Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Креатин,гејнер, ете трибулус :)) ...добиени по хемиски пат ( за трибулусот добро ама др ) можи се по природен пат ама сепак прашак е во прашање
Кој гејнер пиеше и какви резултати имаш ?

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
ја пијам хемија.. Пијам цедевита пошто е по хемиски пат напраена :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.827
Поени од реакции
17.774
S

Stef Bachatero

Гостин
Или не си вежбал како што треба или исхраната не ти била добра како што треба да биде.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.827
Поени од реакции
17.774
Или не си вежбал како што треба или исхраната не ти била добра како што треба да биде.
Се направив како што треба и со креатин го пиев џабе ........ Јадам ко вол ...вежбав ко стока џабе ..али кој знај можеби си во право

S

Stef Bachatero

Гостин
Можеби си од типовите кои тешко добиваат маса или си ги доближил границите на твоите можности.Треба да го смениш начинот на вежбање,да почнеш да работиш со поголеми килажи колку можеш и одмор од 1:30 до 2 мин.Ако пиеш креатин треба да осеќаш повеќе сила и да прекинеш да идеш на кардио.Може да почнеш 10 мин но јако трчање 1 мин обично 1 мин шпринт.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.014
Поени од реакции
51.227
Некој да ми препорача пробана програма со вратило. Имам онкаво обично ( шипка на врата) веќе месец дена.
Направив некоја своја програма ( 10 со дланки накај мене/ 7 на страна) по две серии наизменично, aли не напредувам некако :D.

Вие се разбирате во овие работи па да замолам некој ако има пробана програма што ја правел да ме поднаучи.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
ne vi treba mnogu masa dovolno e telo kako na tajson
ни самиот тој незнае што има пиено хаха.. башка малку време поминувал во теретана повеќе бил на склекови,чучњеви и бокс.. во денот барем како што читав правел по 1500 до 2000 склека.. + неговата агресивност

S

Shellshock nam67

Гостин
ни самиот тој незнае што има пиено хаха.. башка малку време поминувал во теретана повеќе бил на склекови,чучњеви и бокс.. во денот барем како што читав правел по 1500 до 2000 склека.. + неговата агресивност
Treningot na bokser i na bodi bilder ima razlika golema bokserot gleda da stavi imas ama i da bide podvizen da bide ekspluziven znaci povejke se odi na stari metodi sklekovi razboj toa mada i bodi bildingot ima svoj udel dosta

I

Iblis

Гостин
Некој да ми препорача пробана програма со вратило. Имам онкаво обично ( шипка на врата) веќе месец дена.
Направив некоја своја програма ( 10 со дланки накај мене/ 7 на страна) по две серии наизменично, aли не напредувам некако :D.

Вие се разбирате во овие работи па да замолам некој ако има пробана програма што ја правел да ме поднаучи.
Што сакаш од вратилото? За маса ќе ти требаат тежинки (денот кога имав грб го почнував со 3Х6 со тежини скалесто +5 кг и предходно со сопствена тежина 8 пати колку да се загрее мускулот), за кондиција има "финитичка" види колку ти е максимум и преку денот прави 60% од тоа , повеќе пати знае да ја бутне границата, за друго и ако сум грешка некаде има професионалци и семи-про тука, ќе се јави некој поискусен.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
4.606
јас имам едно прашање, од повеќе луѓе имам разбрано дека сексот треба да се намали во интензитет додека си во тренажен процес, други ми имаат речено дека треба да се зголеми за да се зголеми лачењето на тестостерон
добив и многу бизарни совети и на крај не верувам на никој
ме интересира вашето мислење

Kajgana Shop

На врв Bottom