Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најисплатлив креатин монохидрат низ Скопјево?
бдв го молам Стефчо да не се избаци со некоја теорија дека креатинот е глупост и подобро да јадам 20 кила телешко на ден![]()
Никогаш не сум рекол за креатин монохидрат е лош и секогаш го подржувам тоа од лично искуство со него и со вежбањето на клиентите.Најисплатлив креатин монохидрат низ Скопјево?
бдв го молам Стефчо да не се избаци со некоја теорија дека креатинот е глупост и подобро да јадам 20 кила телешко на ден![]()
Предлог суплемент за почетник? Ослабев 12кг ,и од пред 2 дена одам во теретана,сега ми треба нешто да се издефинирам побрзо,протеин би било добар избор? Дали може да се зема протеин и креатин во исто време? Инаку сум 70 кг,висок сум 174-175,Фала.
протеинПредлог протеин и креатин?
А зошто да не се веј ? имаш од јајце имаш и од бифтек или не знам такво нешто,ама сегде во светот се бара веј...nekoj da mi preporaca proteinski suplementi koi mozat da se nabavat kaj nas a ne se whey?
Имаш кај нас, бленд, мешавина на повеќе протеински извори.nekoj da mi preporaca proteinski suplementi koi mozat da se nabavat kaj nas a ne se whey?