Блам држава

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.155
Поени од реакции
9.651

Најголемиот пораз на Македонија

Клиниката Рон во Бад Нојштад, Германија, е сериозен болнички коплекс со капацитет од околу 800 кревети. Во таа клиника работат дури 20 врвни доктори и специјалисти од Македонија. Ние овде ќе се јавуваме по телевизии ако гостува некој доктор за да прашаме за чаре.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.332
Поени од реакции
5.621
Еве зошто не сакаат да ги примат овие земји во ЕУ. Планирани се за нивна депонија.
“Нашата земјата„ со години веќе е депонија за отпадот кој доаѓа од ЕУ и кој служи за гориво низ скопските фабрики...за што еко-инспекторите никад у животот им не слушнале.

Член од
12 март 2009
Мислења
21.132
Поени од реакции
17.349
Член од
12 март 2009
Мислења
21.132
Поени од реакции
17.349

Нели Увезуваме ОТПАД од ЕУ??

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.332
Поени од реакции
5.621

Нели Увезуваме ОТПАД од ЕУ??
Во вукојебина во која владеат криминалците во спрега со властите, тешко се истеруе правдина...

Локалните избори се ближат...па преку ваквите неправди, ќе знаете за кого да (не) гласате...

Член од
12 март 2009
Мислења
21.132
Поени од реакции
17.349
Во вукојебина во која владеат криминалците во спрега со властите, тешко се истеруе правдина...

Локалните избори се ближат...па преку ваквите неправди, ќе знаете за кого да (не) гласате...
На Wrong Place имал ниви......Друга е работата, Чистењето на Нивите од Смет Висок 6 спратови е најмалку 1000.000 евра, а нивите се по 2 евра м2...ќе добие на Суд 14000 евра максимум....Па имаше претходната власт направи постапка против надлежни од ЕСМ мислам, зошто платиле земјиште за Фото централа по 6 евра/м2... Демек 3х поскапо од пазарна вредност, што и не е точно, не секое земјоделско земјиште е погодно за фото централи, а Забранета е Употреба на Плодно земјиште за Фото централи.... АМА за ДЕПОНИЈА МОЖЕ !!!!
Јасно е дека ЈОЈО треба по Допрен глас да покрене КРИВИЧНА против сите надлежни кој Дозволиле да Никне ДИВА Депонија НА Државно земјиште !!!!, а сите фатени и казнети ДА ја Исчистат !!!
Ама огромни пари е Чистењето !!
НЕ кажуваат од кога е ова, можеби од пред избори, тогаш околу избори Инспекции , ОЈО и МВР слабо работат...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.977
Поени од реакции
12.706

џабе, додека тие три "фирми" кога доаѓаат на власт, вработуваат свои во администрација и им делат тендери, ништо нема да се смени. И ќе се релативизира до бесвест од истите тие.
Кога им зборев на старците дека ќе ги излажат на локални со бесплатниот превоз, не беее, ти не ззнаеш. Епа еве сеа,...според најавите и уште ќе ги редуцираат линиите. Ама левица биле виновни, се поклониле на гробот на Хоџа.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.396
Поени од реакции
6.804
Се додека ѕвонам на телефон и некој оператор ме тера да притискам еден за разговор на Македонски не мислам дека оваа држава е ослободена, ниту ја чуствувам за своја.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.332
Поени од реакции
5.621
Се додека ѕвонам на телефон и некој оператор ме тера да притискам еден за разговор на Македонски не мислам дека оваа држава е ослободена, ниту ја чуствувам за своја.
Се потпишувам на ставов...

Член од
12 март 2009
Мислења
21.132
Поени од реакции
17.349
,
Ова е од поодамна, што сакаат прават тука, на банкомати камери вградуваа, ќе ги фатат и само 2 години протерување...
Само затварање на бугарска граница, визен режим со Гарантно Писмо...и не само бугари, со децении тука вршљаа и романци и украинци па и пољаци....

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.332
Поени од реакции
5.621
Вчера и денес/вечерва, населбите Н. Лисиче, Лисиче и Горно Лисиче, можеби и пошироко, се целосно усмрдени од воздухот кој доаѓа од горен отпаден материјал...веројатно од „Дрисла„...:mad:

Еве уште еден „успех„ од „...владата предводена од ДПНЕ...„ и екологистот зоти Меџитими...

Член од
12 март 2009
Мислења
21.132
Поени од реакции
17.349

И сега мангупски работи, државата не реагира, да го тужиш приватно за Самовластие??? а државата му Легализирала Дивоградба на ТУЃ приватен имот...Ало !!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom