Горе доле сите се иста цена, но тој во гет реди што го имаат,creapure мене ми се покажа како најдобар...сега имам на диматизе,ама лош мирис има,и потешко се раствара(јас ставам на јазик директива и така пијам)Најисплатлив креатин монохидрат низ Скопјево?
бдв го молам Стефчо да не се избаци со некоја теорија дека креатинот е глупост и подобро да јадам 20 кила телешко на ден
Никогаш не сум рекол за креатин монохидрат е лош и секогаш го подржувам тоа од лично искуство со него и со вежбањето на клиентите.Најисплатлив креатин монохидрат низ Скопјево?
бдв го молам Стефчо да не се избаци со некоја теорија дека креатинот е глупост и подобро да јадам 20 кила телешко на ден
Може да се зима.Протеин и креатин би ти биле најдобро решение јас мислам.Но сепак,храната игра најголема улога..Предлог суплемент за почетник? Ослабев 12кг ,и од пред 2 дена одам во теретана,сега ми треба нешто да се издефинирам побрзо,протеин би било добар избор? Дали може да се зема протеин и креатин во исто време? Инаку сум 70 кг,висок сум 174-175,Фала.
протеинПредлог протеин и креатин?
А зошто да не се веј ? имаш од јајце имаш и од бифтек или не знам такво нешто,ама сегде во светот се бара веј...nekoj da mi preporaca proteinski suplementi koi mozat da se nabavat kaj nas a ne se whey?
Имаш кај нас, бленд, мешавина на повеќе протеински извори.nekoj da mi preporaca proteinski suplementi koi mozat da se nabavat kaj nas a ne se whey?