес... у моментов.. се решив да пишам... колку и како можам...
Мавамве со еден пријател текила на шанк... учен само на вотка, ами денес, празнично, плус Ливерпул први, дупло славење.
Измававме 8/9 текили и се расчистивме еден на една друг на друга страна, на сите им се ставав... уште ме мава ова во глава, ама ајде да си го споделам пијаново искуство со пијана глава. Ваљда глупо излеа, ама мора и тоа да се пројде. Знам дека и кажував на девојаками на телфон дека базентите во просек се 2 метри длабоки :facepalm:... ии кажвав какви гужви имало в црква, вљда ќе ме сфати... :pipi:

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Многу фалби бе овде?!?

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Еве вчера , незнам како некој глава не ми искрши, на толку разлавање, глумење, чаламење почнувајки од обезбедувањето во барот па дигање прст на цајкан па се до рандом луѓе на пат. Да станам здрав и жив и се на број е 1771 светско чудо. Ова беше нешто накратко што ми е пренесено утрово, зошто моето сеќавање исто ко да не бев излезен. Памтам 11 сатот вечерта сат по излегвење, памтам 2 и 15 на вибер пишев нешто и памтам сабајле.во 5 од пекара ко си купвев за јадење и ко бегав дома. Е толку.

Член од
11 октомври 2016
Мислења
31
Поени од реакции
29
Врв на пијанство на 19 год, за брдеј :X3:
Не пиев до тогаш алкохол и ајде нели да пробам од се по нешто :гик:
Освен што искршив се по маси во диско, чаши , флаши,рака под рака со другарка до дома.:brlav:
После тоа имало уште, ама не се сеќавам на поголема глупост, еднаш штикла ми се закачи де и паднав малце, ама мн маааалце :jeeee:

Kajgana Shop

На врв Bottom