- Член од
- 27 октомври 2017
- Мислења
- 629
- Поени од реакции
- 910
52 posto od bebinjata vo shkupi se muslimancinja...taman za niv. A ti kupi si go kurot pardon kuranot I pocni da çitkasМислам дека комплекс џамии се спрема таму.
52 posto od bebinjata vo shkupi se muslimancinja...taman za niv. A ti kupi si go kurot pardon kuranot I pocni da çitkasМислам дека комплекс џамии се спрема таму.
од гз ги вадиш информацииве?52 posto od bebinjata vo shkupi se muslimancinja...taman za niv. A ti kupi si go kurot pardon kuranot I pocni da çitkas
Jok, od tvojta usta, ama sliçno e taka da...da!од гз ги вадиш информацииве?
Мислам дека комплекс џамии е идеалното нешто што може да се изгради на едно, за освестените и бањати Југословени, култно место, за кое што само велелепни приказни слушаме од нив. Следно за рушење е ГТЦ каде што ќе никнат неколку убави згради и во средина една џамија за бањатото граџанство од овој дел на градот, за внуците на бившите генерали на ЈНА, да го осетат соживотот и на своја кожа.Мислам дека комплекс џамии се спрема таму.
Не „копчам„ една работа-директор на „Железници„ (кое ли е тоа претпријатие?...„МЖ Транспорт„ или „МЖ Инфраструктура„?...) критикува лоша изведба на објект кој е во негова надлежност, а критиката ја упатува преку социјална мрежа?...СТОЛБОВИТЕ СЕ ПРАВАТ СО АРМАТУРИ КОИ СЕ РАСПАЃААТ Директорот на „Железници“ се сомнева во безбедноста на пругата кон Бугарија
Внимавајте, столбот што ќе се изгради врз овој темел треба да биде висок 13 метри и по него и другите столбови ќе минува мост (пруга) и возовите ќе пренесуваат патници. За ризикот проценете сами. Се гледаат и сеграгација на бетонот и пукнатини при неквалитетно бетонирање. Да не знае човек дали...plusinfo.mk
После шарената, геро беше за зајко, арно ама изгледа не добил од колачот и сега е про-дпне. Исто е и со Јоци, мада она не беше толку за сдс, колку што е сега за актуелниве.Ајде овие што го сјебале споменикот, ама друго ме интересира...од кога Плусинфо кое беше анти-владино и цело време фураше примарен јазик во текстови почна да е про-ДПМНЕ и употребува ваква терминологија?
СО ПРОСТАЧКИ ПЛАКАТИ ВАНДАЛИЗИРАН ДИГИТАЛНИОТ СПОМЕНИК НА ПРЛИЧЕВ За копуциве „арач лут без жал“ е малку!
Споменикот е високо реалистичен приказ на живописен аватар кој го претставува Прличев, синхронизиран со говор кој ги отелотворува стиховите и емоциите на поетот. За некои, сепак, тоа е само место за лепење плакати. Во случајов, виновниците лесно може да се пронајдат.plusinfo.mk
Додека беше главен уредник во Слободен Печат му правеа притисоци од власта, бидејќи некогаш се случуваше да објави критички колумни и текстови кои не му се допаѓаа на Заев и тогашната власт, и на крај го избркаа од медиумот кој го основал. Не трпеше критика копитото муртинско.После шарената, геро беше за зајко, арно ама изгледа не добил од колачот и сега е про-дпне. Исто е и со Јоци, мада она не беше толку за сдс, колку што е сега за актуелниве.
Овој да ме рекетира облечен во ова комплетчево како забаваче некое, ќе се засрамам од дереџето што ме снашло и ќе му исплатам све што бара.Еден од ретките случаеви МВР да фати рекетар во акција со се докази и обележани пари.....и оп, судот му определил мерка претпазливост
Многу им се тие 2% верба што ги има судот, треба со копач да се оди по канцеларии и отварање на ,,треќе око,,
Полицијата уапси лице од Скопје за изнуда на 16.500 евра со закани – сакал да наплати фиктивен долг и бил фатен со обележани пари
На 10.08.2024 година, полицијата од Одделот за криминалистичка полиција - СОНК и Одделението за сузбивање на организиран криминал и корупција го уапси Д.М. (39) од Скопје за изнуда. Осомничениот е обвинет дека се обидел да изнуди 16.500 евра. Полицијата при апсењето открила 7.000 евра, односно...lider.mk
A be toa kompletce e nekoja jaka marka u momentov garant, sto ima veze deka e od turska?Овој да ме рекетира облечен во ова комплетчево како забаваче некое, ќе се засрамам од дереџето што ме снашло и ќе му исплатам све што бара.