Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Значи прашањето ми беше не да се стимулира да расте, туку опозитното, да нерасне туку само да се одржава, дали треба со помали тежини повеќе пати или едноставно си исти тежини константно, малце нејасно ми изгледа со исти но ипак .. :smir:
Едноставо, прави го обратното од напишаното или држисе до границите на тоа.

Idiot.

досадниот.
Член од
26 октомври 2009
Мислења
128
Поени од реакции
0
Едноставо, прави го обратното од напишаното или држисе до границите на тоа.
Ѓороски кај да го најдеме списаниево ХЕРКУЛЕС ако е веке излезено во продажба

Gjoroski

Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Ѓороски кај да го најдеме списаниево ХЕРКУЛЕС ако е веке излезено во продажба
Следната недела ќе го има во продажба, ќе ви кажам точно каде можете да го побарате.

Gjoroski

Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
ако си тука уште ...продавницата кај ви се наоѓа ?
Без разлика на која позиција, ќе бидам дел од бодибилдингот додека можам здравствено. А поради тоа што ова е бодибилдинг тема, значи ќе бидам овде меѓу вас.
Во моментов производите кои јас ги продавам се продаваат преку неколку дистрибутери низ Македонија и мене лично. Сеуште без продавница, но и тоа ќе биде. Премногу влегов со организирање на Европското 2008, па ми треба период на стабилизирање. Малку лош период, ама тоа е среќа.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Значи прашањето ми беше не да се стимулира да расте, туку опозитното, да нерасне туку само да се одржава, дали треба со помали тежини повеќе пати или едноставно си исти тежини константно, малце нејасно ми изгледа со исти но ипак .. :smir:
mnogu zavisi vo kakva forma sakash da se odrzuvash,tezina,obem,cistina,gustina na muskuli i sl

mnogu zavisi vo kakva forma sakash da se odrzuvash,tezina,kvalitet,obem,cistina,gustina na muskuli,simetrija i sl.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
mnogu zavisi vo kakva forma sakash da se odrzuvash,tezina,obem,cistina,gustina na muskuli i sl
незнам како да се изјаснам, да речеме имам 179 со 70 , океј форма, варирање 1-2 минус плус океј, но да останам во тие граници, и мускулите исто.. сакам да одржавам форма на мускули, чистина и обем да си останат исти, но не и да се зголемуваат, како да го изведам тоа, Г-динот Ѓороски ми спомна опозитно од напишаното, но воопшто не го укапирав тоа... благодарам.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
незнам како да се изјаснам, да речеме имам 179 со 70 , океј форма, варирање 1-2 минус плус океј, но да останам во тие граници, и мускулите исто.. сакам да одржавам форма на мускули, чистина и обем да си останат исти, но не и да се зголемуваат, како да го изведам тоа, Г-динот Ѓороски ми спомна опозитно од напишаното, но воопшто не го укапирав тоа... благодарам.
e pa i toa e malku komplicirana rabota,treba da vezbash isto kako i do sega,ne zapnuvaj so intenzivni treninzi,tezini i sl.hrana normalna kako i do sega(ist ili slicen rezim na ishrana)...nishto posebno,ako pocuvstvuvash deka pocnuvash da pagjash vo forma pravi pointenzivni treninzi i prilagodi ja hranata(zbogati ja so proteini i JH),a ako osetish deka napreduvash povekje od sakanoto namali go intenzitetot na treninzite i vnesot na hrana...ednostavn balansiraj so ovie raboti i ke bide ok...

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Без разлика на која позиција, ќе бидам дел од бодибилдингот додека можам здравствено. А поради тоа што ова е бодибилдинг тема, значи ќе бидам овде меѓу вас.
Во моментов производите кои јас ги продавам се продаваат преку неколку дистрибутери низ Македонија и мене лично. Сеуште без продавница, но и тоа ќе биде. Премногу влегов со организирање на Европското 2008, па ми треба период на стабилизирање. Малку лош период, ама тоа е среќа.
За кои прозводи станува збор т.е. од кои фирми и брендови.
п.с. Во Кавадарци кој ви е дистрибутер ?

Gjoroski

Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Се работи за шпански бренд, HARDCORE е нивното име.
За дитрибутер во Кавадарци, ти пратив пп.

Член од
15 март 2010
Мислења
19
Поени од реакции
0
Дечки пиел некој јајца од тие малите од препелица после тренинг ????????
Имам слушано дека е добро да ги пиеш и дека белката има многу протеини ...

Kajgana Shop

На врв Bottom