Блам држава

Мислам дека комплекс џамии се спрема таму.
Мислам дека комплекс џамии е идеалното нешто што може да се изгради на едно, за освестените и бањати Југословени, култно место, за кое што само велелепни приказни слушаме од нив. Следно за рушење е ГТЦ каде што ќе никнат неколку убави згради и во средина една џамија за бањатото граџанство од овој дел на градот, за внуците на бившите генерали на ЈНА, да го осетат соживотот и на своја кожа.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Не „копчам„ една работа-директор на „Железници„ (кое ли е тоа претпријатие?...„МЖ Транспорт„ или „МЖ Инфраструктура„?...) критикува лоша изведба на објект кој е во негова надлежност, а критиката ја упатува преку социјална мрежа?...

Само толку? Зашто дотичниот не реагира соодветно и дај конечно некој да почне „да лежи„ за се‘ што е промашено со епската пруга кон Бугарија...

Два блама,
едниот блам на недоаѓање на Претседателката Гордана Сиљановска-Давкова која истовремено е врховен командант на Армијата на Република Македонија да се поклони пред спомен плочата на херојско загинати бранители, а вториот блам е немоќноста на одговорните да го фатат и казнат сторителот на тој вандализам на уништување на спомен плочата на бранителите!

...го дале својот живот бранејќи ја Македонија, тие се бранители на македонската територија и чувари на нејзинот мир и слобода, тие се бранители - војници на македонската армија,

Screenshot_1.jpg davkova-sredba-so-pretpriemacki-750x430-1.jpg

....а кога веќе имаме претседател(ка) која истовремено е врховен командант на Армијата на Република Македонија, беше редно да се поклони и одаде чест на паднатите бранители од 2001 година од воениот конфликт, а не да ужива во охридската председателска вила, зарем беше толку тешко да дојдеше до Карпалак и да се поклони?

Претседателката Гордана Сиљановска-Давкова поради ова има голем минус!

karpalak-1-960x591.jpg

...сите гледаме што се случило и сите го осудуваме тоа, не мора и вие кои денес сте власт истото да го потврдите, туку треба да издејствувате и за 24ч да се најде виновникот и да се казни, па нема во иднина да се повтори, вака само боза муабети за осудување!

vandalizirana-spomen-plochata-na-branitelite-karpalak.jpg oshtetuvanje-na-spomen-plochata-na-karpalak-ministerstvo-odbrana-720x960.jpg

Последно уредено:
Ајде овие што го сјебале споменикот, ама друго ме интересира...од кога Плусинфо кое беше анти-владино и цело време фураше примарен јазик во текстови почна да е про-ДПМНЕ и употребува ваква терминологија?

Ајде овие што го сјебале споменикот, ама друго ме интересира...од кога Плусинфо кое беше анти-владино и цело време фураше примарен јазик во текстови почна да е про-ДПМНЕ и употребува ваква терминологија?

После шарената, геро беше за зајко, арно ама изгледа не добил од колачот и сега е про-дпне. Исто е и со Јоци, мада она не беше толку за сдс, колку што е сега за актуелниве.

Еден од ретките случаеви МВР да фати рекетар во акција со се докази и обележани пари.....и оп, судот му определил мерка претпазливост

Многу им се тие 2% верба што ги има судот, треба со копач да се оди по канцеларии и отварање на ,,треќе око,,

После шарената, геро беше за зајко, арно ама изгледа не добил од колачот и сега е про-дпне. Исто е и со Јоци, мада она не беше толку за сдс, колку што е сега за актуелниве.
Додека беше главен уредник во Слободен Печат му правеа притисоци од власта, бидејќи некогаш се случуваше да објави критички колумни и текстови кои не му се допаѓаа на Заев и тогашната власт, и на крај го избркаа од медиумот кој го основал. Не трпеше критика копитото муртинско.

Еден од ретките случаеви МВР да фати рекетар во акција со се докази и обележани пари.....и оп, судот му определил мерка претпазливост

Многу им се тие 2% верба што ги има судот, треба со копач да се оди по канцеларии и отварање на ,,треќе око,,

Овој да ме рекетира облечен во ова комплетчево како забаваче некое, ќе се засрамам од дереџето што ме снашло и ќе му исплатам све што бара.

Овој да ме рекетира облечен во ова комплетчево како забаваче некое, ќе се засрамам од дереџето што ме снашло и ќе му исплатам све што бара.
A be toa kompletce e nekoja jaka marka u momentov garant, sto ima veze deka e od turska?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom