Вашите негативни особини?

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Повеќе имам... не се нешто ептен лоши ама во одредени моменти многу ама ептен многууууу се мразам заради нив:

-пречуствителност... излив на емоции редовно во погрешно време!
-мрза... понекогаш не исполнувам некое ветуање заради таа пуста мрза!
-тврдоглава- ова повеќе си го сметам за мана отколку за доблест. На моменти се восхитувам оти не си отстапувам од моето лесно, ама некогаш се мразам! Живот!
- многууу ми зборува устава... некогаш е добро тоа, ама некогаш ептен се брукам во погрешен момент!
Али јебига, мој се си ги сакам! :) И тоа мн сум горда на нив во моментов... оф ми се спија и гледам здраво сум се изгубила!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
тежок инат
пречуствителност
на моменти многу озбилна...

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
ги знае оној кој ке ме изнервира вкрај

Член од
14 септември 2007
Мислења
118
Поени од реакции
5
Moze sekoj da me izvadi od takt i preterano sum ljubomoren na zenska mi zasto samo nekoj i se pusta,ova ona.Iako znam deka ne treba,ama toa e toa!!!

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Премногу брзо се нервирам. Ова может да ви го потвдет другариве и мојве домашни.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Премногу брзо се нервирам. Ова может да ви го потвдет другариве и мојве домашни.
ми ту. Многу брзо избувнувам.

Друга негативна особина..паа прилично мрзелив сум

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Тврдоглавост, мрза, понекогаш се однесувам сосем спротивно од она што реално осеќам...инат сум...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
избувлив,понекогаш тврдоглав,и во последно време бргу се нервирам :)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Елитистичко копиле.
Елитистичко копиле кое себеси се смета за подобро од другите копилиња.
Елитистичко копиле кое повремено сака да си игра со чувствата и животите на другите.
Елитистичко копиле кое од секоја пора на телото пука со цинизам и говор на омразата,па на родената мајка и е мило кога трга на факс оти малце ќе здивне.
Мрзливо елитистичко копиле чиј што стан на факс може да се користи за тестирање на степен на издржливост на свињите.
Елитистичко копиле со премногу маани кои не ги гледа мислејќи дека е совршен и дека сите други живи луге се шупаци.
And last,but not least одмазничко елитистичко копиле кое неможе да живее ако некој само го чепнал кајшто нејќе да биде чепнат,па мора да врати.

Sometimes,when moments of clarity embrace me,i fucking hate myself.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Моја единствена негативна особина е тоа што се сметам за премногу совршен за да признаам дека воопшто имам некакви негативни особини.
А ги имам де...еве ке пробам:
Премногу комплицирам
Мора се да ми се објасни до детаљи за да поверувам во неговата вистинитост
Премноооооогу заборавам.И тоа не во стилот,еј пер забораив дека треба да одам у продавница,туку,абе ја забораив на кој факс сум запишан.
Премногу се оддавам на инстинктите и физиолошките потреби.На пример,кога ми се јаде,си одам дома ма ако треба тоа било на сред состанок со љубовта на мојот живот.
Ми пага шекерот,и тогаш сум многу нервозен.
Многу сум мрзлив,и тоа премногу....
И повеке не знам...и не ме интересира.И ме мрзи да пишуам.:pos2:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
1.Најнегативна особина ми е што премногу се замарам со иднината...Не го живеам сега овој момент, ами летам што понатака...Донекаде е добро, но не ти дозволува да си го тераш животот лагано:uvo:
2. Брзо се врзувам за нештата а кога видам дека тоа ме повредува брзо оладувам...Контрадикторна сум и за себе...Животот го сваќам како авантура во која секој ден се нешто ново треба да се случува:wink:
3. Невиден екстремиста, или црно или бело, средина нема..Имам и многу пријатели, но за жал и многу непријатели...
4. Немам влакна на јазикот....Недај боже некој да ме испровоцира, ке го вратам од дупката каде излегол, неразликувајќи дали тоа го правам пред толпа или насамо....
5. Невиден фанатик по бела козметика.....ај доста е :helou:

Член од
21 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
Голема лутка сум(но сепак брзо ми поминува)

Kajgana Shop

На врв Bottom