Бодибилдинг суплементи

Член од
10 март 2014
Мислења
1.032
Поени од реакции
1.286
Секако дека се губи некој дел од мускулите но тоа е многу малку во споредба со добиеното колку ке изгубиш тоа зависи од тебе и од лекот што го земаш калорискиот внес итн. да не навлегувам во детали а кога веќе господинот Ѓороски го спомна Кевин дали знаеш дека Кевин шест месеци од годината не ни вежбал а камо ли лекови да зема четири месеци пред Олимпија започнуваат неговите подготовки а да не заборавиме Кевин е еден од најдобрите бодибилдери од деведесеттите од златната ера

S

Stef Bachatero

Гостин
Природен веќе нема секој е на нешто.
Не може да е некој природен а да не губи од мускулите.
Ќе му треба долг период некаде од 18 недели без да загуби мускулна маса.
А сите олд скул билдери биле и дигачи на тегови и од таму ја земале основата.
Така да вежбите и перформансите се поврзани...

Sent from my ME173X using Tapatalk

Член од
10 март 2014
Мислења
1.032
Поени од реакции
1.286
билдер ако не "дига" тегови тогаш кој

V

Voin_Na_Konj

Гостин
si imal li nekakvo iskustvo so stranicata, kako se plakja za kolku vreme stiza takvi raboti ?
Немам порачвано, но е најпопуларна продавница за суплементи во бугарија, само негативна работа е шо се плаќа 25-30 евра за достава до мк.. Сепак ко ќе видиш дека цените се пониски за разлика од тука и има МНОГУ поќе избор, дефинитивно подобар избор е sila.bg. :)

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Немам порачвано, но е најпопуларна продавница за суплементи во бугарија, само негативна работа е шо се плаќа 25-30 евра за достава до мк.. Сепак ко ќе видиш дека цените се пониски за разлика од тука и има МНОГУ поќе избор, дефинитивно подобар избор е sila.bg. :)
Зависи за кој бренд станува збор, се поефтини или не од понудата во МК.

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
a nekoj sajt sto moze da se poraca i da ne se plakja tolku mnogu za dostava ?
Нино, мојот пост беше конкретно за брендовите кои јас ги увезувам и продавам во МК ;). Незнам од каде би можеле да порачате без да платите многу за достава. Но, сигурен сум дека она кое го увезувам и продавам во МК како бренд ја има цената која е продажна секаде во регионов. Исклучок се само акциските цени. Такви цени има и кај нас, повремено.

S

Stef Bachatero

Гостин
Содржи повеќе јаглехидрати....
Земи ги од ориз...

Sent from my ME173X using Tapatalk

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Член од
1 април 2014
Мислења
218
Поени од реакции
23
mozhe preporuka za nekoi amino kiselini ?

Kajgana Shop

На врв Bottom