- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 4.014
- Поени од реакции
- 1.247
Кој гејнер пиеше и какви резултати имаш ?Креатин,гејнер, ете трибулус) ...добиени по хемиски пат ( за трибулусот добро ама др ) можи се по природен пат ама сепак прашак е во прашање
Кој гејнер пиеше и какви резултати имаш ?Креатин,гејнер, ете трибулус) ...добиени по хемиски пат ( за трибулусот добро ама др ) можи се по природен пат ама сепак прашак е во прашање
Serious Mass 2.7 kg и ич ама ич не сум задоволен..... 1 kg ако ме попграј во облаци сумКој гејнер пиеше и какви резултати имаш ?
Јас по степчиња сумја пијам хемија.. Пијам цедевита пошто е по хемиски пат напраена![]()
Се направив како што треба и со креатин го пиев џабе ........ Јадам ко вол ...вежбав ко стока џабе ..али кој знај можеби си во правоИли не си вежбал како што треба или исхраната не ти била добра како што треба да биде.
Добро утроkoj sfati..sfati
Само 100кг чист мускул. Nothing special.ne vi treba mnogu masa dovolno e telo kako na tajson
ни самиот тој незнае што има пиено хаха.. башка малку време поминувал во теретана повеќе бил на склекови,чучњеви и бокс.. во денот барем како што читав правел по 1500 до 2000 склека.. + неговата агресивностne vi treba mnogu masa dovolno e telo kako na tajson
Treningot na bokser i na bodi bilder ima razlika golema bokserot gleda da stavi imas ama i da bide podvizen da bide ekspluziven znaci povejke se odi na stari metodi sklekovi razboj toa mada i bodi bildingot ima svoj udel dostaни самиот тој незнае што има пиено хаха.. башка малку време поминувал во теретана повеќе бил на склекови,чучњеви и бокс.. во денот барем како што читав правел по 1500 до 2000 склека.. + неговата агресивност
Што сакаш од вратилото? За маса ќе ти требаат тежинки (денот кога имав грб го почнував со 3Х6 со тежини скалесто +5 кг и предходно со сопствена тежина 8 пати колку да се загрее мускулот), за кондиција има "финитичка" види колку ти е максимум и преку денот прави 60% од тоа , повеќе пати знае да ја бутне границата, за друго и ако сум грешка некаде има професионалци и семи-про тука, ќе се јави некој поискусен.Некој да ми препорача пробана програма со вратило. Имам онкаво обично ( шипка на врата) веќе месец дена.
Направив некоја своја програма ( 10 со дланки накај мене/ 7 на страна) по две серии наизменично, aли не напредувам некако.
Вие се разбирате во овие работи па да замолам некој ако има пробана програма што ја правел да ме поднаучи.