- Член од
- 7 декември 2011
- Мислења
- 283
- Поени од реакции
- 83
фала ви на сите
Склекови ти се нула активација на бицепс. Ако сакаш да го зголемиш бицепсот ти требаат тегови со кои ќе можеш да направиш максимум 8-10 повторувања, со тоа што кога ќе вежбаш ќе ја ротираш дланката накај тебе кога го дигаш тегот, а кога го спушташ ќе ја враќаш во неутрална позиција. Ако немаш тегови можеш бицепсот да го зголемиш и на вратило, ама нема да го добиеш оној peak кој ќе го добиеш ако ја правиш вежбава.Како да го зголемам бицепсот имам дома 8 кг+2кг тегови склекови правам ама поише склекот удира на трицепс ,кажете нешто
Тегот од 8кг држи го со колената и прави згибови со шаките свртени накај лицето. (или постепено прави без тежина додека не добиеш сила да можеш да направи 8-12 повторување со тегот) потоа можеш да додадеш и тежина во ранец па со него да правиш згибови и сл. Јас вака вежбав бицепс пред да појдам во теретана и имаше супер резултати, трицепсот ми беше потешко да го извежбам бидејќи склековите и dips не го трауматизираат доволно.Како да го зголемам бицепсот имам дома 8 кг+2кг тегови склекови правам ама поише склекот удира на трицепс ,кажете нешто
jas go vezbam 8 min absуште нешто да прашам некој ако вежба стомачни вежби по некоја програма да ми даде оти барав на јутуб глупости,тропости се ли не најдов како ова видео 8 Min Abs Workut http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 ова е многу тешко и многу боли..
Баш сакам да видам кој како вежбал и дали има резултати и за колку време
Не го сфатив ова, имаш видео/гифче да покажеш како точно?Тегот од 8кг држи го со колената и прави згибови со шаките свртени накај лицето. (или постепено прави без тежина додека не добиеш сила да можеш да направи 8-12 повторување со тегот) потоа можеш да додадеш и тежина во ранец па со него да правиш згибови и сл. Јас вака вежбав бицепс пред да појдам во теретана и имаше супер резултати, трицепсот ми беше потешко да го извежбам бидејќи склековите и dips не го трауматизираат доволно.
Не го сфатив ова, имаш видео/гифче да покажеш како точно?
друже мучи се.. нема нешто посебна техника за стомачни.. само напорна работа и најбитното од се е ИСХРАНА,ВОДА,ТРЧАЊЕ.. овие три работи со огромна посветеност да ги запазуваш + да си вежбаш стомачни колку моеш поише односно шо би рекле до откажување на секој 3 дена и тоа е тоа..уште нешто да прашам некој ако вежба стомачни вежби по некоја програма да ми даде оти барав на јутуб глупости,тропости се ли не најдов како ова видео 8 Min Abs Workut http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 ова е многу тешко и многу боли..
Јас вежбам стомачни од ова видео и веке трет левел сум стигнат и ти казвам дека има големи резултати слободно применувај гоуште нешто да прашам некој ако вежба стомачни вежби по некоја програма да ми даде оти барав на јутуб глупости,тропости се ли не најдов како ова видео 8 Min Abs Workut http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 ова е многу тешко и многу боли..
Ако тие целта да постигнеш резултат, свати го ова како начин на живеење. Секој ден.Нема врска тоа што плус земам и гејнер така? Пошо и гејнер земав и него го пијам после тренинг и навечер, и него исто така незнам дали секој ден да го пијам. Фала.