Вашите пијани искуства :)

inquisitor

ИДИОТ
Член од
22 март 2007
Мислења
833
Поени од реакции
3
се враќам дома (не знам ни сам како сум стигнал, целиот истурен со кафе демек ме трезнел некој), влегувам тивко (или барем така мислев), легнувам брзо, се пикам под ќебе... да! сум заборавил да ги извадам ЧИЗМИТЕ !!! со два тона КАЛ!!! хаххаха...
 

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
naslov

Nemozam da gledam alkohol.Zatoa ili go pijam na ex ili so zatvoreni oci xexexe.
Ne,Ok e da se napies ali da ne preteruvas.Endas se iam iznacukano ubavo.Za nekoja nova godina bese i uste ne se sekjavam so sum prael taa vecer.Glupa rabota.I uste nekolku pati so vrtenje u glava,prevrtuenje creva i slicni pridruzni efekti na alkoholot.Ali ne se mnogu.
Pienje samo preku nedela i za vikend,inace ne!! xexe
 

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Лејди Сатори напиша:
Одам по улица и се цепам од смеа и + на луѓето во фаца им се смеам...:)
Хаха, абе кај тебе алкохолот да не делува обратно? Мислам као... :letam::pos:
 
Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
posledno se ispijaniv so pol kilo teqila i poke nema da mu tekni da pijam tolku teqila oti na pola raboti ne se sekavam :) vazno mu se pustiv na pola cupinja so bea tamu, spiev na stolici, me vleckaja do krevet i ko se razbudiv sabajleto neznaev kaj sum :)
 
Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
јас кога сум пијан само многу ми се јајт леб или несто слично а за да прам нешто не ист сум како да не сум пиел
 
Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
vodka i gjus da ne vidam tolku me maci toj vkus edno cudo golemo.
dobro pijanstvo sum imal so vodka i gjus
 
Член од
6 јуни 2007
Мислења
43
Поени од реакции
1
Ако се напијам(со ракија оти тогаш се губам) обавезно се разбудвам во полиција ми идат црни мислиумо ме тера на разбојништва кршам за ништо,коли,излози и сакам да се смирам оти многу пари бегат
 

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Моето прво пијанство беше најјако, испив три голтки рико и се цепев од смеење цела вечер :kesa:,одамна беше тоа негде во прва средно мислам дека. А после тоа ми се има случено да испијам уште чаша, две вино и така да си се кезам без причина. Другарчињата стално ме реметат за фааците кои што сум ги праела, нешто вака:kez: :pos2:
А јако беше оваа Нова година, испив едно пиво во 12 и пола чаша вино во 4 и им викам чекајте сеа да одморам саат време па ке се идеме, требаше да возам едно20-30 км, а јас бев во делириум :pos2:

п.с. Толку ми држи газот, што да правам. Веќе не пијам, мислам алкохол. :zver:
 

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Пред некое време бевме излезени друштвото од училиште.Зедоја сите да пијат вино,и јас пробав,се напив 2 чаши вино и како последица кога излеговме надвор јас се цепев од смеа низ цело корзо и налет то времето беше супер,топло,имаше звезди на небото,а јас прашвав дали почнува да врни на секој 2мин.:pos:
 

rebel kid

chokolino adicted!
Член од
5 јуни 2006
Мислења
159
Поени од реакции
0
а ако немам пијани искуства?=)
 

Janev

____________
Член од
27 март 2007
Мислења
2.856
Поени од реакции
58
зависи како ке ме прифати има вечери кој само ке седам и ке пијам и ништо нема да правам.. ама има и денови не кој не се замарам со ништо само пијам и гајле немам.. ко на нова година 25 пива од 0,5л и мака си немав цела вечер се ми беше рамно:toe:
 

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
во неделата се направив лом, и плачев на Анастазија едно 2-3 саати. Кога ме смирија и легнав да спијам се збрцав со корозирана безопасна во око. Мислам не директно во око туку очниот капак. Добро поминав малце крв и бело слепило некои извесни пола саат ама за срека немав последици. После тоа ми се мочаше... али бев дамла неможев на нозе да станам (за подетални информации прашајте ја Анастазија).
После неколку саати се нафурав и отидов кај езерцето дојде Анастазија нешто да ме утеши и да ми даде пари за да си идам дома а воедно и да ме отрезни а јас нафуран и го земав прстенот и заедно со мојот ги фрлив во езерцето во парк. Сега премногу жалам. Пред година дена се веривме со тие прстени - зборам за вистински бурми.

Знае некој од Паркови и Зеленило што би ми помогнал за помалце од 200 евра да ја изпразни водата и да го побараме? мислам дека нема тиња повеке оти пред некој месец, срцево ме трефна одкако се освестив и дознав што сум напраил.
Знам дека материјалното воопшто не е битно, пред се е духовното и чувствата но сепка многу ни значат и на двајцата тие прстени.

----------------------------------------------------------------------
друго пијано а можеби и издрогирано. На мојот 15 роденден бевме во еСеФ и се начукавме со другар ми Дамјан Стормовец, некои 7 лименки испив јас од пола литро скопско и 11 он. Малце и жешки алкохоли испомешавме и после се накркав менделекс... И почнав да праам глупости низ центар,плоштад, ул македонија. Кој знеа што сум праел, дамјан се секава дека кога сум влегол во такси на таксистот сум му рекол: абе ти таксист си???
 
Член од
5 јуни 2007
Мислења
890
Поени од реакции
9
Ako nesto pamtam od vremeto na sekojdnevnite izleguvanja.. plavata usta i plav jazik slednoto utro, ah tie kamikazi kolku bea neodolivi uste samo da ne mi ja ostetea sluzokozata na zeludnikot :(... sega ne pijam i ne iskacam cesto.. od vecnite 75kg sega sum 95kg..
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.694
Поени од реакции
13.332
Odamna bese toa....Koga imav 9 godini na more moite napravia zurka na ponta (ponta = nesto kako kameno mikro pristaniste - gi ima po hrvatsko i crnogorsko primorje)se pecese svezo ulovena riba na skara, se piese vino, se pravese muabet... Bevme celo pleme sobrano (3-4 kukji rodnini) i jas taka idam i vikam na majka mi "daj mi malce belo vino" i ovaa posto bese podnapiena mi dade, i taka edno 6-7 pati i pocna podot da igra posle i naednas se slusna edno pljas. Site se vrat nakaj moreto i me gledat mene kako plivam ko nezdrav:pos2: .Srekja dobro sum padnal vo moreto ne sum se povredil i si izlegov cel mokar. Od toga sne sum se napil tolku (ne radi toa tuku radi drugi pricini)
 

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Среќавам едно куче на универзална после евровизија 2000 и некоја беше Тоше кога пееше,го гушкам кучево и му викам- абе куче немам поени да ти дадам :pos: :pos: :kesa:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom