Вашите негативни особини?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Tvrdoglav
Sramezliv
Uzivam da gi nerviram lugjeto okolu mene
 

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Премногу искрен
Тврдоглав
Песимист
 

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Многу каснам.
Не реагирам бурно, па многупати сум погрешно сфатена.
Доста анализирам.
Знам да сум досадна.
МРЗААА!!!!
 
Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Инат невиден...не менувам лесно мислење,всушност не менувам воопшто мислење.Секогаш си останувам на своето
 

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
hmm pa tvrdoglav, mrzliv, naiven, ponekogas neodgovoren, intaliv(ne sum najgolem inat de ama znam da bidam ogromen inat za nesto :)) i sramezliv
 
Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Мрза, своеглав, мрчало, несериозен 24/7.
 

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Лично на мене ( а, и на оние околу мене) најмногу ми смета фактот дека сум мрзлива и инертна. Со зборови создавам ремек-дела, дигам планини, бла,бла, али кога ќе дојде до реализација нигде ме нема, т.е си седам удобно "успана" и ги пуштам работите да ми бегаат од раце. И увек она "од утре дефинитивно ќе почнам да ги остварувам замислите", но до сеа осванаа безброј утриња, а јас дефинитивно не направив ни осмина од она што си го ветувам. И да биде полошо не само што не ги реализирам сопствените планови, него често ги прекршувам и ветувањата што сум ги дала на другите, па ги расипувам и нивните планови.:toe:
 
Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
eee negativni osobini, ima, dali ima pozitivni :) sala de :)
impulsivna sum mnogu, nekogas jazikot mi e pobrz od umot i vo nervoza znam da kazam mnogu ,,negativni" raboti sto ne sum gi mislela a i koga sum nervozna zboram mnogu mnogu glasno; naivna sum ponekogas t.s. pocesto, im veruvam na lugjeto i zatoa mozam da se zaebam; ako nekoj mi pobara nesto usluga, retko mozam da recam ne, toa me nervira zatoa sto jas koga ce pobaram nikoj ne te ferma; pa da i mrza ponekogas :)
ako mi tekne uste nekoja ke pisam :)
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Сите негативни особини кои ги спомнавте на темава некогаш дозволуваат да дојдеме до заклучок дека всушност одреденo нивнo истакнување ни донесло позитивни резултати. Освен, мрзливоста, која сите понекогаш не` зафаќа и може само да ни отежни понатамошен успех на некое поле.

Значи, бескрајните мои анализи некогаш се покажале како позитивна особина, некогаш како негативна. Знам да седнам и да анализирам отпосле, тогаш кога ми е џабе се`. Но, повтовно синџиресто ги надоврзувам, веднаш знам да преминам на следна анализа, самиот резултат да ми донесе нови мисли. И така секогаш. Додека се замарам самата можеби не е толку страшно, но во негативна може да премине кога ќе почне да влијае оваа моја особина и на некој друг. Тогаш добивам коментар „Премногу се замараш, премногу ги анализираш работите и ситуациите”. Но, многу пати до сега се покажала како позитивна, самото размислување и наоѓање секакви можни ситуации во кои би се нашла, ми покажуваат и помагаат како да постапам во некоја конкретна ситуација.

Второ. Своеглава и тврдоглава сум премногу, тешко некој да може да ми влијае на одлуки и мислење. Нормално, некогаш се покажало дека сум згрешила, но барем знам дека сама сум се довела до такво нешто, па повторно тврдоглаво барам начин да ја средам работата.

Трето. Знам да се зафатам или премногу да објаснувам (се` само за да не бидам погрешно сфатена) или со два збора да завршам секаква дискусија.

Четврто. Ретко можам да избалансирам, за мене постои или црно или бело.

Петто. Имам оштар јазик за тие кои се обидуваат да ме направат будала и кои почнуваат да ми се качуваат преку глава.

Шесто.
А да прекинев со пишување?:icon_lol:
 

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Првата најлоша негативна особина ми е таа како на ada ... и да сакам поубаво нема да си ја опишам, затоа ...:nemoguce:

Втората ми е што сум тешка флегма, част и чест на исклучителни моменти ... средина немам, или сум таква или сосем обратна (кога гори под нозе или ме туркаат други) ... не е добро тоа, не.:nenene:

Третата ми е што често знам да повредувам блиски луѓе кога сум нервозна поради други причини ... не си ја истурам нервозата кај што треба ... тоа демек планирам да си го поправам, ама уште е тука, па нека стои на листава.

Четвртата негативна особина ми е што уште не знам (подобро кажано ќе е не сакам) да си ги вршам своите обврски сама ... мутава сум, ама ваљда е така дека имам кому да ги предавам истите, па ај ... лошо и тоа, лошо ...:nenene:

Петтата негативна особина ми е што имам предобра душа, лесно се врзувам за луѓе, животни па и за предмети, и често патам кога истите ги губам ... знам да простувам секакви лоши работи со еден збор ... помутава неможам да бидам и да сакам, кога се работи за ова второво ...

И така, немам појќе негативни особини ... :umorno: :nemoguce: :toe: :igra:
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Морам да кажам шеста, морам!

И јас како и Дивајн емотивно се врзувам за се` и после патам како ненормална ако изгубам. Губењето го сфаќам премногу трагично и тешко се враќам во нормала после.
Ексик и емотивност и се`.

Што ти требаше да пишеш, ме потсети и на простувањето и толеранцијата:nesvest:

Не не... не коментирам веќе.
 
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
хммммм, со оглед на тоа дека ќе поминам на двоцифрен број ако ги редам сите, а и ќе бидам изрезилен до немајкаде... ќе одберам една која највеќе ја мразам кај себе. Верувам се што ми кажуваат луѓето. Ќе бидам супер политичко полтронче... :vozbud: :zid::salut: :salut:
 

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
:raz:Касно си легвам:bebe:
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
:eek:oo: Леле довербата заборавив да ја спомнам. Срам ми е да кажам што со неа:shy1:

Виктор, немој да пишуваш, сигурно ќе ме потсетиш на уште некоја.

Односно, дај пиши, ти е гајле.
 
Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
700
Golem inaet sum

Lesno se razbesnuvam


Pokusavam da gi kontroliram, ali nekogas od potiskanje eksplodiraat kao vulkan
 

Kajgana Shop

На врв Bottom