Секогаш програмата се составува од потребите.што би било подбро при вежбањето во теретана? Комбиниранње на мускулите(и кој) или посебно секој мускул?
Ако си почетник, јас би ти препорачал гејнер.За качување на мускулна маса за почетник.Значи сакам да кажам прво килажа 5-6 кила повеќе.Што би било најдобро да земам.
Еве ако ми кажете да земам чист протерин(ова го наведувам како пример)кажете ми од каде да го земам и од која фирма,значи да ми препорачате точно што да земам.
Финансиите не ми преставуваат проблем.
Ќе го земам тоа од 2.2 кг за да видам како ќе делува.Кажи ми ова само без никаква друга комбинација? Како се пие,колку пати дневно и слично.Ако си почетник, јас би ти препорачал гејнер.
Земи од поголемото пакување ако сакаш да видиш резултати зошто 2,2кг нема да ти потрајат ни 10 дена. Се пие 2 пати дневно по 2 мерилки. Hot Blood ти е многу напредна формула за почетник подобро земи некој креатин.Ќе го земам тоа од 2.2 кг за да видам како ќе делува.Кажи ми ова само без никаква друга комбинација? Како се пие,колку пати дневно и слично.
И уште едно кажете ми што мислите за hot blood за пред вежбање?
1 ден грб и трицепсПрограма за три пати неделно у теретана, за почетник? Сите вежби комбинирано, исклучувајки ги оние за нозете.
Ако си во можност помини во продавница и ќе поразговараме за начин на користење сл.Ќе го земам тоа од 2.2 кг за да видам како ќе делува.Кажи ми ова само без никаква друга комбинација? Како се пие,колку пати дневно и слично.
И уште едно кажете ми што мислите за hot blood за пред вежбање?
За тие пари ќе си уплатам скоро 1 година во теретана. Стомачни вежбам само на згиб и рамна подлога, секаква друга справа ми е некако неприродна и ме "ограничува"