- Член од
- 28 август 2013
- Мислења
- 32
- Поени од реакции
- 4
Dali nekoj ima koristeno Animal Test?
Iskustvo i poveke za nego..
Iskustvo i poveke za nego..
За една/две канти протеин не би требало да ти кењаат. Ако планираш багажник со протеини да внесеш, ќе има реакцииLugje denovive planiram da idam za Bugarija nekoja prodavnica za suplementi vo sofija imam slusnato tamu bile dosta eftini i sali bi mi pravele problem na granica proteini sakam da zemam 2-3kg
Џабе се тамо. Плус и на пишенка даваат.Lugje denovive planiram da idam za Bugarija nekoja prodavnica za suplementi vo sofija imam slusnato tamu bile dosta eftini i sali bi mi pravele problem na granica proteini sakam da zemam 2-3kg
Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Баш тоа шо ти пишаа на англиски значиСепак, ќе чекам македонски превод на личноста која ми се обрати. Во секој случај, благодарам.
Воопшто не е јасно, од причина што незнам кој тебе те повика да преведуваш што сакам и мислам да кажам. Кога ќе најдеш во Бугарија поефтин производ од оние кои јас ги увезувам и продавам во МК, тогаш трчи или пиши било што.Баш тоа шо ти пишаа на англиски значи
Ќе ти преведам
Butthurt е онлајн сленг термин користен да се опише негативен или премногу емоционален одговор. Обично е користен да се привлече внимание на личност која покажува знаци на иритација поради не постоечка навреда - незгодна ситуација или недоволно јасна комуникација.
tl;dr (too long; didn't read - или сума сумарум) - се најде у туѓ пост кој немаше поврзаност со тебе да се навредиш и напиша иронично мислење пошто трчаат луѓето да купуваат у бугарија место од тебе
или butt hurt
ex. Gjoroski e butt hurt бидејки луѓето се уверени дека во бугарија е поефтино од тука - и има внатрешна нервоза дека не купуваат од кај него - при што постира саркастични коментари на форум
Доволно јасно?
Ама мене не треба да ми се правдаш јас од нигде не купувам ни користам суплементи - не ме сфаќаш очигледноВоопшто не е јасно, од причина што незнам кој тебе те повика да преведуваш што сакам и мислам да кажам. Кога ќе најдеш во Бугарија поефтин производ од оние кои јас ги увезувам и продавам во МК, тогаш трчи или пиши било што.
Можеби некогаш биле поефтини од нас, овде. Но во моментов имате толку многу увозници кои директно ги носат производите од истите места како и бугарите. Ако најдете нешто поефтино, тогаш тоа е сигурно само производ кој е на акција или рекламата на нивниот сајт е маркетиншки трик да ве довлечкаат кај нив во продавница.
Мојот коментар е од позитивна природа, од 1990 продавам протеини во МК и воопшто не ни молам ниту пак присилувам било кого да дојде кај мене да пазари. А тоа можевте до сега да во видите од тоа што се сум ви понудил искористувајки го овој форум.
Жал ми е што сте скептични во секој поглед кога понудата во и од Македонија, од МК фирми и луѓе секојпат ја ставате на второ место.
Веројатно ни ти самиот не се разбираш.Ама мене не треба да ми се правдаш јас од нигде не купувам ни користам суплементи - не ме сфаќаш очигледно
Дечко, постот како што можеш да видиш Ѓороски го стави за сите да го прочитаат, или пак што зборам јас, сигурно ти персира, мн јак му се покажа вака пред комп.Ама мене не треба да ми се правдаш јас од нигде не купувам ни користам суплементи - не ме сфаќаш очигледно
Креатинот може да штети само ако имаш историја со проблеми со бубрезите, така да прилично безопасен е. Не би ти препорачал одма да почнеш со креатин, затоа што некои вежби за прв пат ќе ги правиш, така да нема да имаш којзнае колкава сила и издржливост одпрвин. Би ти препорачал да почнеш да го земаш веќе во вториот или третиот месец од вежбањето, ќе имаш добиено некоја сила(ако се ти е како што треба-вежбање, исхрана, одмор) и тогаш ќе има ефект, вака одпрвин нема ни да осетиш некоја разлика без креатин и со креатин.Многу слабо стојам со познавање на суплементи како протеини, креатини итн...а сега деновиве ќе прекинам со домашен / кеј тренинг и се селам во теретана така да ако може некој да ми препорача добар креатин...а исто така да ми кажете дали има нуспојави при користење на истиот и дали е ризичен за здравјето.
не ме хејтајте што сум волку нуб за суплементи скоро никад неам користено
Не сум сеа до толку нуб со теретани имам вкупно поминато околу 4-5 пуни месеци таму незнам дали прочита али веќе со години сум многу активен со вежбање ( иако 90% е bodyweight и вратило и мали домашни тежини)Креатинот може да штети само ако имаш историја со проблеми со бубрезите, така да прилично безопасен е. Не би ти препорачал одма да почнеш со креатин, затоа што некои вежби за прв пат ќе ги правиш, така да нема да имаш којзнае колкава сила и издржливост одпрвин. Би ти препорачал да почнеш да го земаш веќе во вториот или третиот месец од вежбањето, ќе имаш добиено некоја сила(ако се ти е како што треба-вежбање, исхрана, одмор) и тогаш ќе има ефект, вака одпрвин нема ни да осетиш некоја разлика без креатин и со креатин.
А за кој креатин, па кој и да е , само да е монохидрат, и да не е измешан со други работи, тој е докажан дека работи.