- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
Немам абсолутно никаква представа. Не сум одил на интервjу за бугарско државтaнство.Ти како да незнаеш.
Немам абсолутно никаква представа. Не сум одил на интервjу за бугарско државтaнство.Ти како да незнаеш.
Кога ќе одиш?Немам абсолутно никаква представа. Не сум одил на интервjу за бугарско државтaнство.
на 31 ноември сме двајцатаКога ќе одиш?
Со среќа.на 31 ноември сме двајцата
Абе оди лечи се ретардиран низаеден!Со тие лаги не поминуваш веќе.Си правиш бајрам на паметот.Но фала Богу повеќето не мислат како тебе.Која иднина ја има оваа држава,сеуште работи по директива на Белград.nie sme bile amerikanci za cel varsavski pakt za bugarite dane praime muabet iako se vo eu bugarite tesko naogat rabota prednost imat bugarkite tie serabotat dobro dobri rabotnici se vo eu 80 procenti ziveat pod kirija kajnas vo makedonija sekoj ima stan kuqa vikendica duqani ziveeme kako carevi inflacija nemame vo 5 casot sabajle idat na rabota sevrakat vo 5 porucek nemat vreme na zenite daim ripnat kajnas nee taka imame vreme za sve gi krsime zenite.zatoa zenite od eu se palat ponas nebiva zasve zabe imse pari nemat zivot[ vo eu vise se ceni evro nego zivot]
Официјално не може да постои таква забрана, но после 20-ти декември не верувам да работат. Сепак се софијанци, ако ме сфаќаш.Дали некој има информација дека бугарите имаат забрана за нови апликанти на некое време .....така ми кажа посредникот поради многу апликации
До?Официјално не може да постои таква забрана, но после 20-ти декември не верувам да работат. Сепак се софијанци, ако ме сфаќаш.
хмм незнам од каде си го чул ова али и јас исто слушнав од луге, дека новите на некое време не ги прималеДали некој има информација дека бугарите имаат забрана за нови апликанти на некое време .....така ми кажа посредникот поради многу апликации
Докато нема измена на закон нема ваква можност.Дали некој има информација дека бугарите имаат забрана за нови апликанти на некое време .....така ми кажа посредникот поради многу апликации